inzerce, prodej, prodám, bazar

Autopotahy Tygr - sada na celé auto

Kategorie: Příslušenství

Autopotahy s výšivkou tygra na předních sedačkách.

Velmi kvalitní, pevné a hezké autopotahy na celé auto se zadní sedačkou vcelku nebo dělenou na jednu a dvě třetiny. Zadní potahy(opěradlo i sedadlo) jsou vybavena dvěma zipy vždy v jedné třetině pro snadnější manipulaci při sklápění.

Lze použít pro zadní opěradlo s dvěma i třemi opěrkami hlavy. Balení tedy obsahuje pět opěrek hlavy. Velmi snadná montáž.

Vhodné pro auta s bočními airbagy, ale lze použít i pro auto, které boční airbag nemá (jedná se speciální šev). Zboží je atestováno - ATEST 8SD. Seznam vozů na které jsou potahy určeny na požádání zašlu nebo odpovím, zda jsou na váš vůz.

Cena za sadu na celé auto je 1484Kč při osobním odběru.

Troufám si napsat, že jsem patrně jediný u koho si tyto potahy ještě můžete koupit, ale zásoby se už tenčí.

Je možné zaslat poštou po České republice (ne do zahraničí, tedy ani na Slovensko).

Poštovné po předchozí platbě na účet je za 169Kč.

Na dobírku nezasílám, už mě nebaví vtipálci, kteří si objednají a nepřevezmou.

Volejte nebo pište odpověď na inzerát(přijde mi to na mail), ale SMS prosím ne, na sms neodpovídám.

