inzerce, prodej, prodám, bazar

Antivir Bitdefender MOBILE SECURITY 1rok

Kategorie: Ostatní

Antivirová aplikace, licence na rok pro Android mobilní telefony.
Zásilkovna 80Kč
Tel.:187173
Antivir Bitdefender MOBILE SECURITY 1rok
Podobné inzeráty
Antivirus Bitdefender mobile security for Android
Prodám plnohodnotnou licenci Bitdefender antivirus na jeden rok pro telefon s Android systémem. Licenci nevyužijí, aktuálně jednu používám, takže pro ni nemám využití. Nerozbalena. Na ceně je možné se domluvit. Mohu zaslat přes Zásilkovou. Osobní odběr v českých Budějovicích, po domluvě v Třebíči, nebo zaslání QR kódu pro aktivaci licence.
DJI Osmo Mobile 6
Prodám DJI Osmo Mobile 6. Úplně nové nepoužívané byl to dárek. Doklad o koupi nemám. Osobní záruka na funkčnost 30 dní v případě potřeby vyřeším i případnou reklamaci. Osobní předání Kladno a okolí. Info o produktu:
Licence Android antiviru na jeden rok, zdarma
Daruji nerozbalenou licenci antiviru Bitdefender Mobile Security na jeden rok pro jakékoliv Android zařízení (telefon, tablet, mini PC).
SECURITY BOX - Uložiště pro Vaše cennosti
Chraňte to nejcennější Chcete mít své cennosti po ruce a zároveň vědět, že jsou v případě potenciálního vloupání v bezpečí? Nový Security box slouží k ochraně cenností, peněženek, dokladů nebo důležitých dokumentů, a pokud vlastníte zbraň, nabízí pro ni zcela bezpečné úložiště: zásluhou elektronického kombinačního zámku na kód se k ní nedostane nikdo nepovolaný. Box je upevněn do zdi a díky tomu ho případný zloděj nemůže ani odnést. Security box vám nejen umožní klidný spánek, ale díky svému unikátnímu designu také stylový doplněk vaší domácnosti. Box splňuje požadavky odolnosti proti vloupání minimálně 15 RU podle ČSN EN 1143-1. Box je vybaven zámkem třídy A podle ČSN EN 1300. Box je také vybaven vnitřním osvětlením. Vnější rozměry: šířka 500mm, výška 200 mm, hloubka 315mm Cena je 19 990Kč bez DPH.
Nášivka SECURITY
prodám-Nášivka SECURITY se suchým zipem,rozměr 78 x 324 mm+Nášivka SECURITY se suchým zipem, rozměr 120 mm x 30 mm
Kaspersky Internet Security 2023 1rok klič
Kaspersky Internet Security 2023 1 rok- 180kč