inzerce, prodej, prodám, bazar

Approach S6 Garmin

Kategorie: Golf

Prodám golfové hodinky Approach S6 Garmin s poslední aktualizací hřišť . Nový řemínek. Včetně kabelu pro připojení k PC.
Approach S6 Garmin
Podobné inzeráty
Garmin approach s60
Prodám golfové hodinky Garmin approach s60. Ve své databází mají přes 41000 golfových hřišť. Neni potřeba hřiště stahovat z aplikace a nahrávat do hodinek. To co se zdá jako poškrabaná luneta, je odlesk světla. Funkce autoshot, je že zaznamenají úder a počítají metry. Po ukončení kola, je možné zobrazit v aplikaci Garmin golf, celé kolo ránu po ráně na obrázku jamky se zaznamenanými údery. Pro více info mne neváhejte kontaktovat.
Golfove hodinky GARMIN APPROACH S5
Prodam pouzite golfove hodinky Garmin Approach S5. Jsou plne funkcni. Vydrz na 2 kola golfu. Puvodni reminek vymenen za neoriginalni.
Hodinky Garmin Approach S62
Prodám hodinky Garmin Approach S62, 2x použité, stav nových hodinek, 2 pásky ( bílý a černý ). Lze zaslat. Nevyužité. Cena 8.800 Kč
Garmin Approach S60 černé 3000 Kč
Hodinky pro golfisty na měření vzdáleností. Prodávám z důvodu koupě jiného modelu. I s nabíječkou.
Golfové hodinky
Golfové GPS náramkové hodinky Garmin APPROACH S20. Spolehlivé, málo používané. Sledování vzdálenosti, počítání ran, zobrazení překážek, počítač kroků a kilometrů atd. Pravidelná aktualizace SW a map golfových hřišť Evropy, Severní a Jižní Ameriky, Středního východu atd. Kapacita baterie min. 36 jamek. Cena: 2500,-Kč
Golfové hodinky - Garmin Approach S1
Prodám tyto hodinky, bohužel s prasklým páskem na ruku.