inzerce, prodej, prodám, bazar

Autonabijecka

Kategorie: Příslušenství

Prodam parkrat pouzitou chytrou auto-moto nabijecku, vhodna jak na klasicke tak na AGM baterie, 12v, 6v
Diky vykonu 3,8A vhodna spis na mensi baterie.
Nova se prodava za 800kc, necham za polovinu
Autonabijecka
Podobné inzeráty
značková autonabíječka Satechi, USB-C, PD, 72W
Nějaké info: Koupena: 2020 Původní cena: 900 Stav: plně funkční, skoro jak nové, drobné povrchové nedokonalosti Parametry: nabízí dva porty USB-A (12 W) a USB-C (60 W), dohromady tedy až 72W Možete napsat klidně na mél - arexismorau@, telefony obvykle nestíhám. Osobní převzití v Brně, jinak mohu poslat přes balíkovnu (65, s dobírkou 84), zásilkovnu (79, s dobírkou 102), v případě větších a těžších věcí GLS (dle váhy anebo rozměrů).
Nová autonabíječka
Moderní autonabíječka řízená mikroprocesorem. Mikroprocesorem řízené nabíjení pro vysokou přesnost a optimalizaci nabíjecího procesu, vysoká odolnost proti poničení a také proti vodě se stupněm krytí IP65 díky použitému materiálu krytu ABS, AD mikroprocesor s pěti typy nabíjecích charakteristik pro použití v automobilech a v motocyklech, vhodná pro použití se standardními kyselino-olověnými a také moderními gelovými akumulátory, ochrana proti jiskření, zkratu, přehřívání a otočení polarity, integrovaný obvod tepelné a napěťové kompenzace (automatické vyrovnávání hodnot v závislosti na aktuálním stavu), maximální nabíjecí proud 4A u akumulátorů s vyšší kapacitou / 2A u akumulátorů s nižší kapacitou. Osobní odběr Ostrava Poruba Na dobírku budu potřebovat poštovné předem
Autonabíječka USB s diodou
Autonabíječka USB s diodou, parametry viz. foto. Osobní odběr v Klášterci nad Ohří, Zásilkovna 80,-Kč. Na dobírku nezasílám.
Autonabíječka intelig.,6+12V,vys.kvalita,nová
Autonabíječka intelig., 6+12V, kvalitní, funkce trvalé nabíjení+udržování+reaktivace, vodotěsná IP65, 450gr.LCD voltmetr, typ i GEL, 6V=1,2-14AH, 12v=14-120Ah , plnoautomatika, nová nepoužitá , vys.kvalita-německá výroba, 3 roky záruka
tester Konnwei + autonabíječka 2 v jednom
Prodám zcela nový tester autobaterie + autonabíječka v jednom KONNWEI KW510 KONNWEI KW510 je profesionální tester zátěže baterie, nabíječka baterií, údržba baterie (pulzní oprava), udržovací nabíječka a desulfátor baterie. Díky vysoké přesnosti funkcí testeru baterií KONNWEI KW510 a funkci nabíjení a opravy baterií je přístroj pro údržbu baterií typu vše v jednom, což je velmi užitečné a zkrátí vaši práci a je nezbytným nástrojem pro všichni majitelé automobilů. AC vstup 100-240V / 50-60Hz Výstup Napětí 12V Výstup Proud 5A Příkon se zátěží Max 80 W. Rozsah kapacity nabíjení 4AH-100AH Kompenzace teploty Ano, zimní a letní režim Kompatibilní typ baterie Všechny typy olověných baterií Obsah balení * Nástroj pro testování a nabíjení a opravy baterií KONNWEI KW510 * Vícejazyčná uživatelská příručka * Nabíjecí kabel * Maloobchodní balení a bezpečné balení Preferuji osobní převzetí nebo můžu zaslat. Platnost inzerátu do smazání.
autonabíječka
Prodám zcela novou 12V autonabíječku do bateríí. Inteligentní autonabíječka s pulzní opravou je vhodná pro plně automatické nabití, ochranu proti zpětnému připojení,přepětí. Funkce : zimní a letní režim,oprava baterie,nabíjení. Dobíjení : všechny olověné baterie, AGM baterie, motocyklové Vhodný pro baterie i do lodí či vozejků. Výstupní proud : 6A Max Napětí : 110 - 220 V Použití baterií : 12V 2Ah- 100 Ah Velikost : 15X 8,5x 6,2 cm Barva : modrá Preferuji osobní převzetí nebo můžu zaslat. Platnost inzerátu do smazání.