inzerce, prodej, prodám, bazar

Assassins Creed Origins

Kategorie: Ostatní

Prodám hru assassins creed na ps4, možnost předání v Praze.
Assassins Creed Origins
Podobné inzeráty
Assassin's Creed Origins GODS edition
Ahojte,predávam túto sošku,v tom 100% stave,v originálnom balení. Pri kúpe edície,dostanete všetko,čo vidíte na fotke,artbook,mapu,a soundtrack. Pri záujme ma kontaktujte mailom,tel vypnuté. Cena 200euro + dodanie. Som zo Slovenska,posielam poštou,prípadne GLS,podla dohody.
Prodám assassin's creed origins
Prodám hru,pěkný stav,bez problémů,350 Kč.
Assassins Creed - Zkouška ohněm Del Col, Anthony, McCreery,
nová, nečtená Obyčejný život Charlotty De La Cruzové se obrátí vzhůru nohama, když ji okolnosti zničehonic vrhnou přímo do šerého světa bratrstva asasínů a učiní z ní součást jejich staletí starého soupeření s řádem templářů. Její genetická paměť je klíčem k tajemství jednoho z jejích předků, asasína Toma Stoddarda, a bratrstvo se musí dozvědět pravdu. Zoufalé pátrání po vzpomínce, která by mohla zachránit mnoho životů, přinutí Charlottu na vlastní kůži prožít panický strach a hysterii panující v době nechvalně proslulých salemských čarodějnických procesů!
Call of duty black ops cold war ps4
Hra mě už nebaví a potřebuju se jí zbavit mám více her např. Tekken7, assassins creed syndicate, unity, chronicles, fifa19 Hra je jako nová použitá jen párkrát cédéčko je nepoškozené(žádné škrábance) Email: mosnijakub@
Sběratelské figurky
Prodám figurky Assassins creed valhalla Watsh dogs Just dance panda Cena za kus,za celou sadu 499kč Osobní předání Stráž pod Ralskem, Česká Lípa Liberec,nebo přes zásilkovnu
PLAYSTATION 3 HRY každá hra za 85Kč ( 4+1 ZADARMO )
Pri kúpe 5 hier je najlacnejšia hra ZADARMO Predám hry pre PLAYSTATION 3. Každá hra je vyskúšaná a plne funkčná. Cena je pevná, možné poslať packetou od 79Kč. Platba prevodom, dobierkou, PayPal. Pri nákupe nad 2599Kč poštovné ZADARMO. Zastihnete ma každý deň od 9:00-19:00 PREDANÉ HRY: CRYSIS 2 PORTAL 2 MERCENARIES FLASHPOINT ASSASSIN´S CREED 3 DEAD ISLAND GOTY WATCH DOGS UNCHARTED 3 FIFA 15 DARKSIDERS 2 INFAMOUS RESISTANCE FIFA STREET 3 F1 2010 BEOWULF SKYRIM UNREAL TOURNAMENT COD MW2 ASSASSIN´S CREED 2 LA NOIRE JUST CAUSE 2 Klikni na VIDEOHRY.TV a pozri aj moje ďalšie inzeráty (konzoly, hry a herné príslušenstvo) Nájdeš ma na FB aj INSTAGRAME:)