inzerce, prodej, prodám, bazar

Auto - Tester brzd. kapaliny, nový nepoužitý

Kategorie: Příslušenství

Auto - Tester brzdové kapaliny, diody, přesné a rychlé stanovení kvality brzdové kapaliny nákladních i osobních automobilů, motocyklů a různých strojů. Spolehlivě změří obsah vody v brzdové kapalině, na základě tohoto měření je možné určit, zda je výměna brzdové kapaliny potřebná. Nový, nepoužitý.
Auto - Tester brzd. kapaliny, nový nepoužitý
Podobné inzeráty
Tester autobaterie a alternátoru
Prodám tester autobaterie a alternátoru. LED tester je určen pro rychlé vyhodnocení stavu autobaterie a vyhodnocení funkce dobíjecí soustavy (alternátoru) automobilů s napětím 12 V. Tester je vhodný pro všechny typy olověných akumulátorů. Tester je vybaven svorkami pro přímé připojení k akumulátoru, má 3 základní měřící funkce: test autobaterie, test alternátoru a test autobaterie při startování. Rozměry: 124*51*15mm. Délka kabelů (bez svorek): 25cm. Posílám: 1,Balíkovnou ZDARMA po tel. domluvě. 2,Zásilkovnou na odběrné místo za 79kč(platba předem), cena celkem 225kč. 3,Na dobírku zásilkovnou na odběrné místo za 102kč,cena celkem 252kč. 4,Osobní odběr Brno-zdarma, cena 150kč. 5.Za váš nákup pošlu dárek.
Refraktometr+tester brzdové kapaliny
Prodám nový a nepoužitý refraktometr. Přístroj dokáže měřit bod tuhnutí chladící směsi, kapaliny na čištění skla, podíl elektrolytu olověných baterií. Zařízení kompenzuje okolní teplotu aby bylo zajištěno přesné měření při okolní teplotě 10 ° C ~ 30 ° C. V sadě je tester brzdové kapaliny. Lze zakoupit i jednotlivě. Zasílám: 1,Zásilkovnou za 79kč na odběrné místo (platba předem), cena celkem 579kč. 2,Na dobírku zásilkovnou za 102kč na odběrné místo,cena celkem 602kč. 3,Osobní odběr-Brno-zdarma,cena-500kč. 4,Za váš nákup pošlu dárek.
Tester brzdové kapaliny
Rychlý tester kvality brzdové kapaliny nepoužitý (měří podíl vody v brzd.kapalině). Mail prosím.
Tester brzdové kapaliny
Prodám tester brzdové kapaliny. Přístroj zjišťuje poměr vody v brzdové kapalině.Návod na použití:Po vybalení vložíme do bat. prostoru 1x tužkovou AAA baterii.Vysuneme kryt chránící elektrody,zapneme spinač na druhém konci přístroje.(rozsvítí se zelená LED.)Elektrody ponoříme do nádobky s brzdovou kapalinou.Stav kapaliny vyhodnotíme dle rozsvícených indikačních LED.Žlutá-ok,Červená-kapalinu je nutno vyměnit. Zasílám: 1,Balíkovnou ZDARMA po tel. domluvě. 2,Zásilkovnou na odběrné místo za 79kč(platba předem), cena celkem 179kč. 3,Na dobírku zásilkovnou na odběrné místo za 102kč,cena celkem 202kč. 4,Za váš nákup pošlu dárek.
Tester zapalovacích svíček- do kabelu nebo dotykový
Prodám nový a nepoužitý tester zapalovacích svíček do kabelu: Testování: - Vypněte motor a odpojte cívku zapalovací svíčky - Připojte černou hlavu testeru k zapalovací svíčce - Připojte kovový konec testeru k cívce zapalovací svíčky - Nastartujte motor Pokud je kabel nebo svíčka v pořádku, kontrolka bliká. Specifikace: Materiál: kov, plast Barva: dle obrázku Hmotnost: 90g Délka kabelu: 15 cm Délka vývodu: 63 mm Pracovní napětí: 6 a 12 voltů Prodám nový a nepoužitý tester zapalovacích svíček dotykový: testování: Při běžícím motoru umístěte konec nástroje s drážkou na kabel zapalovací svíčky. Žárovka bude blikat, pokud zapalovací svíčka, kabely zapalovacích kolíků a cívka je v pořádku. Pracovní napětí: 6 a 12 voltů Zasílám: 1,Balíkovnou ZDARMA po tel. domluvě. 2,Zásilkovnou na odběrné místo za 79kč(platba předem), cena celkem 229kč. 3,Na dobírku zásilkovnou na odběrné místo za 102kč,cena celkem 252kč. 4,Jako doporučený balíček za poštovné a balné 100kč,(platba předem) za celkem 250kč. 5,Na dobírku, poštovné a balné 175kč,cena celkem 325kč. 6.Osobní odběr Brno-zdarma, cena 150kč. 7,Za váš nákup pošlu dárek.
tester Konnwei + autonabíječka 2 v jednom
Prodám zcela nový tester autobaterie + autonabíječka v jednom KONNWEI KW510 KONNWEI KW510 je profesionální tester zátěže baterie, nabíječka baterií, údržba baterie (pulzní oprava), udržovací nabíječka a desulfátor baterie. Díky vysoké přesnosti funkcí testeru baterií KONNWEI KW510 a funkci nabíjení a opravy baterií je přístroj pro údržbu baterií typu vše v jednom, což je velmi užitečné a zkrátí vaši práci a je nezbytným nástrojem pro všichni majitelé automobilů. AC vstup 100-240V / 50-60Hz Výstup Napětí 12V Výstup Proud 5A Příkon se zátěží Max 80 W. Rozsah kapacity nabíjení 4AH-100AH Kompenzace teploty Ano, zimní a letní režim Kompatibilní typ baterie Všechny typy olověných baterií Obsah balení * Nástroj pro testování a nabíjení a opravy baterií KONNWEI KW510 * Vícejazyčná uživatelská příručka * Nabíjecí kabel * Maloobchodní balení a bezpečné balení Preferuji osobní převzetí nebo můžu zaslat. Platnost inzerátu do smazání.