inzerce, prodej, prodám, bazar

Ankur zbytek

Kategorie: Veteráni

To co zbylo z Ankura , stav dle foto.Chybí motor a další věci.
Ankur zbytek
Podobné inzeráty
Babeta ankur 50ccm jako nová
Je to telefon 066100 na tchana, ten je majitel. BABETA ankur jako nová , BEZ TP, POJÍZDNÝ.
Prodám
Napínák řemene moped ANKUR HERO.
Čz 250/471 1975 nepoužitelný zbytek motorky a platné doklady
Prodám malý,nepoužitelný zbytek motorky čz 250/471 smolík z roku 1975.Mám pouze velký t.p. a plnou moc k přepisu.V t.p. je zapsaná stará okresní r.z.,která se nedochovala.Novou jsem vydávat nenechal,aby si nový majitel mohl nechat udělat kopii staré okresní.Doklady nejsou uloženy v čím za bezproblémový přepis.Cena je pevná,nabízím za cenu dokladů na pionýra.
Jawa mustang 23
Nabízím pojízdný motocykl Jawa 23 mustang. (Startuje, jezdí, brzdí) Číslo rámu,motoru a štítků sedí. Bez TP / SPZ Jednalo se o letní projekt kdy jsem koupil mustanga v dezolátním stavu za 8 tisíc. Stím že si ho pro zábavu opravím a udělám podle sebe. Bohužel neměl jsem dostatek času to dotáhnout do konce. Mustang je tedy pojízdný ať už to na polní cesty nebo na cestu do krámu (pro odvážnější jedince i do hospody :) V motorové části jsou nové pístní kroužky a lamely spojky. Zbytek bylo OK. Spousty nových dílů (investice přes 6 tisíc jenom do dílů) přikládám hlavní fakturu. + Základní barva a lakování další 3 tisíce. A spousty hodin práce při lakování a strhávání staré barvy. (Jedná se o dvousložkový lak míchaný na zakázku) Elektro instalace je zapojená pouze tak aby motor startoval a běžel. Zbytek kabeláže i ostatních dílů mám nové v krabicí. Nedostatky = -Chybí filtr (box) sání (řešeno tak jak je na foto). -Škaredý výfuk i oba ráfky. -Pneumatiky staré původní zatvrdlé. -Sedlo má trhliny. -Chybí guma na nádrži. A spousty dalších drobností. Další díly mám v krabici. Mám i další dva ráfky včetně starých gum (hroši stav než je na stroji aktuálně) to přidám zdrama. Stručně a jednoduše. Kdo se chce povozit tak může sednou a jet. Ten kdo má chuť to dotáhnout do konce a vyhrát si tak má určitě prostor. Cena na dnešní dobu je za mě férová, vzhledem k tomu že se nepojízdné šroty prodávají za 8 tisíc. + Další investice a hlavně obětovány čas. Sleva i tak možná. Kontaktovat pouze na mail. Děkuji
Škoda 1000mb 1965 nepoužitelný zbytek auta a platné doklady
Prodám naprosto nepoužitelný zbytek auta s platnými doklady.Jedná se o škoda 1000mb z roku 1965 typ 990 žábrovka.Mám velký tehnický průkaz,je původní,značky a štítek se nedochovaly.Štítek bude třeba koupit v replice a spz buď nechat vyrobit,nebo vydat nové.V t.p. jsou uvedeny staré okresní spz.K technickému průkazu je potvrzená plná moc k přčím za bezproblémový přepis.
Škoda Favorit Tuning maska nárazník
Prodám zbytek předního spojleru co zůstalo na původním nárazníku. Jedná se o spojler Ellri. Nová výroba stále je ale v šílené kvalitě. Proto bude lepší vzít původní půli a zbytek nový aspojit je než opravovat celý nový výrobek. Na sms a email nereaguji.