inzerce, prodej, prodám, bazar

Auna KCD 20, stříbrné, spodně vestavné kuchyňské rádio

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

K navození příjemné atmosféry při vaření nabízí Auna výkonné rádio KCD 20.Do základní výbavy rádia patří FM přijímač s možností uložení 20 stanic. Přitom podporuje i funkci RDS, čili zobrazuje informace o interpretovi, názvu písně, alba či žánru.Ozvučení přebírají dva silné 6,5cm (1,5 „) širokopásmové reproduktory skryté za bezpečnostním krytem. Různé nastavení ekvalizéru umožňují optimální přizpůsobení zvuku. Přehledně podsvícený LCD displej zobrazuje RDS informace a ID3 tagy z MP3 hudebních titulů. V pohotovostním režimu zobrazuje aktuální čas.Přední AUX vstup slouží k připojení externích zařízení, jako např. mobilních telefonů, tabletů či notebooků. MP3 podporující USB port zase umožňuje přímé přehrávání hudby z USB paměťových médií.Další přednost rádia spočívá v nastavitelném alarmu, který v kuchyni lze využít jako časovač při vaření. Nastavitelný sleeptimer uzavírá funkcionální výbavu rádia.Rádio Auna KCD-20 lze úsporně instalovat na spodní stranu např. skříňky či poličky. Design rádia zapadne do klasicky, ale i moderně zařízených kuchyní. Přední hliníkový panel dodává přístroji nádech luxusu. Dodanou anténu lze nenápadně skrýt bez ztráty kvality signálu.Dálkový ovladač zajišťuje pohodlné ovládání, magnetické plochy na straně rádia slouží na jeho praktické uložení.
Auna KCD 20, stříbrné, spodně vestavné kuchyňské rádio
Podobné inzeráty
Nabídka přen.rádiobudíků SOKOL,CROWN,ROSSIA,radiomagnetofonů
Nabízím přenosné novější rádio-magnetofony s Cd a i bez Cd-boom boxy-jezevčíky a věže, radio-magnetofon-takzvaný jezevčík na opravu Sanyo Model No.M W747K-nutná výměna pohonových gumiček mechaniky magnetofonu, jinak rádio funkční-nutno přimontovat uvolněnou anténu-radio-magnetofon pro sběratele retro elektroniky, cena rádio-mag.Sanyo 299 Kč, dále nabízím menší starší a i novější přenosná a stolní rádia a radio-budíky,přenosné rádio s popruhem na rameno RFT STERN 2130-velmi zachovalé rádio z NDR-prodáno,Tesla Menuet 2(1X) rádio ČSSR 1970-71 cena 349 Kč,plastový skelet rádia Tesla Kvintet-cena 79 Kč,rádia z SSSR Rossia 301(1x)-prodáno,Sokol 308(1x)-prodáno,Sokol 304(1x)-prodáno,a Sokol 404(2x)rádio se zadním krytem baterií prodáno,druhé rádio bez zadního krytu baterií cena 199 Kč,přenosné japonské rádio Crown(1x) cena 499 Kč,Philips-mini rádio s kazetovým přehrávačem-cena 499Kč,přenosné československé rádio Tesla Signál 404(1x)cena 199Kč,Philips(1x),bez zadního krytu baterií-cena 299Kč,radio-budíky k připojení k síti s kabelem 220V,možnost i na baterii 9V-Lenco-nový radio-budík s návodem a původní krabicí 199Kč,radio-budík Sencor s nastavitelným laserovým ukazatelem hodin na strop nebo stěnu, stolní radio-budík Philips Typ AJ-3280/00 funkční rádio z roku 1985-87 na 220 V nebo na 9 V baterii-249 Kč,stolní radio-budík Grundig Sono Clock 680 funkční rádio z roku 1993 na 220 V nebo na 9 V baterii-cena 249 Kč,k jednomu rádiu Sokol,po domluvě mohu přidat původní sluchátka,konkrétně k Sokolu 304 nebo 404,které k to mu patří,rádia jsou funkční,některá zachovalá a některá k renovaci-u starších rádií bez záruky na funkčnost,vyčištění,pro další informace pište na e-mail nebo volejte na telefon,nebo napište a nabídněte,děkuji.
