inzerce, prodej, prodám, bazar

Automatický podavač a odlepovač samolepek, etiket

Kategorie: Tiskařské stroje

Prodám tento nepoužíváný podavač etiket. Model 1150D. Přístroj je pouze rozbalen z krabice pro nafocení a tedy plně funkční a mohu předat v Ostravě nebo zaslat na dobírku přes Zásilkovnu. V případě zájmu preferuji výhradně e-mailovou komunikaci, případně SMS, odpovím, děkuji.
Automatický podavač a odlepovač samolepek, etiket
Podobné inzeráty
Převíječ, odvíječ samolepících etiket DPR ASD2231-S2
Prodám nový nepoužitý odvíječ a navíječ samolepících etiket DPR ASD2231-S2
Xerox 4110 - plně osazená - výstup V1
Jedná se o černobílý digitální tiskový stroj, který je stále používán. V prosinci 2022 skončila servisní smlouva. Nevykazuje žádné závády - je plně funkční. Maximálně osazen. Z leva: velkokapacitní zásobník papíru 2x + boční automatický podavač na nestandartní materiály nebo pro tisk obálek na brožury max. 330x483mm. Automatický duplexní skener, duplexní tisková jednotka, 2x varabilní zásobník A4, 2x varabilní zásobník SRA3. Vkládací zásobník např. předtištěných barevných obálek pro vazbu V1. Děrovací jednotka 2,4 dírky, skládací jednotka do C nebo Z. Šicí a výstupní jednotka pro sešité brožury V1 a výtisky.
Poloautomatická lepička krabic
Prodáme novou poloautomatickou lepičku krabic z důvodu nevyužití. Jedná se o nový stroj, rok výroby 2018, stroj nebyl nikdy používán. Typ stroje LN-2200 lepení za studena pracovní šířka stroje 2200mm automatický podavač ovládací pedál rychlost 40 ks/min. hmotnost stroje ca 150 kg Stroj je vybaven kolečky pro snadnou manipulaci. Cena je uvedena bez dopravy a bez DPH.
Tiskárna Canon pro tisk fotografií
Profesionální funkční inkoustová tiskárna, která disponuje osmi inkoustovými hlavami pro věrný tisk fotografií (bezokrajový tisk fotografií). K počítači se tiskárna připojuje pomocí USB konektoru. Přístroj má automatický podavač. Vyzvednutí Praha Dejvice.
Foliant ORPHEUS C 530 S
Foliant ORPHEUS C 530 S Rok výroby : 2009 Výrobce : Formica, Česká republika Nabídka je platná : od ledna 2023 V ceně je nakládka na nákladní automobil Stav stroje : velmi dobrý, připravený k transportu nebo k testům málo používaný Dodací lhůta : k dodání ihned - max. do týdne Lokace : Brno Technická specifikace : Kompaktní konstrukce zařízení: Rozměry: délka / šířka / výška: 2490 mm / 1060 mm / 800 mm Hmotnost: 370 kg nakladač automatický ze stohu - savkový podtlakový pás separátor automaticky po laminaci Max. rozměry archu: 540 mm x mm - B2 Min. rozměry archu: 300 mm x 250 mm Min. plošná hmotnost substrátu: 115 g / m² Max. plošná hmotnost substrátu: 500 g / m² Max. rychlost laminace: 20 m / min Rozsah provozních teplot: 80 ° C - 140 ° C Doba zahřívání: 8 minut Přesnost překrytí: +/- 2 mm spotřeba elektřiny: 5,5kW, 400V, 50Hz spotřeba stlačeného vzduchu: 16 m³ / h, 7bar ocelový chromovaný laminovací válec Vybavení stroje : nakladač archů s podsacím pásem systém termolaminace separátor archů - automatický vykladač rozseparovaných archů
FOCUS LABEL LX4
Nabízíme k odkupu tiskový stroj na textilní etikety od výrobce FOCUS LABEL MACHINERY LTD. Jde o typ FOCUS LX4 (4+2 Colours), který disponuje 6 tiskovými jednotkami (válci se zásobníky). Stroj pracuje na principu otisku polymerické folie s vytlačeným vzorem, dokáže pracovat až se 6 barvami najednou (v jednom průchodu materiálu strojem) a dokáže potiskovat většinu standardních textilních materiálů. Je vhodný k větší produkci textilních etiket, které se všívají do oblečení, pro prací symboly nebo označení velikosti (M, L, XL,...). Dále také pro textilní etikety na povlečení, polštáře nebo peřiny, matrace apod. Dokáže vyrobit textilní etiketu o velikosti až 150 x 305 mm. Stroj je nyní odstaven a nepoužívá se. Součástí prodeje je údržbový set/nářadí plus několik náhradních dílů a také krabice tiskových barev (nepoužitých). Cenovou nabídku pošleme na vyžádání. Specifikace zde: Fotky stroje zde: