inzerce, prodej, prodám, bazar

Apple watch SE 44mm 2020 GPS

Kategorie: Ostatní

Prodám hodinky Apple watch SE 44mm. Používané byly především na sport a na normální nošení nebyly moc využívané. Hodinky mají malé známky používání. Vzhledově ovšem vypadají naprosto v pořádku. Po celou dobu nošení měly na sobě ochranný kryt na displeji i na hrany.

K hodinkám originální balení, včetně dvou řemínků(viz. foto) a již zmíněný ochranný kryt + nabíječka.

V případě zájmu pište na telefonní číslo.

Apple watch SE 44mm 2020 GPS
Podobné inzeráty
NOVÝ FIXED nerezový řemínek Apple Watch 42/44/45mm stříbrný
Nabízím FIXED Mesh Strap síť/síťovaný nerezový řemínek k Apple Watch 42/44/45mm stříbrný. Zcela netknutý, pouze vybalený a vyzkoušený. Vánoční dárek, který už nelze vrátit po uplynutí dvou měsíční lhůty od koupě. Bohužel jedna univerzální velikost, která je příliš velká na mé úzké zápěstí. Nelze zkrátit. Původní cena 499 Kč, nabízím za 350 Kč. Univerzální řemínek FIXED Mesh Strap se síťovaným výpletem představuje elegantní doplněk pro vaše chytré hodinky. Díky univerzální velikosti je určen pro všechny Apple Watch 42/44/45mm. Barva oceli je nanesena galvanizací a je tak odolná vůči poškození během používání. Provlékací zapínání na magnet je vhodné pro různé velikosti zápěstí a prodyšné vlastnosti řemínku zaručují pohodlí i při celodenním nošení. Vlastnosti: provlékací řemínek pro Apple Watch univerzální velikost pro všechna zápěstí vyroben z jemné síťované nerezové oceli barva oceli nanesena galvanizací rychloupínací systém jištěný magnetem pohodlně sedí na zápěstí snadné a rychlé uchycení pásku k hodinkám Kompatibilita: Apple Watch Series 1 42mm Apple Watch Series 2 42mm Apple Watch Series 3 42mm Apple Watch Series 4 44mm Apple Watch Series 5 44mm Apple Watch Series 6 44mm Apple Watch Series 7 45mm Apple Watch SE 44mm Možno zaslat zásilkovnou, cena dopravy 80 Kč.
GV40 4G General Car GPS Tracker
Prodám GV40 4G LTE GPS tracker. Tracker je výsledkem budování na živém 4G LTE GPS sledování a konektivitě. Poskytuje vám všechny skalní funkce s bleskurychlou konektivitou, a to i v náročném prostředí. Díky jednoduchému a elegantnímu designu je GV40 ideální pro správu vozového parku. 1) [Pokročilá technologie 4G LTE] - S příchodem 5G lte budou 2G a 3G postupně zastaralé, bude obtížné najít SIM kartu 2G / 3G, 4G LTE bude hlavní a nejekonomičtější sítí v trh (5G je nová technologie, bude nejdražší); Jimi Car GPS Tracker podporuje nejen 2G / 3G SIM kartu, ale funguje také s většinou druhů 4G SIM karet, jako je AT & T / T-Mobile, BUĎTE VĚTŠÍ KOMPATIBILITOU! Váš chytrý řidič 2) [WIFI HOTSPOT] - Car GPS tracker je nejnovější integrovaná síť 4G a technologie WIFI pro přenos signálu 4G mobilního operátora na signál WIFI pro dosažení funkce WIFI hotspot (je nutná SIM karta 4G LTE). Vyberte aktivní 4G GSM SIM kartu, která pokryje služby datových, SMS a telefonních hovorů. Podporuje až 4 chytré telefony pro připojení k internetu přes WIFI, dosažení vysokorychlostního sdílení datových zdrojů, úsporu 4G spotřeby dat vaší SIM karty na mobilním telefonu 3) [Dálkové odpojení oleje / napájení a 100 000 kusů datových úložišť] - Na rozdíl od jiných běžných GPS trackerů, Toptellite mini GPS tracker má lepší funkci (alarmy REMOTE OIL / POWER CUT-OFF) pro lepší ochranu vozu, tato funkce může získejte z aplikace nebo webu „Tracksolid“, své auto můžete kdykoli svobodně ovládat. Když jedete do oblastí se špatným signálem GSM, náš GPS tracker si zapamatuje data GPS a nahraje, když se signál obnoví, takže kontrola historie trasy je realističtější a blíže realitě 4) [Multi-Smart Alerts & History Playback & 3D Street View] - GPS tracker automobilu 4G udržuje 180denní historii sledování, přehrávání stopy automobilu z libovolného počítače, tabletu nebo telefonu pomocí Android a IOS APP; Kromě satelitní a 2D ploché mapy Google usnadňuje 3D