inzerce, prodej, prodám, bazar

Automobilové budíky

Kategorie: Veteráni

Automobilové budíky
Automobilové budíky
Podobné inzeráty
Štítky na GAZ, TAZ, UAZ, VAZ
Predám čisté štítky na automobily značky GAZ (Gorkovské Automobilové závody), TAZ (Trnavské Automobilové Závody), UAZ (Ulianovské Automobilové Závody), VAZ (Volžské Automobilové Závody). Štítok je vyrobený z Al plechu. Cena 10€/kus. V prípade záujmu pribalím aj nity na pripevnenie +0,10€/kus. Po dohode viem aj vyraziť čísla. Možný osobný odber alebo pošlem aj na dobierku 5€ do ČR.
KARBURÁTORY AUTOMOBILOVÉ A MOTOCYKLOVÉ, 1978
Prodám knihu KARBURÁTORY AUTOMOBILOVÉ A MOTOCYKLOVÉ, 1978, pěkná, 2x příloha. JAWA, ČZ, ŠKODA, TATRA, PRAGA, FORD, JIKOV, AERO, ZBROJOVKA, PEUGET, RENAULT, OPEL, DKW, FIAT, HILLMAN, JAGUAR...V nabídce i další knihy o veteránech. Předmět pochází z mé soukromé sbírky a není nový. Osobní předání v Plzni nebo Mostě nebo poštou. Jedno poštovné i při více položkách, doporučeně 80 Kč, dobírka 150 Kč, zásilkovna, když si ji zajistíte. Možno poslat i na Slovensko. Prosím volejte, mailujte nebo WhatsApp, SMS NE. Děkuji.
AUTOMOBILOVÉ MOTORY, 1966
Prodám knihu AUTOMOBILOVÉ MOTORY, 1966, zachovalá. AWE, ŠKODA, TATRA, FSO, PRAGA, ROBUR, GARANT, CSEPEL, STEAGUL, . V nabídce i další knihy o veteránech. Předmět pochází z mé soukromé sbírky a není nový. Osobní předání v Plzni nebo Mostě nebo poštou. Jedno poštovné i při více položkách, doporučeně 80 Kč, dobírka 150 Kč, zásilkovna, když si ji zajistíte. Možno poslat i na Slovensko. Prosím volejte, mailujte nebo WhatsApp, SMS NE. Děkuji.
Univerzální automobilové hodinky Praga, Tatra, Škoda
Univerzální automobilové hodinky na vozy z 30.let, pěkný stav, funkční, stav viz foto
Automobilové hodinky Junghans např. pro vozy Laurin Klement
Automobilové hodinky zn. Junghans, velmi pěkný stav, funkční, například pro vozy Laurin Klement, viz foto
Hranaté budíky Š130-136
Prodám hranaté budíky na Š125-136, štít v pořádku, budíky kompletní,delší dobu uloženy. Aktuálně funkčnost nezkoušena,není na čem vyzkoušet.