inzerce, prodej, prodám, bazar

Aquapac vodotěsné pouzdro pro mobil / foťák

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Nové, podvodní pouzdro AQUAPAC 418 Small Camera je určeno pro menší kompaktní fotoaparáty, mobilní telefony, nebo jiná zařízení. maximální rozměry vloženého předmětu - obvod 265mm.

Zaručuje vodotěsnost až hloubky 5m Vhodné i do extrémně prašného prostředí. Patentovaný systém uzavírání Aquaclip je dokonale utěsněn a je testován na až 10 000 otevření. Průhledné části pouzder AQUAPAC jsou vyrobené z absolutně čirého plastu LenzFlex a pohled skrz ně je průzračně čistý.

poštovné: 70,- Kč doporučeně, osobní odběr Praha 16


Aquapac vodotěsné pouzdro pro mobil / foťák
Podobné inzeráty
vodotěsny obal Aquapac Large camera case, špičkové boty na w
prodam vodotěsny obal na kameru, větší fotak či cokoliv pro ochranu proti vodě, nepoužity - Aquapac Large camera case, pův. cena 790, nyní jen 250 kč a dale špičkové boty na ww a canyoning, nové nepoužité Bestard wildwater Pro, pův. cena 4200 kč, nyní jen 2400 kč !(info o botach na :
Prodám nové vodotěsné pouzdro LOLA B-UW 4
Nové vodotěsné pouzdro pro Pb akumulátor 12V 9Ah. Pouzdro je hliníkový odlitek chráněný eloxováním a komaxitovým lakem. Na víku jsou dva vodotěsné konektory pro připojení hlavy, které zároveň slouží k nabíjení akumulátoru. Na zadní straně jsou dva nálitky, kterými se provlékne popruh k upevnění pouzdra.
Plavecké/potápěčské brýle + vodotěsné pouzdro na mobil
Plavecké/potápěčské brýle zn. Nabaiji (Decathlon) se zatmavenými skly a širokými skly - vhodné na potápění k moři, slunce tolik neoslní a zorné pole je velké. Uvedená vel. L, ale jsou stavitelné a přizpůsobivé. Skla jsou poškrábaná, viz foto. Při nasazení to však znát není, v ničem to pohled neomezuje. Vč. plastového úložného boxu. K brýlím přidám vodotěsné pouzdro na mobil. Cena za set 199,-Kč. *V případě zájmu prosím o kontakt skrz odpovědní formulář níže, na tel. nereaguji. Osobně v ČB, či doporučeně poštou / Zásilkovnou na výdejní místo.
Vodotěsné pouzdro na telefon Itiwit - malé
Prodám vodotěsné pouzdro na telefon Itiwit - malé za 100 Kč + poštovné. Maximální velikost telefonu dle výrobce 70 x 130 mm. Pouzdro bylo používané. Důvod prodeje: koupě většího telefonu. Osobní předání možné v Nymburce.
Orig.podvodní pouzdro Olympus PT - O32
Prodám minimálně používané,nevyužité,nepoškozené, orig.profi potapačské pouzdro na fotoaparát Olympus typ u700 (viz foto). Olympus u700 a pouzdro PT - 032 poskytují fotografům možnost plně se vrhnout za dobrodružstvím a užívat si radosti z podvodního fotografování. Zaručují vodotěsnost až do hloubky 40m* a jsou vybaveny speciálními závažími pro optimální vztlak. Manipulace s fotoaparátem je proto snadná a bezproblémová a vy se budete moci pochlubit okouzlujícími podvodními záběry. Každé pouzdro obsahuje snímatelný kryt umístěný nad LCD obrazovkou. Slouží k zajištění jasného obrazu a k pohodnému zaměřování záběru – bez ohledu na světelné podmínky. Samozřejmě zůstávají zachovány všechny fotografické funkce. Navíc jsou pouzdra vybavena závitem pro případné připevnění předsádek a filtrů, čímž se ještě rozšiřuje flexibilita vašeho přístroje. Standardní balení: Podvodní pouzdro Řemínek na ruku Silikonová mast pro O-kroužek Silika gel Plastové “trsátko” pro vyjmutí O-kroužku LCD clona Krytka objektivu Záruční karta Návod k použití. Pouzdro již nevyužívám. Možno použit i na rafting nebo yachting. K pouzdru mohu přidat dosud funkční fotaparát Olympus u700 s kartou a baterkou + nabiječka v ceně. Dohoda - nabidněte!!! PC pouzdra: 7000kč. Volat tento tel.: +42060442987
Podvodní pouzdro Weefine Smart Phone
Podvodní pouzdro Weefine se senzorem pro chytré telefony s iOS i Androidem. Weefine Smart Housing Pro je robustní hliníkové podvodní pouzdro pro většinu chytrých telefonů se systémy iOS a Android. Maximální velikost telefonu nesmí být větší než 165 mm (L) x 85 mm (W) x 9,5 mm (H). Do mobilu je třeba si z App store a nebo Google Play stáhnout (zdarma) aplikaci, která vám umožní fotografovat a natáčet videa. Vlastnosti: do hloubky 80 m z hliníku, zadní stěna z průhledného polykarbonátu stativový závit pro uchycení na základnu vestavěný vakuový systém (vakuová pumpička je součástí balení) Napájeno 2x AA bateriemi Rozměry: 205mm (h) x 105mm (h) x 61mm (d) Hmotnost na souši: 860g Obsah balení: pouzdro náhradní O-kroužky + nástroj pro jejich snadné vyndávání čistící hadřík popruh na zápěstí vakuová pumpička ochranné pouzdro