IR-160 SE internetové rádio
IR-160 SE, internetové rádio, WLAN, USB, 2.8" HCC displej, aplikace AirMusic Celý svět hudby v domácí WiFi síti: internetové rádio Auna IR-160 SE poskytuje příjem tisíců rozhlasových stanic, ale také streamuje hudební soubory pomocí UPnP a DLNA standardu. Skutečný gigant navzdory své velikosti. Internetové rádio Auna IR-160 SE se přes WLAN rychle a nekomplikovaně připojí do dostupných sítí a přehrává hudební rozmanitost online rádií z celého internetu. Vedle mnoha různých regionálních internetových stanic je možné vychutnat si horké rytmy Jižní Ameriky, country folk z Texasu nebo spirituální hudbu z Asie. Rádio zaujme i jako flexibilní síťový mediální přehrávač. Streamuje vydané hudební tituly nekomplikovaně přes svůj integrovaný reproduktor. Připojení do sítě a nastavení menu se provádějí během chvíle díky multifunkčnímu otočnému ovladači - zážitek z hudby se může začít. Přehledné zobrazení nabízí 2,8" TFT barevný displej s technologií HCC displeje, který zobrazuje různé informace, jako jsou zprávy o počasí, zprávy z burzy a informace o rádiu. Kdo právě na rádio ze světa nemá chuť, má přístup k mnoha dalším mediálním zdrojům. Zadní USB port nabízí přehrávání MP3 a WMA souborů, přes bluetooth lze bezdrátově streamovat z připojených zařízení jako smartphony, MP3 přehrávače nebo tablety. Pomocí standardu UPnP nebo DLNA je možné streamovat hudební tituly z počítačů v síti zcela bezdrátově. Dálkový ovladač zajišťuje pohodlné ovládání všech funkcí, stejně je dispozici možnost ovládání zařízení pomocí aplikace 'Air Music Control' z připojených mobilních zařízení jako smartphony nebo tablety. Díky svým malým rozměrům a svému stylovému retro vzhledu zapadne internetové rádio Auna IR-160 SE téměř do jakéhokoli prostředí. Tři funkce budíku jej také předurčují k umístění do ložnice v roli radiobudíku.
Repro bedny se zesilovačem Auna
Zesilovač Auna s reprobedny Fenton Bedny Výstupní výkon: Max - Výstupní výkon: 600W - Výškový typ: Piezo - Průměr basového reproduktoru: 10 " - Impedance: 8 Ohm - Frekvenční odezva: 35 - 20 000 Hz - SPL max.: 127 dB - Rozměry: (D x Š x V) 245 x 325 x 815 mm - Hmotnost: 23,00 kg Zesilovač Nový Výkonný: digitální 5.1 Sourround zesilovač s výkonem 2 x 100 wattů a 3 x 50 wattů RMS Bezdrátově a pohodlně: Bluetooth rozhraní na streamování všech hudebních souborů ze smartphonu nebo tabletu Karaoke párty: dva plně nastavitelné vstupy pro mikrofon s efekty Echo, Delay a Repeat Kompaktní, výkonný a všestranný: s 5.1-Surround zesilovačem Auna AMP-218 BT získá domácí kino vlastní, inteligentní optimalizaci zvuku. S Bluetooth rozhraním můžete pohodlně bezdrátově přehrávat, přes Auna AMP-218 BT 5.1-Surround zesilovač, všechny hudební soubory ze smartphonu nebo tabletu a to do vzdálenost 20 metrů. Další audio input získá zesilovač buď přes AUX vstup z CD přehrávačů nebo stereo systému, přes USB port nebo SD slot z datových nosičů. Dva vstupy pro mikrofon na přední straně udělají ze zesilovače plnohodnotné karaoke zařízení na další domácí párty s rodinou a přáteli. Samozřejmostí je ovládání hlasitosti, basů a treble jakož i echo, repeat a delay efekty.