!!! Platí do vymazání inzerátu !!!
Autopotahy Tygr - sada na celé auto
Podobné inzeráty
Autopotahy na dodávky na 1.řadu(3místa) 1+2
Autopotahy pro DODÁVKU na první řadu, 3 místa v provedení 1+2. Jedná se o potah sedačky řidiče a potah dvousedačky spolujezdců, 3 opěrky hlavy. Jedná se o univerzální autopotahy pro dodávky, je to zoptimalizovaný střih pro dodávky vyjmenované na obrázku s možností použití tříbodových pásu ve dvouopěradle, pokud je máte. Potahy lze prát na 30°, velmi snadná montáž. Autopotahy dokonale pasují i na anatomicky tvarovaných sedadlech, a laminace autopotahy zpevňuje a zabraňuje sklouzávání potahů ze sedadel. Sada autopotahů na celé auto včetně povlaků hlavových opěrek. Vhodné pro auta s bočními airbagy, ale lze použít i pro auto, které boční airbag nemá (jedná se o speciální šev). Zboží je atestováno - ATEST 8SD. Cena včetně DPH za tyto potahy je za 1983Kč při osobním odběru v místě dle PSČ v inzerátu. Je možné zaslat poštou po České republice (ne do zahraničí, tedy ani na Slovensko). Poštovné po předchozí platbě na účet je za 169Kč. Na dobírku nezasílám, už mě nebaví vtipálci, kteří si objednají a nepřevezmou. Pište odpověď na inzerát(přijde mi to na mail) nebo volejte, ale nepište mi SMS, na ty neodpovídám. !!! Platí do vymazání inzerátu !!!
Autopotahy na Kia Ceed II., od r.2012, Authentic Doblo modrá
Autopotahy Authentic Doblo Žakar na Kia Ceed II., od roku 2012 - 2018, bez zadní loketní opěrky, Žakar modrý Autopotahy na KIA CEED II., od r.2012 - 2018, bez zadní loketní opěrky. Potahy předních sedadel, zipy na kapsy, zadní opěradlo a sedadlo dělené za řidičem, 5 opěrek hlavy. Nové. Nevyzvednutá zakázka. Sleva 15% Původní cena 5290,- Kč Automobilová čalounická látka + molitan + ochranná mřížka. Originální čalounická látka používaná v automobilovém průmyslu u prestižních výrobců. Ozdobné prošití středové látky je svislé, nebo příčné v závislosti na tvaru sedadel.
Autopotahy na míru na Renault Trafic 9 míst(6 nebo 3)
Kvalitní a pevné autopotahy Elegance pro dodávky Renault Trafic r.v.2001-2012. Silné polstrování, laminovaná spodní vrstva textilního materiálu. První řada je potah řidiče a dvojpotah spolujezdců, 3 opěrky hlavy. V druhé řadě třimístná sedačka s děleným opěradlem 2/1, 3 opěrky hlavy. Ve třetí řadě třimístná sedačka nedělená, 3 opěrky hlavy. Potahy lze prát na 30°, velmi snadná montáž. Autopotahy dokonale pasují i na anatomicky tvarovaných sedadlech, a laminace autopotahy zpevňuje a zabraňuje sklouzávání potahů ze sedadel. Sada autopotahů na celé auto včetně povlaků hlavových opěrek. Vhodné pro auta s bočními airbagy, ale lze použít i pro auto, které boční airbag nemá (specielní šev). Zboží je atestováno - ATEST 8SD. Cena včetně DPH je 1999Kč(za potahy na první řadu sedaček), 3299Kč(za potahy na první a druhou řadu sedaček), za 4274Kč(za potahy na tři řady sedaček) při osobním odběru v místě dle PSČ. Je možné zaslat poštou po České republice (ne do zahraničí, tedy ani na Slovensko). Poštovné po předchozí platbě na účet je za 209Kč. Na dobírku nezasílám, už mě nebaví vtipálci, kteří si objednají a nepřevezmou. Volejte nebo pište odpověď na inzerát(přijde mi to na mail), ale SMS prosím ne, na sms neodpovídám. Pokud voláte a nezvednu to, zkuste zavolat prosím znovu.
Autopotahy na míru na Opel Vivaro
Kvalitní a pevné autopotahy Elegance pro dodávky 9místnné Opel Vivaro od r.2001 do r.2013. Silné polstrování, laminovaná spodní vrstva textilního materiálu. V první řadě je potah sedačky řidiče a potah dvousedačky spolujezdců, 3 opěrky hlavy. Ve druhé řadě: třímístné sedačky s děleným opěradlem 2/1, 3 opěrky hlavy. Ve třetí řadě: třímístné sedačky nedělené, 3 opěrky hlavy. Potahy lze prát na 30°, velmi snadná montáž. Autopotahy dokonale pasují i na anatomicky tvarovaných sedadlech, a laminace autopotahy zpevňuje a zabraňuje sklouzávání potahů ze sedadel. Sada autopotahů na celé auto včetně povlaků hlavových opěrek. Vhodné pro auta s bočními airbagy, ale lze použít i pro auto, které boční airbag nemá (specielní šev). Zboží je atestováno - ATEST 8SD. Cena včetně DPH je za potahy na všech 9míst 4269Kč při osobním předání(potahy na 6míst- dvě řady jsou za 3199Kč, potahy na první řadu je za 1999Kč). Je možné zaslat poštou po České republice (ne do zahraničí, tedy ani na Slovensko) po předchozí platbě na účet za 209Kč. Na dobírku nezasílám, už mě nebaví vtipálci, kteří si objednají a nepřevezmou. Pište odpověď na inzerát(přijde mi to na mail) nebo volejte, ale nepište mi SMS, na ty neodpovídám. !!! Platí do vymazání inzerátu !!!
Autopotahy na Volkswagen Touareg, od r. 2002 - 2010, červené
Autopotahy na Volkswagen Touareg, od r. 2002 - 2010, Authentic Doblo Žakar červený Potahy předních sedadel, zipy na kapsy, přední loketní opěrka, zadní opěradlo dělené za řidičem, sedák nedělený, zadní loketní opěrka, 5 opěrek hlavy. Nové - nevyzvednutá zakázka. Sleva 20% Původní cena 5590,- Kč. Automobilová čalounická látka + molitan + ochranná mřížka. Originální čalounická látka používaná v automobilovém průmyslu u prestižních výrobců. Zboží je atestováno - ATEST 8SD. U tohoto produktu se nehradí poštovné a balné.
Autopotahy Xtec. pro vozy s dělenou zadní sedačkou R80/R60
Autopotahy Xtec jsou pro vozy se zadní sedačkou (sedákem i opěradlem) dělenou za řidičem nebo spolujezdcem na jednu a dvě třetiny(R80 nebo R60). Tyto potahy jsou určeny pro sedadla, která nejsou vybavena bočním airbagem !!! Autopotahy Xtec jsou mimořádně kvalitní - 100% lesklý ACRYL + 5mm molitan. Látka s charakteristickým leskem, je velmi příjemná na dotyk, lze prát na 30°. ATEST 8SD. Cena za sadu na celé auto je 1474Kč při osobním odběru v místě dle PSČ. Je možné zaslat poštou po České republice (ne do zahraničí, tedy ani na Slovensko). Poštovné po předchozí platbě na účet je 169Kč. Na dobírku neposílám, protože už mě nebaví vtipálci, kteří si objednají a nepřevezmou. Pište odpověď na inzerát(přijde mi to na mail) nebo volejte, ale nepište mi SMS prosím, na ty neodpovídám. !!! Platí do vymazání inzerátu !!!