inzerce, prodej, prodám, bazar

Auto Zvdák SPCE SDE5 3200kg ND

Kategorie: Ostatní

Prodám nohy zvedáku SPACE na náhradní díly. Zavitnice OK motory na vyzkoušení.
Auto Zvdák SPCE SDE5 3200kg ND
Podobné inzeráty
Elektrický kladkostroj řetězový na 3200kg (pojezd)
Prodám elektrický kladkostroj s řetězovým pojezdem, nosnost 3200kg. Kladkostroj je plně funkční. Případně cena dohodou. Více informací zde:
Festo komponenty
Vše nové Tlakový spínač SDE5-D10-0-Q6E-P-M8 1 kus, Ventil VUVG-L14-B52-T-G18-1P3 2 kusy, Ventil CPE18-M1H-3GL-1/4 2 kusy, Ventil CPE14-M1BH-5L-1/8 2 kusy, Ventil VUVS-L25-P53E-MD-G14-F8-1B2 2 kusy, Posilovač tlaku DPA-43-10 1kus, Cena při odběru všeho,jinak dohoda.
Kladkostroje Stahl 3200 kg
Prodám kladkostroje Stahl 3200kg podvěsné v celkovém počtu 3 ks vč dokumentace
Kladkostroj 3 200kg ( nepoužitý )
Jedná se o prodej nepoužitého lanového kladkostroje Balkancar o nosnosti 3200kg Zdvih elektrický 12 m Provedení na patkách Zabaleno v dřevěné bedně Ovládání elektrické s hákem Možno zajistit dopravu a naložení. Nyní uloženo nedaleko Horaždovic Využítí - dílna,garáž,opravna ,provozovna udržby ,výroba a zpracování materialu. Cena 55 000kč Jeřáb,zvedák ,jeřábová kočka, vrátek , naviják , zvedací zařízení
Diskový podmítač GRANO system 450
Diskový podmítač GRANO system 450 Prodám diskový podmítač GRANO o záběru 4,5m, disky o průměru 560mm OFAS, ložiska bezúdržbová typu SKF OFAS, válec U-ring hydraulicky ovládaný s mechanickými zámky,boční zástěny, váha 3200kg, nohy pro uložení stroje ve složeném stavu.Stroj velmi masivní konstrukce. Více info na tel.
Dodge Challenger WideBody 6,4 MANUAL
Dobrý deň, mám na predaj tento jedinečný Dodge Challenger R/T ScatPack Widebody 6,4 liter (originál - žiadna činska dorábka) so 6 stupňovou MANUÁLNOU PREVODOVKOU(veľká rarita), ktorá autu davá úplne iný rozmer a pocity z jazdy, s dátumom prvej registrácie 8/2020 a veľmi nízkym nájazdom – 7 8xx km. Auto NIE JE DOVEZENE AKO HARABURDA Z AMERIKY ale bolo kupované z nemecka priamo cez dealera z Mnichova, tým pádom je v plnej výbave s výnimkou prednej kamery. Na aute urobený detailing - všetky vonkajšie plasty plus elektróny nastriekané do krásnej čiernej perlete, ktoré s modrou metalízou krásne vynikajú. - brutálne znejúci športový výfuk FLOWMASTER OUTLAW s aktivními klapkami, ktorý si rad i zastrieľa :D – je to asi jeden z najhlučnejších ale veľmi krásne znejúcich výfukov na trhu. - predné svetlomety s RGB Angel Eyes. VÝBAVA Auto vybavené CarPlay a Android auto a taktiež i originálnou EU navigáciou(nechával som nahrať najnovší SW a mapu ČR :) 6 piestikové Brembo brzdy, Polokožené vyhrievané a ventilované sedačky, vyhrievaný volant, sledovanie mrtvých uhlov, príplatková hudba(2xsubwoofer v kufri), originálne xenony(automatické vypinanie/zapínanie dialkových svetiel), daždový senzor, príplatkové HellcatRedEye krídlo a mnoho ďalšieho, prikládam video na YouTube AUTO SA NACHÁDZA V PRAHE, JE NA ČESKÝCH ŠPZ. Rozumná dohoda možná. K autu možem doložiť i kompletný report overenia z VIN kódu cez CEBIU- report som si robil ked som auto kupoval ja.(report o bezškodnom stave a registrácii najdete medzi fotkami v inzeráte.) Prikladám VIN ak si chcete overiť povod a stav sami: Cena nového vozu 2 178 000kč BEZ ODPOČTU DPH. Prosím bazary a špekulanti NEVOLAŤ !! Len vážny a seriozny záujemcovia. Preferujem osobne stretnutie kde si auto možete obhliadnúť a zhodotiť sami.