inzerce, prodej, prodám, bazar

Asolo 46 Gore-Tex

Kategorie: Turistika, horolezectví

Prodám velmi kvalitní, pohodlné turistické boty značky ASOLO.možnost poslat dobírkou.top stav!
Asolo 46 Gore-Tex
Podobné inzeráty
Trekové boty ASOLO Elios GV pánské,modré vel. 42
Prodám trekové boty ASOLO pánské, vel. 42, modré, použité 1x, jako nové. Původní cena 4500,- Kč. Boty pro lehký treking a turistiku. Lehká pánská treková bota z kombinace hydrofobní kůže s textilií. Propracovaná a dobře padnoucí konstrukce. Vibram® Cross Walk podešev, velmi pevná špička s pogumovanou obsázkou a šněrování z tradiční oceli. Membrána GORE-TEX® Extended Comfort s vyšší prodyšností. Velmi nízká hmotnost. Pohodlná bota, určená pro turistiku a lehký treking. GORE-TEX® membrána díky svojí konstrukci nepropouští vodu a zároveň zajišťuje prodyšnost a tepelnou izolaci – nohy jsou udržovány v teple a suchu i v náročných podmínkách. Vibram® je nejfrekventovaněji používaný pryžový materiál na výrobu podešví. Poskytuje vysoký komfort při chůzi v náročném terénu. Díky kombinaci hydrofobní kůže a textilie jsou boty lehké a pohodlné, méně tedy zatěžují při chůzi. Použité technologie: Asoflex, Vibram®, GORE-TEX®, Cordura Svršek hydrofobní kůže 1,6 mm, Cordura Podešev Vibram® Cross Walk Futro GORE-TEX® Extended Comfort Výztuha Asoflex 00 SR Stélka Lite 2
Kotníkové pohory Asolo Fandango
Prodám kotníkové pohory od italského výrobce Asolo. Kožené, velikost 45, Gore-Tex membrána, Vibram podešev, podrážka s antishock technologií. Nachozeno do 100 km, nesou malé známky používání (otlačená kůže pod tkaničkami, malý flek na vnitřní straně u kotníku). Pro bližší informace přidávám odkaz na oficiální stránky výrobce: Důvod prodeje: začal jsem nosit barefoot obuv a pohory mi přestaly vyhovovat. Preferuji osobní předání v Praze.
Trailové boty Inov-8 Roclite G 315 Gore-tex velikost 45,5
Prodám trailové boty Inov-8 Roclite G 315 Gore-tex. Původní cena 3990 Kč. Jsou ve skvělém stavu, jen párkrát vyzkoušené venku. Vel. 45,5, délka vnitřní vložky 29,5 cm. Roclite je vybroušeným diamantem mezi krosovými botami. Velkou zásluhu na tom má především skvěle navržená podešev, která poskytuje vynikající grip a zároveň velmi dobrou životnost. Nová generace ROCLITE 315 s nepromokavou membránou Gore-tex posouvá tento standard ještě o úroveň výš díky obohacení podešve o nobelovou cenou ověnčený grafén. Kontakt prosím mailem, číslo je smyšlené, aby nebylo zneužito. Podívejte se i na mé ostatní inzeráty.
GARMONT Gore-Tex XCR, vel.EUR 38 - perfektní stav
Prodám outdoorové nízké boty GARMONT. Velikost: UK 5/ EUR 38/ US 6,5 - délka stélky/vložky 24cm. Svršek= štípaná kůže v hydrofobní úpravě / textilie AIR 8000 / gumová obsázka proti okopu na špici. Podšívka: Gore-Tex XCR membrána. Podrážka: Vibram®. Mezipodešev= EVVA pěna. Vnitřní výstelka= Gore-Tex XCR membrána. Určení= lehký terén, les, zpevněné cesty Stav= nošené, ale v perfektním stavu, švy i podšívka v pořádku, podrážka se nikde neodlepuje, nesešlapané, bez jakýchkoliv vad nebo poškození. Ošetřovány voskem Meindl. Mládež roste jako z vody a tak jsme už museli pořídit větší. Kupujete a obdržíte předmět dle reálných přiložených foto. Po ČR zašlu za přepravné: balíkovna =70CZK platba předem/90CZK dobírka zásilkovna =80CZK platba předem/100CZK dobírka
Trekové boty Salomon X RAISE 2 GTX vel.44 2/3
Nové, jen vyzkoušeny. Stélky měří 28,5 cm. Pc.2800.- Zdokonalený model X RAISE 2 GORE-TEX má konstrukci ADV-C Chassis™ s tříbodovým systémem pro větší stabilitu, zatím co měkčí mezipodešev poskytuje okamžité a trvalé pohodlí. Osvědčená nepromokavá membrána GORE-TEX, podešev Contagrip® a rychlozavazování Quicklace™ vás vybaví do různorodého terénu. Technologie: Moderní outdoorová obuv konstruovaná pro větší stabilitu. Zvýšená stabilita: Pro větší stabilitu při chůzi jsme zkombinovali osvědčený tříbodový systém s konstrukcí ADV-C Chassis. Okamžité pohodlí: Dopřejte svým nohám pohodlné provedení, velký pěnový límec a jazyk pro větší pohodlí a pružnou mezipodešev Fuze Surge, která pomáhá absorbovat každý otřes. Zacílená ochrana: Zvýšili jsme ochranu díky nové zesílené špičce - a zároveň ochrany paty, boční ochrany proti bahnu a membrány GORE-TEX - aniž bychom navýšili hmotnost.
Dámske membránové nohavice Berghaus Paclite Gore-Tex
V ponuke nové(bez visačiek) dámske membránové nohavice Berghaus Paclite Waterproof Overtrousers Black - mimoriadne ľahké a extrémne priedušné hadrshell gate určené na rôzné športové aktivity či horskú turistiku, veľkosť 12SHT-EU38/USA8 (Short - 29 S/74 S dĺžka od rozkroku 74 cm.). Vyrobené z ultraľahkého a priedušného ripstop GORE-TEX® PACLITE® Elastický pás so sťahovacou šnúrkou Kryté bočné 3/4 zipsy pre lepšiu ventiláciu a jednoduchšie obutie/vyzutie Regulovateľné s pásikmi so stlačacími gombíkmi Reflexný prvok (logo) Materiály: bluesign® certifikované látky GORE-TEX® PACLITE®, 100% polyamide, 40d extrémne ľahký ripstop hardshell, laminovaný ePTFE membranou ponúka maximálnu pohodlnosť s nízkou hmotnosťou (78g/m2) a kompaktným rozmerom, ľahko zbaliteľné. Hmotnosť: 210 g. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.