inzerce, prodej, prodám, bazar

Atomizér Innokin ARES + stojánek (možno i MOD)

Kategorie: Ostatní

Celkem známý a údajně jeden z nejlepších atomizérů pro potahování pusa-plíce (MTL) + černý šroubovací stojánek!
Detail:
půl roku jsem ho jel a dlouho mi tu jen leží, páč jsem přešel na POD systém. Doporučuju silnějšímu kuřákovi co potřebuje trošku naložit do úst…

Jsou tam všechny origo gumičky/těsnění + všechny origo náhradní co tam byly, náhradní sklo a 2x náústek – náústky jsou netknutý, páč jsem tam hned narazil jinej svůj oblíbenej placatej. V původním balení.

Na obrázku je na dvou fotkách naražen na MODu Innokin Kroma-R, pro ilustraci – pokud by chtěl někdo i ten MOD, dám ho klidne taky, za 400,- (jen je trochu ošoupanej kov z toho, jak stojí/jezdí po stole + pár běžných oděrek). Zásadní místa na konstrukci jsou z kovu. Detail:
předem na účet a potom Zásilkovna nebo pošta.
Atomizér Innokin ARES + stojánek (možno i MOD)
Podobné inzeráty
Innokin Zenith II
Prodám použitý atomizér Innokin Zenith II. Používaný krátce. Plně funkční. Atomizer je v záruce viz. doklad. V balení 3x náhradní hlava. 1x náhradní hlava 0.8 ohmů 1x náhradní hlava 1.6 ohmů 1x náhradní hlava 0.3 ohmů  Kupovaný v sadě s módem, prodávám pouze atomizér !!! Prodám za 300 Kč. Možné osobní předání v Brně.
MOD Foot Controller
Prodám MOD Foot Controller For MOD Duo. Vezměte úplnou kontrolu. Nožní ovladač MOD Devices Pro MOD Duo je neuvěřitelně inteligentní nožním spínačem, který vám poskytne úplný povel nad multifunkčním pedálem MOD Duo, což vám umožní snadno uvolnit svůj kreativní potenciál. Díky dvěma LCD obrazovkám, které vám poskytnou vizuální informace, budete mít vždy plné povědomí o efektech a pedálových panelech, které používáte. Vylepšete a změňte, jak footswitch reaguje na MOD Duo připojením jednotky k počítači a propojením každého spínače s jinou kombinací efektu nebo pedálu. Snadno využijte svůj úžasný arsenal efektů na pódiu díky nožnímu spínači, díky kterému je skákání z jednoho zvuku do druhého bezbolestné a snadné. Nožní spínač MOD je základním doplňkem pro každého, kdo chce využít plný výkon pedálu MOD Duo Multi Effects pro live vystoupení.
Vaporizer/pod systém Innokin Sensis + naplně
Dobrý den, prodám vynikajíci vaporizer Innokin Sensis v perfektním stávu a spoustu přislušenství jako nahradní tank, nahradní nové coily, baze, přichutě atd. vše co je na foto. Použivál jsem jen par měsíců a pak přestal kouřit. Vše plně funkční. Více info:
Vgod pro mech kit 2 a ostatní
Dobrý den, prodám VGOD pro mech kit v2 trickerský vape s baterií, dále pak Wismec Reuleaux, Voopoo Drag kit s Uforce T2. Wismec je 200w mod s teplotním režimem. Nabíjí se buď pro micro usb nebo nabíječkou baterií. Voopoo mod s max. 177w. Má též teplotní režim. Oba tyto módy jsou 2 baterkové. Dá se nabíjet buď micro usb nebo též nabíječkou. GeekVape Zeus x 2 RTA. Tento atomizér je na mesh coil, podle typu vaty zvládá až 70w. Má přívoz vzduchu ze shora, tudíž neproteká. K VGODu je RDA atomizér na 2 spirálky. K VGODu mám přepravní taštičku, ve které si nosím 2 typy vat, šroubováky na nové osazování atomizérů, mesh coil 0.18ohmů, 4 spirálky na RDA atomizér 0.15ohmů. Možno vyměnit za repro do auta, subwoofer. Děkuji.
Vaporesso Luxe + SKRR a ZEUS atomizer
Prodam tenhle vape set. V sadě je mod, který jak lze vidět na fotkách jeví velké známky používání (je estetická vada), originální SKRR atomizer s jednou náhradní zhavici hlavou, ZEUS RTA atomizer s mesh sitkou a náhradní skla pro oba atomizery, použité 18650 Sony vtc baterie. kontakt pouze mailem možnost zaslání přes zasilkovnu
Atomizer The GG Ithaka V2(Originál od Golden Greek)
Prodám ze své sbírky velmi málo používaný originální atomizér od Golden Greek Ithaka V2. V originálním balení! Dnes již absolutně nesehnatelný unykát.kousek! Vape fanda či znalec ocení! Atík doporučuji jen pro zkušeného Vapera. Preferuji osobní předání,v jiném případě,kdo je zdaleka dle dohody(platba předem na účet atd.) p.s.(Na prodej pouze atomizer,nikoliv mech.gripy a mod)