inzerce, prodej, prodám, bazar

Automechanikcké práce

Kategorie: Příslušenství

Dobrý den, nabízím své práce jako automechanik, udělám Vám tlumiče, přezutí disků na disky, výměny provozních kapalin, řemenů, výfukových systémů, brzd případně další práce po telefonické adrese. Děkuji a přeji hezký den
Automechanikcké práce
Podobné inzeráty
Nové Naftové Dieselové Topení, kompletní set k instalaci
Nový nerozbalený Naftový bufík 2kW 5kW 8kW, Skutečný výkon 1-4kW. Díky dálkovému ovládání (s baterií A27, včetně) je možno jej zapnout na dálku a přijít tak k již vyhřátému autu. Už žádné škrábání ledu a studené nohy. A to vše doslova za pár korun. Nastavení umožňuje 2 režimy provozu: * nastavitelný konstantní výkon * variabilní výkon řízený termostatem Již není nutno při práci mrznout, za pár tisíc a pár hodin práce vás bude toto naftové topidlo věrně hřát roky. Vhodný do aut, dodávek, přívěsů, kamionů, traktorů, bagrů a všude jinde, kde chcete mít teplo s minimem vynaložené práce a minimálními nároky na prostor. Také se jedná o bezpečností prvek při výletech do hor nebo nenadálém uvíznutí ve sněhové bouři. Zatímco osazenstvo aut okolo vás umrzne, vy budete v klidu a teple čekat na záchranu - klidně i několik dní. 10l nádrž. Spotřeba 0,1-0,35 l/h. Včetně veškerého potřebného montážního materiálu - hadic, úchytů, svorek atd. Termostat, dálkové ovládání. Pro provoz vyžaduje 12V baterii schopnou dodat až 10A (při startu, během provozu si vystačí s 10-40W.) Po zahřátí spaluje dokonale zcela bez kouře. Vypnutí je potřeba provádět elektronicky , není možné jej prostě odpojit jinak riskujete zničení či zanešení. Produkt je plně srovnatelný se značkovými topidly Webasto ap., které stojí desítky tisíc. Nebo je spíše ještě o něco lepší, protože má hustší žebrování a tudíž vyšší účinnost. Srovnávací video tady: A opravdu ano - to co vypadá lepší je skutečně tato "kopie". Při instalaci dbejte na to, aby se hadička přívodu paliva nemohla dostat do kontaktu s výfukem. Barva černá, červeno-černá. Přijde v bytelné krabici a v pěně. Celková hmotnost 8,5kg. Poštovné při platbě předem 99,- PPL, je nutné uvést telefon na který můžou volat před příjezdem Dobírka - pouze po zaplacení poštovného, balného a doběrečného ve výši 199,- předem na účet.
Zouvačka s vyvažovačkou.
Dobrý den, zkusím nabídnout, kdyby měl někdo zájem. Jedná se o zouvačku s vyvažovačkou. Obojí je prakticky plně funkční, jen to chce trochu času a dopřát tomu trošku péče a odvede to ještě kus práce. Kdyby jste měli někdo zájem, ozvěte se na číslo napište vždy prvně SMS!!.
TEMPOMAT - dodělání tempomatu Škoda Fabia III./Rapid
Dodělání tempomatu pro vůz Škoda Fabia 3 a Škoda Rapid. Sada pro Fabia III./Rapid se SpeedLimiterem, obsahuje kompletní vybavení pro potřebnou montáž. - Páčky Limiter/Tempomat pro MF/bez MF volant - SWAP kod tempomatu Sada pro Fabia III./Rapid bez SpeedLimteru obsahuje kompletní vybavení pro potřebnou montáž. - Páčky Tempomatu pro MF/bez MF volant - Kabeláž tempomatu - Pomocný materiál - SWAP kod tempomatu U vozu FabiaIII./Rapid, pokud není instalován přední radar (front assist) a SpeedLimter, je příplatek za montáž + 6500 Kč. Nové, Nepoužité, nepoškozené !! V ceně je započítaná i komplet práce za montáž. Pro finální funkčnost je potřeba online kodování u dealera Škoda (cca 500-800 Kč dle servisu). Vhodné pro vozy Fabia III. 2015 - do 2019 a speed limiterem a vozy Škoda Rapid 2015 - do 2019 S/BEZ speed limiteru. Pro detailnější specifikaci vašeho vozu, mě nejdříve kontaktujte !! Pro další informace a foto, pište nebo volejte. Inzerát platný do smazání !
Project-F Dark wax applicator - Aplikátor na vosk
Tento aplikátor je vylepšen technologií laserového výřezu. Díky složení paměťové pěny Dura-Foam je ideální pro všechny typy lakovaných povrchů, plasty, skla a další jiné materiály. Práce s tímto pěnovým aplikátorem je bezpečná díky svému složení, které absorbuje ideální množství produktu. Díky správnému kulatému tvaru se dostanete i na méně přístupná místa. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v Horní Bříze. V případě platby předem na účet je možné zaslání poštou nebo zásilkovnou. Cena 79kč.
Project-F MAGIC IN - Oživovač plastů (500ml)
Jedinečný přípravek pro ošetření a renovaci plastových částí, který vyživí povrch do hloubky. Zanechává přirozený, matný vzhled, spolu s dlouhodobou ochranou a UV filtrem. Díky příjemné vůni hroznů, bude práce potěšením a zároveň osvěží váš interiér. Vlastnosti MagicIN - Interior Dressing: Přípravek pro ošetření a renovaci plastových částí. Receptura vyvinutá přímo na Slovensku. Vyživí povrch do hloubky. Zanechává přirozený, matný vzhled. Dlouhodobá ochrana s UV filtrem. Oblíbená pronikavá vůně: černé hrozny. Barva: modrá. Vlastnosti MagicIN - Interior Dressing: Přípravek pro ošetření a renovaci plastových částí. Receptura vyvinutá přímo na Slovensku. Vyživí povrch do hloubky. Zanechává přirozený, matný vzhled. Dlouhodobá ochrana s UV filtrem. Oblíbená pronikavá vůně: černé hrozny. Barva: modrá Návod k použití: Před použitím protřepejte. Povrch očistěte vhodným čistícím přípravkem. Pracujte ve stínu a na čistém povrchu chladném na dotek. Naneste na aplikátor nebo na čistou mikrovláknovou utěrku a rozetřete rovnoměrně na povrch. Počkejte několik minut a přebytečné množství odstraňte suchou částí mikrovlákna. Pracujte po menších plochách. Důležité! Nevystavujte mrazům. Uchovávejte při pokojové teplotě. Objem: 500ml. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v Horní Bříze. V případě platby předem na účet je možné zaslání poštou nebo zásilkovnou. Cena 349kč.
výstražná rampa s příslušenstvím
Prodám zdemontovanou rampu ze silničářské dodávky - výstražný sklápěcí a vyklápěcí trojúhelník "práce na silnici" o rozměru 55cm/45cm, příčná rampa s majáky o rozměru 170cm (montovací konzole s roztečí 115cm), sólo maják a ovladače. Při rychlém jednání sleva.