inzerce, prodej, prodám, bazar

Auto varná konvice

Kategorie: Příslušenství

Auto varná konvice 12V 250W ješte v záruce do 2.6 2023
Auto varná konvice
Podobné inzeráty
Varná konvice do auta 12V / 100W - nová
Nová, nikdy nepoužitá varná konvice s příslušenstvím 12V / 100W ideální na cesty, zástrčka do zapalovače 12V obsah: konvice s přívodním kabelem 1,9m, 2 šálky, sítko na čaj, držák k upevnění konvice a vymezovací adaptér. Osobní vyzvednutí v Turnově nebo DPD +130,- / Zásilkovna +79,- (platba předem)
Varná konvice do auta
Cestovní konvice na ohřev vody do auta dle fota.
Rychlovarná konvice 12V do auta
Prodám rychlovarnou konvici do auta na 12V, 350ml červenou a modrou sešly se mi na vánoce tři, konvice jsou nové nepoužité 1ks za 750; při koupi obou 1400;
Set na čištění interieru Auto Finesse Total + Spritz
Prodám set Autokosmetiky značky Auto Finesse. Set se skládá z : Auto Finesse Total 500ml 500ml - Čistič interieru - nejšetrnější na plasty, gumu, textil, vrací původní vzhled - 300,- Auto Finesse Spritz 500ml - Oživovač plastů - oživuje plasty, nádherně voní, odpuzuje prach - 300,- Auto Finesse Trio - 3x mikrovláknová utěrka pro interier 300,- Cena za komplet 850,- lze prodat i jednotlivě za ceny uvedené u položek. Přípravky jsou zcela nové a nepoužité, vhodné i jako dárek. Součást prodeje jsou rozprašovače. Možno prodat jednotlivě nebo vše co je na fotce. Některé produkty mám i vícekrát. Více informací rád poskytnu po telefonu nebo zprávě. Osobní předání možné nebo zašlu přes zásilkovnu.
(4) VÝSTRAŽNÝ TROJŮHELNÍK 3 ks od 49,-Kč, tažné AUTO LANO au
(4) VÝSTRAŽNÝ TROJŮHELNÍK 3 ks od 49,-Kč, tažné AUTO LANO autolano (auto lano) 3 ks od 49 Kč, nová nepoužitá bezpečnostní vesta - oranžová 49 Kč. Šlapací NOŽNÍ PUMPU na kola s manometrem 59 Kč a ruční pumpu. Výstražný oranžový MAJÁK ve tvaru BATERKY do auta s funkcí výstražného blikání a jako baterka na svícení, napájení z dobíjecí baterky, rozměry: válec průměr 5,5 cm, délka 25 cm, váha 15 dk, cena 59,- Kč. Originál zvedák - HEVER na Škodu 105 +120.... Na Škodu Felicii - všechny typy OPRAVÁRENSKOU PŘÍRUČKU údržba seřizování opravy Felicie, TAŽNÉ ŠROUBOVACÍ OKO na tažení (odtažení) felicie (felicia). AUTO ŽÁROVKY 12 V s paticí - H4, H1, 35/45 w, 21w, 15 w, 10w, 5w, 2w. AUTOŽÁROVKY 24 V - 2 w s paticí 155 ks nové. POUZE PROSÍM VOLEJTE mezi 9 - 20 h. tel. BRNO, PLATÍ DO SMAZÁNÍ. AUTO - příslušenství
Autopotahy Tygr - sada na celé auto
Autopotahy s výšivkou tygra na předních sedačkách. Velmi kvalitní, pevné a hezké autopotahy na celé auto se zadní sedačkou vcelku nebo dělenou na jednu a dvě třetiny. Zadní potahy(opěradlo i sedadlo) jsou vybavena dvěma zipy vždy v jedné třetině pro snadnější manipulaci při sklápění. Lze použít pro zadní opěradlo s dvěma i třemi opěrkami hlavy. Balení tedy obsahuje pět opěrek hlavy. Velmi snadná montáž. Vhodné pro auta s bočními airbagy, ale lze použít i pro auto, které boční airbag nemá (jedná se speciální šev). Zboží je atestováno - ATEST 8SD. Seznam vozů na které jsou potahy určeny na požádání zašlu nebo odpovím, zda jsou na váš vůz. Cena za sadu na celé auto je 1484Kč při osobním odběru. Troufám si napsat, že jsem patrně jediný u koho si tyto potahy ještě můžete koupit, ale zásoby se už tenčí. Je možné zaslat poštou po České republice (ne do zahraničí, tedy ani na Slovensko). Poštovné po předchozí platbě na účet je za 169Kč. Na dobírku nezasílám, už mě nebaví vtipálci, kteří si objednají a nepřevezmou. Volejte nebo pište odpověď na inzerát(přijde mi to na mail), ale SMS prosím ne, na sms neodpovídám. !!! Platí do vymazání inzerátu !!!