inzerce, prodej, prodám, bazar

Audiokniha

Kategorie: Ostatní

Nabízím audioknihu na kazetách
Audiokniha
Podobné inzeráty
Plavby "sebevrahů" audiokniha
Prodám nerozbalenou audioknihu Plavby "sebevrahů" od Miroslava Náplavy.
CD Don Miguel Ruiz - Čtyři dohody (nové)
Audiokniha v původním obalu, obsahuje 3 CD. Čte Jaroslav Dušek. Kytara Pavel Steidl. Rok vydání : 2009 Celková délka : 2 hodiny a 59 minut AKCE: Společně s CD Pátá dohoda za 499,- Kč. Kniha vychází ze staré moudrosti Toltéků a nabízí mocný nástroj, který může velmi rychle změnit naše životy a vnést do nich nový zážitek svobody, opravdového štěstí a lásky. Čtyři dohody jsou esencí moudrosti Toltéků, známých po celém jižním Mexiku jako ženy a muži poznání. Jejich dodržováním můžete nečekaně zrychlit postup na své stezce za poznáním.
Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii (audiokniha)
úplně nová, nerozbalená - nevhodný dárek Posílám zásilkovnou - platba předem 79Kč dobírka - 119,-Kč
Audiokniha Havel
Nové v obalu 2× CD MP3, délka 23 hodIn Zvuková verze biografie podrobně postihující nesmírně zajímavé osudy Václava Havla, velké osobnosti naší země. Audioknihu čte Jan Vondráček, motta k jednotlivým kapitolám Zuzana Stivínová a tři úvodní kapitoly přečetl autor sám, Michael Žantovský.
Audiokniha Petr Jarchovský - Zahradnictví
Prodám zcela novou a nerobalenou audioknihu Petr Jarchovský - Zahradnictví. Preferuji osobní předání v Prostějově. Při platbě předem zasílám přes Zásilkovnu nebo ČP. Při výběru více knih z mé nabídky platíte samozřejmě jen jedno poštovné.
Audiokniha Philip Pullman - Zlatý kompas
Prodám zcela novou a nerobalenou audioknihu Philip Pullman - Zlatý kompas. Čte Martina Krátká. Preferuji osobní předání v Prostějově. Při platbě předem zasílám přes Zásilkovnu nebo ČP. Při výběru více knih z mé nabídky platíte samozřejmě jen jedno poštovné.