Rádio Stereo - AUNA V14 DAB  (158)
Prodám zcela nové rádio značky AUNA V14 DAB Vertikální stereo systém Auna V14-DAB vás přesvědčí svým kompaktním designem, bohatou funkcionalitou a vysoce kvalitním zvukem. SUPER CENA: 899,-Kč Bluetooth, CD, FM, DAB + TUNER, úložiště pro 20 rádiových stanic Integrovaný stereo reproduktor Přehledný displej Zobrazení času Teleskopická anténa Funkce budíku přes signální tón, radio nebo CD Funkce spánku, Automatické vypínání Funkce opakování, Vypnutí zvuku Náhodné přehrávání, Programovatelné přehrávání, Odnímatelný podstavec, Funce stand-by tel.: +420
SingSing BT karaoke systém
SingSing BT, karaoke systém, 2 x mikrofon, CD přehrávač, BT, LED světelný efekt, přenosný Přenosná diskotéka pro děti! SingSing BT od auny je zábavný karaoke systém, který díky svým šikovným funkcím a dětskému designu potěší malé i velké. Tvůj CD přehrávač s horním otevíráním přehrává kromě běžných typů disků i média CD+G, tedy karaoke CD s titulky. Na zadní straně se nachází cinch video výstup, který přesměruje obrazové signály z disků CD+G do televizoru, monitoru nebo projektoru. Ideální pro zábavné karaoke setkání. Díky funkci bluetooth je navíc možné prostřednictvím karaoke systému Auna SingSing BT bezdrátově a pohodlně přehrávat všechny zvukové signály ze smartphonu nebo tabletu. Pestrý taneční parket: v krytu CD mechaniky se nacházejí vícebarevné LED diody, které vytvářejí působivý efekt a umocňují tím vizuálně dění. Mini stereo systém je možné používat i večer - je ideální na audioknihy a pohádky před spaním. Jako skutečný karaoke audiosystém má Auna SingSing BT na přední straně k dispozici dva 6,3mm jackové mikrofonní vstupy spolu s oddělenými regulátory hlasitosti, nastavitelným efektem ozvěny a praktickým, automatickým hlasovým ovládáním. Součástí balení jsou i vhodné ruční mikrofony. Díky lehké konstrukci, držadlu pro přenášení a možnosti provozu na baterie nepromešká karaoke systém Auna SingSing BT žádnou možnost vytvoření veselé, hudební nálady.
Auna TT-Classic Light Gramofon, Kryt proti prachu, Bluetooth
Klasika je nejkrásnější. Stylově elegantní gramofon TT-Classic Light od auna s nenapodobitelným zvukem oživuje vinylové desky a postará se, aby vám z hudby naskočila husí kůže. Zredukovaný na to nejnutnější, gramofon TT-Classic Light od auna zaujme jednoduchým ovládaním a moderními komponentmi. Jeho tichý řemenový pohon pracuje při 33, 45 nebo 78 otáčkách za minutu a je vhodný pro všechny standardní desky. Dva stereofonní reproduktory zaručují požitek z hudby bez dalších zařízení. Pokud by vám to nestačilo, gramofon můžete bezdrátově připojit k chytrému telefonu, tabletu nebo stereo systému prostřednictvím konektoru Bluetooth a streamovat hudbu. Samozřejmě, k dispozici je také vhodný RCA-Line-Out výstup pro integraci TT-Classic Light do větší hi-fi sestavy. 3,5 mm jack umožňuje také kabelové přehrávání zvuku z jiných zařízení prostřednictvím gramofonu.