zobrazení ulic polohu nebo pohyb vozu intuitivněji a v reálném čase pomocí Google Map. Bez obav baterie, přímo hardwarová sada s autem, poskytující výstrahu Geo-fence, výstrahy SOS / alarm překročení rychlosti / Engine On & Off / Low battery..etc 5) [Profesionální aplikace / webová platforma - „Tracksolid“】 - GPS lokátor proti krádeži má profesionální systém sledování GPS, můžete spravovat více zařízení pomocí jednoho účtu ve volné aplikaci. stejně jako terénní tým, autobusová společnost, půjčovny, sledování motocyklů a nákladních vozidel atd. Stáhněte si z iOS nebo Google Play Store a zaregistrujte si účet, nechte své auto kdykoli a kdekoli pod očima (bez SIM karty)
Řemínek Samsung Galaxy Watch Band (S/M), fialový, 20 mm
Nepoužitý, pouze demontován ze zakoupených hodinek. pro Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, Galaxy Watch 5 44mm, Galaxy Watch 5 40mm, Galaxy Watch 4 40mm, Galaxy Watch 4 44mm, Galaxy Watch 4 Classic 42mm a Galaxy Watch 4 Classic 46mm, materiál plast, k zapojení slouží 20mm Quick Release, pro obvod zápěstí od 13 do 19 cm, fialová barva
Kryt pro Apple Watch 44mm | červený
Prodám nový kryt pro Apple Watch 44mm v barvě červené. Tento kryt obsahuje průhledné ochranné sklo, které je zabudované přímo v krytu a skvěle chrání celé hodinky. Kryt dokonale padne na vaše hodinky a ochrání je před poškrábáním a dalšími nepříjemnostmi. Pokud hledáte kvalitní ochranu pro své Apple Watch, tento kryt je tou pravou volbou. Nyní za výhodnou cenu, neváhejte a objednejte si ho ještě dnes! • KONTAKT Pokud máte zájem o nákup našich produktů, můžete mě kontaktovat prostřednictvím různých kanálů. Můžete mi zprávu zaslat přes Facebook, kde se jmenuji Martin Pospišil a mám jako profilový obrázek černobílého psa na pozadí. Dále mě můžete kontaktovat přes Telegram nebo WhatsApp na číslo +420 768 968 686. V případě, že preferujete emailovou formu komunikace, prosím, kontaktujte mě na adresu Zaručuji, že na vaši zprávu odpovím do 24 hodin. Rád bych vás upozornil, že na SMS zprávy neodpovídám. Prosím, využijte některý z výše uvedených komunikačních kanálů. Děkuji vám za pochopení a těším se na spolupráci s vámi. • PLATBA A DORUČENÍ Dovolte mi vás informovat o platbě a doručení objednaného zboží. Abyste mohli zboží obdržet co nejdříve, budeme potřebovat následující informace: ○ Jméno příjemce ○ Telefonní číslo ○ Emailovou adresu ○ Ulici a číslo popisné ○ Obec ○ Poštovní směrovací číslo Mám pro vás k dispozici dvě možnosti doručení zboží - pomocí České pošty nebo Zásilkovny. Pokud si přejete, aby vám zboží bylo doručeno Českou poštou, bude potřeba uhradit celkovou částku za zboží a poštovné ve výši 120 Kč. Pokud však preferujete veškery poplatky uhradit na výdejním místě, nezapomeňte, že k ceně poštovného bude připočítán poplatek za službu dobírky ve výši 35 Kč. V případě doručení zboží pomocí Zásilkovny bude poštovné činit 79 Kč, přičemž poplatek za dobírku zůstává stejný - 35 Kč. Pro snadné porozumění platby za zboží Vám nabízím dvě možnosti. Pokud chcete zaplatit předem, stačí mi napsat zprávu a já Vám pošlu údaje pro platbu na můj bankovní účet. Pokud raději zaplatíte až při převzetí zboží na výdejním místě, je možné toto uskutečnit, avšak za službu dobírky bude připočteno 35 Kč. Dejte mi prosím vědět, jakou možnost platby preferujete.
Kryt pro Apple Watch 44mm | černý
