inzerce, prodej, prodám, bazar

auto HiFi kabelový set HAMA Powerkit 360

Kategorie: Tuning

Prodám nový, zabalený kabelový set HAMA Powerkit 360.

- propojovací audio set 6 mm2 pro výkonové zesilovače
- vhodné pro zařízení s max. výkonem 360 W
- balení: blistr

Obsah balení:
- červený-transparentní, vysoce flexibilní nápájecí kabel, 5 m, 6 mm2, pozlacené kruhové koncovky s vnitřním průměrem 8,3 mm
- hnědý-transparentní, vysoce flexibilní nápájecí kabel, 1 m, 6 mm2, pozlacené kruhové koncovky s vnitřním průměrem 8,3 mm
- audio kabel RCA (2cinch), 5 m, dvojité stínění, lisované vidlice s pozlacenými konektory, červený, včetně vodiče pro dálkové ovládání
- profesionální pojistkové pouzdro z kvalitní mosazi, pozlacené (24K), voděodolné
- pojistka AGU 30 A, pozlacená (24K)
- 2ks vidlicových koncovek, pozlacené, vnitřní průměr 4,4 mm
- 10ks stahovacích pásek na kabely



Prodávám přesně to, co je na fotografii.


Prosím pouze volejte, neposílejte SMS - nebudu na ně reagovat.

