inzerce, prodej, prodám, bazar

Aniball

Kategorie: Ostatní

Prodávám Aniball, zdravotní pomůcku pro snadnější porod.
Z vlastní zkušenosti ho mohu jenom doporučit.
Balónek lze sterilizovat, nebo dokoupit zvlášť a vyměnit.Používaný, ale plně funkční. Zažloutlá hadička z dezinfekce, bez vlivu na funkčnost.
Osobní odběr Bílovec, Ostrava, nebo zašlu.
Aniball
Podobné inzeráty
Aniball
Prodám aniball se sterilizačním hrnečkem. Použitý při jednom porodu, čistý plně funkční. Sada obsahuje originál krabičku s návodem, taštičku na aniball, aniball a sterilizační hrneček.
Aniball sada
Prodám Aniball kompletní nepoškozenou sadu zakoupenou v lékárně Dr.Max v 10/22. Stále v záruce, dodám i s dokladem. Osobní předání v Praze, nebo zaslání +100 Kč. V případě zájmu pište sms, ozvu se nazpět. Doporučuji případně zakoupit nový náhradní balónek samostatně (z hygienických důvodů), přestože jsem vše řádně po každém použití sterilizovala. Používání před porodem se mi osvědčilo, doporučuji. Cvičební pomůcka pro těhotné Aniball snižuje riziko natržení či nástřihu hráze při porodu. Cvičení připravuje ženu na porod a posiluje svaly pánevního dna.
Aniball
Prodám párkrát požitý, sterilizovaný Aniball (pomůcka pro snazší porod). Jen osobní předání. Více informací o tomto produktu naleznete zde
Aniball
Prodám aniball - českou porodní pomůcku v růžové barvě. Pomáhá zbavit se strachu z porodu, nacvičit vypuzení dítěte porodními cestami, pomáhá posílení svalů pánevního dna po porodu,... Lze dezinfikovat a vyvařit. V krabičce aniball s pumpičkou a ventilkem na vyfouknutí, metr a návod k použití. V originálním obalu s taštičkou. Top stav. Zašlu zásilkovnou nebo osobní předání.
Aniball
Prodám Aniball- zdravotní pomůcku pro těhotné, zakoupený letos v lednu v lékárně Dr.Max. použit 4krát s ochranou. Ke zdravotní pomůcce přidám praktický sterilizační kelímek (do mikrovlnky). Vše plně funkční bez poškození. Aniball balónek vyvařen. Původní cena 1 529 Kč.
Aniball
Prodám Aniball. Nikdy nepoužit. Pouze osobní odběr.