inzerce, prodej, prodám, bazar

Arran 25 year a 18 year old

Kategorie: Potraviny

Nabízím 25 letou a 18 letou whisky. Vzhledem k omezení lahvování se může jednat o investiční předměty.
Arran 25 year a 18 year old
Podobné inzeráty
Canadian Special Old
Canadian Special Old 750 ml. Kanadská whisky. Osobní odběr.
Žufánek - Hirsch 007 černý a bílý CZ kolek
I´M TOO OLD FOR THIS S**T Limitovaná F**K COVID edice Je to první český OLD TOM STYLE GIN Je namíchán z 007 bylin a má dvě varianty etiket. Černou, která představuje současnou nelehkou dobu, a bílou, která je nadějí pro budoucnost. Láhve jsou vyrobeny v jedinečné limitované edici 170ks, jsou číslované a všechny ručně podepsané. Naprostý originál první svého druhu v ČR. S lahví obdrží každý také osobní dopis. Vyrobeno pouze 170 lahví od černé a 170 bílé. Osobní převzetí nebo zásilkovna.
whisky Teacher's 25 year old / investiční alkohol
Prodám Teacher's 25 yo, která je v perfektním stavu, s českým kolkem a za bezkonkurenční cenu. Na Heurece tuto whisky koupíte nejlevněji za 5 899,- Kč. v případě zájmu o investiční lahve mě kontaktujte
Canadian Special Old Whiskey set, cca 30 let starý
Dárková kazeta se 2 sklenicemi. Neotevřeno, avšak je viditelný výpar. Kolek částečně samovolně odlepen, avšak evidentně neporušen za účelem otevření. Staří určitě 30 let. Případně nabídněte. Pište mail, telefon z důvodu spamu neudávám.
HENNESSY X.O COGNAC 0,05 L (5 cl)
HENNESSY XO COGNAC extra old 0,05 l ( 5 cl) mini lahvička vč. orig. krabičky. Pro nás to byl nevhodný dárek. Osobní předání v Praze, nebo možnost zaslání balikovnou, zásilkovnou.
Old Tower Dry Gin 37,5% 0,7l
Osobní předání na Střížkově nebo poslání přes Zásilkovnu. Láhev je neotevřená. Tenhle gin nepiju a už ho mám doma pár let, tak ho aspoň pošlu dále.