inzerce, prodej, prodám, bazar

Autolampa kombinovaná

Kategorie: Příslušenství

Prodám lampu do auta nebo na kempováni. obsahuje klasickou svitilnu s reflektorem, prostorovou svitilnu, červené a oranžové blikající světlo, sirénu a popřít přes rameno. Provoz na baterie nebo autozasuvku. Nepoužívané v originálním obalu. Rozměry délka 29cm, průměr 7 Cm.
Autolampa kombinovaná
Podobné inzeráty
Retro autolampa do náklaďáku
Retro autolampa do náklaďáku
Autolampa na Jeep alebo veterána
Použitá autolampa na žárovku H 3. Žárovka je nová. Mám ruzné zajímavé předměty k dispozici. Postupně budu inzerovat na Bazoši.
NIGRIN HOCHLEISTUNGS-ROSTLÖSER 400 ml - odrezovač
NIGRIN HOCHLEISTUNGS-ROSTLÖSER Hybrid formule kombinuje vlastnosti několika přírodních materiálů, exponenciálně zvyšuje účinnost čištění, která vám zajistí více výkonu. Kombinovaná formule má mnohem silnější účinek než součet jeho jednotlivých složek. Pracuje podstatně rychleji a efektivněji než běžné produkty. Díky svým vynikajícím vlastnostem proniká i do těch nejmenších mezer a účinně zabraňuje korozi. Mikronizovaný hliník okamžitě odstraňuje rez. Jeho efektivní mazací vlastnosti minimalizují úsilí při odstraňování rzi a zároveň zabraňují vytváření trhlin. Obsahuje také odvodňovací aditivum, které aktivně odstraňuje vlhkost.
Autosedacka
Auto sedacka vanicko kombinovana zachovala
Vybavení  motorizované jednotky něm.armády 2.sv.války
Prodám kombinovaná přenosné benzinové topení s možností samostat.funkce vařiče v solidním stavu,s orig.nádobou na pitnou vodu.Souprava má nepožité náhr. díly.