Prodám nový kryt pro Apple Watch 44mm v barvě černé. Tento kryt obsahuje průhledné ochranné sklo, které je zabudované přímo v krytu a skvěle chrání celé hodinky. Kryt dokonale padne na vaše hodinky a ochrání je před poškrábáním a dalšími nepříjemnostmi. Pokud hledáte kvalitní ochranu pro své Apple Watch, tento kryt je tou pravou volbou. Nyní za výhodnou cenu, neváhejte a objednejte si ho ještě dnes! • KONTAKT Pokud máte zájem o nákup našich produktů, můžete mě kontaktovat prostřednictvím různých kanálů. Můžete mi zprávu zaslat přes Facebook, kde se jmenuji Martin Pospišil a mám jako profilový obrázek černobílého psa na pozadí. Dále mě můžete kontaktovat přes Telegram nebo WhatsApp na číslo +420 768 968 686. V případě, že preferujete emailovou formu komunikace, prosím, kontaktujte mě na adresu Zaručuji, že na vaši zprávu odpovím do 24 hodin. Rád bych vás upozornil, že na SMS zprávy neodpovídám. Prosím, využijte některý z výše uvedených komunikačních kanálů. Děkuji vám za pochopení a těším se na spolupráci s vámi. • PLATBA A DORUČENÍ Dovolte mi vás informovat o platbě a doručení objednaného zboží. Abyste mohli zboží obdržet co nejdříve, budeme potřebovat následující informace: ○ Jméno příjemce ○ Telefonní číslo ○ Emailovou adresu ○ Ulici a číslo popisné ○ Obec ○ Poštovní směrovací číslo Mám pro vás k dispozici dvě možnosti doručení zboží - pomocí České pošty nebo Zásilkovny. Pokud si přejete, aby vám zboží bylo doručeno Českou poštou, bude potřeba uhradit celkovou částku za zboží a poštovné ve výši 120 Kč. Pokud však preferujete veškery poplatky uhradit na výdejním místě, nezapomeňte, že k ceně poštovného bude připočítán poplatek za službu dobírky ve výši 35 Kč. V případě doručení zboží pomocí Zásilkovny bude poštovné činit 79 Kč, přičemž poplatek za dobírku zůstává stejný - 35 Kč. Pro snadné porozumění platby za zboží Vám nabízím dvě možnosti. Pokud chcete zaplatit předem, stačí mi napsat zprávu a já Vám pošlu údaje pro platbu na můj bankovní účet. Pokud raději zaplatíte až při převzetí zboží na výdejním místě, je možné toto uskutečnit, avšak za službu dobírky bude připočteno 35 Kč. Dejte mi prosím vědět, jakou možnost platby preferujete.
Kryt pro Apple Watch 44mm | bílý
Prodám nový kryt pro Apple Watch 44mm v barvě bílé. Tento kryt obsahuje průhledné ochranné sklo, které je zabudované přímo v krytu a skvěle chrání celé hodinky. Kryt dokonale padne na vaše hodinky a ochrání je před poškrábáním a dalšími nepříjemnostmi. Pokud hledáte kvalitní ochranu pro své Apple Watch, tento kryt je tou pravou volbou. Nyní za výhodnou cenu, neváhejte a objednejte si ho ještě dnes! • KONTAKT Pokud máte zájem o nákup našich produktů, můžete mě kontaktovat prostřednictvím různých kanálů. Můžete mi zprávu zaslat přes Facebook, kde se jmenuji Martin Pospišil a mám jako profilový obrázek černobílého psa na pozadí. Dále mě můžete kontaktovat přes Telegram nebo WhatsApp na číslo +420 768 968 686. V případě, že preferujete emailovou formu komunikace, prosím, kontaktujte mě na adresu Zaručuji, že na vaši zprávu odpovím do 24 hodin. Rád bych vás upozornil, že na SMS zprávy neodpovídám. Prosím, využijte některý z výše uvedených komunikačních kanálů. Děkuji vám za pochopení a těším se na spolupráci s vámi. • PLATBA A DORUČENÍ Dovolte mi vás informovat o platbě a doručení objednaného zboží. Abyste mohli zboží obdržet co nejdříve, budeme potřebovat následující informace: ○ Jméno příjemce ○ Telefonní číslo ○ Emailovou adresu ○ Ulici a číslo popisné ○ Obec ○ Poštovní směrovací číslo Mám pro vás k dispozici dvě možnosti doručení zboží - pomocí České pošty nebo Zásilkovny. Pokud si přejete, aby vám zboží bylo doručeno Českou poštou, bude potřeba uhradit celkovou částku za zboží a poštovné ve výši 120 Kč. Pokud však preferujete veškery poplatky uhradit na výdejním místě, nezapomeňte, že k ceně poštovného bude připočítán poplatek za službu dobírky ve výši 35 Kč. V případě doručení zboží pomocí Zásilkovny bude poštovné činit 79 Kč, přičemž poplatek za dobírku zůstává stejný - 35 Kč. Pro snadné porozumění platby za zboží Vám nabízím dvě možnosti. Pokud chcete zaplatit předem, stačí mi napsat zprávu a já Vám pošlu údaje pro platbu na můj bankovní účet. Pokud raději zaplatíte až při převzetí zboží na výdejním místě, je možné toto uskutečnit, avšak za službu dobírky bude připočteno 35 Kč. Dejte mi prosím vědět, jakou možnost platby preferujete.