Hranice na Moravě, inzerát platí do smazání.
auto HiFi kabelový set HAMA Powerkit 360
Podobné inzeráty
FORD SET SET 6 KS , EMBLEM ZNAK
Predám za výnikajúcu cenu set znakov st. Set je úplne nový zabalený. Obsahuje st znak šrubovací do prednej masky + zadný znak naplepovací do zadu a grátis k tomu máte 4 ks nalepovačiek 3d st racing na boky auta , alebo na iné miesta. Cena setu komplet je 360 KČ. POŠLEM AJ NA DOBIERKU POŠTOVNÉ CCA 120 KČ. PRI PLATBE VOPRED NA ÚČET POŠTA IBA 75 KČ. KLIKNUTÍM NA MENO POZRI AJ DALŠIE INZERÁTY NA FORD.
Kabelová sada Hifonics HF10WK
Prodám novou kabelovou sadu pro zapojení auto zesilovače. Kompletní, nepoužitá. Důvod prodeje, jiný projekt. Původní cena 1100 Kč. Info: Kabelový set Hifonics 10 mm², který obsahuje: 5 metrů stříbřeného napájecího kabelu. 1 metr mínusového kabelu. Pojistkové pouzdro s 60 A pojistkou. 3 x stíněný 5metrový signálový kabel. OSOBNÍ PŘEDÁNÍ V PRAZE. Na dobírku posílám pouze přes Zásilkovnu a platbě poštovného předem na účet. Cena pevná.
FORD MONDEO MK5 LED MODULY SET 4 KS
PREDÁM ZA VYNIKAJÚCU CENU SET LED MODULOV NA MONDEO MK5 RV OD 2015- 2020. SET POZOSTÁVA S 2KS LED DO SPATNÝCH ZRKADIEL + 2KS LED DO OSVETLENIA ŠPZ. SVIETI NEPOROVNATEĽNE LEPŠIE AKO PÔVODNÉ SVETLO. LED MODULY MAJÚ CANBUS A NEUKAZUJÚ CHYBU VYPÁLENÝCH ŽIAROVIEK. CENA ZA SET 4 KS 699 KČ. POPRÍPADE PREDÁM AJ OSOBITNE LED DO ŠPZ 380 KČ, LED DO SPATNÝCH ZRKADIEL 380 KČ) POŠLEM AJ NA DOBIERKU POŠTOVNÉ CCA 120 KČ. PRI PLATBE VOPRED NA ÚČET POŠTA IBA 75 KČ. KLIKNUTÍM NA MENO POZRI AJ DALŠIE INZERÁTY NA FORD.
FORD MONDEO MK4 LED MODULY SET 4 KS
PREDÁM ZA VYNIKAJÚCU CENU SET LED MODULOV NA MONDEO MK4 RV OD 2007- 2014. SET POZOSTÁVA S 2KS LED DO SPATNÝCH ZRKADIEL + 2KS LED DO OSVETLENIA ŠPZ. SVIETI NEPOROVNATEĽNE LEPŠIE AKO PÔVODNÉ SVETLO. LED MODULY MAJÚ CANBUS A NEUKAZUJÚ CHYBU VYPÁLENÝCH ŽIAROVIEK. CENA ZA SET 4 KS 699 KČ. POPRÍPADE PREDÁM AJ OSOBITNE LED DO ŠPZ 380 ČK, LED DO SPATNÝCH ZRKADIEL 380 ČK) POŠLEM AJ NA DOBIERKU POŠTOVNÉ CCA 120 KČ. PRI PLATBE VOPRED NA ÚČET POŠTA IBA 75 KČ. KLIKNUTÍM NA MENO POZRI AJ DALŠIE INZERÁTY NA FORD.
Odblokování videa za jízdy Renault R-Link 2, Andorid Auto
Chcete-li sledovat video i za jízdy, pak nabízím odblokování videa za jízdy pro Renault R-Link 2 Osobní setkání v Praze - doba cca 15 minut - a je možné odjet se spuštěným videem z SD karty nebo USB flash disku :-) Je možné aktivovat zobrazení venkovní teploty na přístrojové desce, což je pro řidiče lepší, neb nemusí hledat na R-Linku, či případně i zobrazování hlášení ze senzorů (přední i zadní - dle výbavy vozidla) také na přístrojové desce, nejen na středovém LCD Pro všechny Renaulty s R-Link 2 - Megan IV, Talisman, Kadjar a další Určeno pro pasažéry - sledování za jízdy je nebezpečné! Dále je možné aktivovat funkci ZRCADLENÍ - tj. Android auto a Apple CarPlay i ve verzích, kde se to nedaří doma ručně přes Developer Mode. Android auto bude funkční vždy od verze R-linku 7 a výše - u Apple CarPlay záleží na verzi HW ve Vašem vozidle - je možné, že si budete muset případně vyměnit součástku v R-Linku. Android auto tento problém nemá. Také je možné vypnout Start Stop systém - inteligentní nabíjení zůstane funkční, ne jako u po domácku vypnutém sytému za použité odpojení konektoru kapoty - takže máte auto bez systému, který neuspoří z paliva vlastně nic, ale poškozuje, vstřiky, baterii a hlavně turbo, nicméně jinak funguje, jak má.
Elektronická klapka výfuku 2.5" 63mm u + dálkové ovládání
Elektronická klapka výfuku 2.5" 63mm u + bezdrátové dálkové ovládání 2,5palcový univerzální elektrický výfukový systém z nerezové oceli Ventil tlumiče do auta Výřez do hlavy Elektrický ventil na trubku 2,5" 63mm elektrický výfukový tlumič ventilu vypínací systém bezdrátového dálkového ovládání, zvyšte výkon a účinnost motoru. Specifikace: Vstupní/hlavní průměr potrubí: 2,5" (63 mm) Vhodné pro: Univerzální vůz podle velikosti Materiál: nerezová ocel Funkce: 100% zbrusu nové, nikdy nepoužité Nerezová ocel Premium T-304 s ohyby trnu Elektrická výřezová sada – vyrobená z lehké CNC obráběné eloxované slitiny leteckého hliníku T-6061 High Performance Racing Spec. Design Dyno prokazatelně okamžitě zvyšuje 10 -20 koňských sil Agresivní hluboký zvuk a zároveň zajišťuje hladký průtok výfukových plynů Elektricky ovládaný odtok výfukových ventilů; Jednoduše pomocí tlačítka na dálkovém ovladači TIG svařovaná příruba CNC stroje pro odolnost proti tlaku a korozi Profesionální instalace je vysoce doporučena (není součástí dodávky)   Balíček obsahuje: 2 x Těsnění příruby 1 x 12 stop kabelový svazek 1 x hliníková svorka V-Band 1 x 10" Y-trubka z nerezové oceli 1 x Bezdrátové dálkové ovládání 1 x Přírubový adaptér z nerezové oceli 1 x 45stupňová nerezová vypouštěcí trubka 1 x sada 1,50" šroubů s pojistnými podložkami a maticemi 1 x Elektrická sada pro vypínání výfuku s motorem poháněným převodovkou Jak ukazuje obrázekboží je nové a je možné ho zaslat Českou oštou.