inzerce, prodej, prodám, bazar

Anglický plnokrevník, A1/1

Kategorie: Koně

Letenka nar. 5/2010
Matka Letuška, otec Beccari.

Prodám kobylku anglického plnokrevníka A1/1.
Letenka, je hodný, nekonfliktní kůň ve stádě, ošetřování, kovář, veterinář bez problému.

Strouhaná, v letních, suchých dnech podkovy na předky.

Jsem první majitel, mám ji od jejích 3,5 let, tudíž znám celou její historii včetně všech veterinárních zásahu. Kobylka je zdravá, nikdy žádný závažný problém.

Je dopředná, ale není zla, lehce ovladatelná, velice jemná na hubu (bojí se o ni). V terénu je spolehlivá. Na jízdárně pro zkušenějšího jezdce, učila jsem na ni však jezdit i děti, ale není vhodná pro začátečníka.

Chci prodat do milujících rukou slečně/paní pro kterou bude parťák, bude ji dávat lásku, péči, milovat.

Je velice specifické povahy s velkým charakterem.

Jen prosím Vážni zájemci, nejlépe když napíšete email a rovnou do něj přidáte i pár řádku o sobě, a kam by Letenka šla, a Vaše telefoní číslo. Klara.pavlikova@

Cena 75 OOOKČ, + můžu nabídnout kompletní její vybavení.

Ráda se na všem domluvím, je pro mě důležité kam půjde.
Důvod prodeje je nedostatek času.

Ustájena Dolní Suchá, Hrádek nad Nisou, Liberec.
Anglický plnokrevník, A1/1
Podobné inzeráty
Hodná kobylka anglický plnokrevník
Prodám klisnu anglický plnokrevník A1/1 narozena 2015, Otec: RIP VAN WINKE IRE Matka:CAN DANCE GB VKH 160cm, Klisna je 100% zdravá, hodná pod sedlem i na ošetřování. Do terénu chodí sama i s koňmi je očkovaná, odčervená a čipovaná. Bohužel se neumí bránit, pokud je s agresivním koněm. Hledám pro ni vhodného majitele nejlépe dívku, která se jí bude věnovat s láskou. Kobylka je vhodná do sportu, do chovu a na rekreační ježdění má krasné pružné chody. Cena dohodou
Valach do vytrvalosti - arab/achalteke
Z důvodu nevyužití nabízím tohoto výjimečného koně vhodného do vytrvalostního sportu. Jmenuje se Jaddy a je mu 12 let. Jeho matka je arabský plnokrevník a otec achaltekinský kůň. Má tedy potvrzený český i ruský původ. Oba jeho rodiče běhali vytrvalost, otec velmi dobře, matka vzhledem k původu a své ceně byla spíše chovnou klisnou. Jaddy není pro začátečníka, jeho sportovní elán by nezkušeného nesportovce asi nenadchl. A hlavně je to kůň který nebude mít zřejmě až do vysokého věku rád střídání lidí i v sedle, i k zacházení. Jinak je 100% zdravý, bezproblémový, nevyhodí, neposkakuje, neshazuje, v kolektivu dalších koní jde "dopředu" tak jako by pracoval třeba anglický plnokrevník. V podstatě se jedná o dostihového koně - exteriérem, původem i povahou. Kolik za něj? To zde neuvádím schválně, ale jeho cena nebude vysoká. Je zvyklý být 24/7 venku. Další info na tel:
Klisna A1/1 do sportu
Nabízím k prodeji 6letou klisnu plemene anglický plnokrevník. Loni absolvovala několik parkurových závodů, vždy s dobrým umístěním. Výhledově vhodná do military, parkuru,...Klisna je 100% zdravá, hodná pod sedlem i na ošetřování. Na sms ani e-mail nereaguji, pouze volat.
Klisna anglický plnokrevník
Na prodej nabízím tříletou klisnu anglického plnokrevníka. Vhodná do sportu i na rekreační ježdění. Hodná, obsednutá
Homozygotní knabstrupper hřebec typu sport
Nabízíme k prodeji exkluzivního dvouletého hřebce sportovního knabstruppera. V ve světě málopočetném homozygotním zbarvení White Born (Few Spot). Hřebec je geneticky testovaný jako homozygotní na LP (leopard komplex). Což znamená, že předá knab barvu i na nebarevné klisny. Je ze spojení dvou skvělých, v Dánsku vysoce hodnocených a oceňovaných rodin. Po hřebci Sanders Tuche z matky Sanders Demi, oba import DK. Více k původu a sportovním výkonům rodiny rodičů najdete zde Kompletní původ Matfeye pošlu soukromě, neboť sem nejde vložit. Matfey je velice kontaktní, společenský a nadprůměrně chápavý. Což jsou typické charakteristické rysy pro toto puntikaté teplokrevné plemeno, pro které se šlechtí a prokazatelně je předávají. Má velmi hezkou a silnou stavbu těla s velice elegantním pohybem. V dospělosti bude vysoký cca 165cm+. Má velké předpoklady pro sport a chov. V rodině mají převážně drezurní výkonnost, ale toto plemeno má všestranné využití a velmi dobře se ukazují i v parkuru, všestrannosti nebo crossu. Bude to skvělý a spolehlivý parťák. Homozygotní barva v kombinaci s jeho rodokmenem, ušlechtilou konstitucí a možností budoucího použití na teplokrevná a plnokrevná plemena z něho činí cenný přínos pro šlechtitelský program, protože zaručuje, že předá jednu kopii genu Leopard Complex – i při použití na nebarevné klisny. Povolená plemena pro knabstruppery jsou: Frederiksborg Oldenburg Trakén Shagya arab, angloarab, arab Dánský teplokrevník Holštýn Anglický plnokrevník (klisna zapsaná v PK teplokrevných plemen) Český teplokrevník (zapsaný v PK SCHCT) Moravský teplokrevník (zapsaný v PK SCHMT) Slovenský teplokrevník (zapsaný v PK SCHCS) Kůň Kinský (zapsaný v PK SCHKK nebo SCHCT) Na klisnách těchto plemen je možné si založit vlastní chov knabstrupperů po absolvování svodu. Jsou uznaná pro plemennou knihu KNN (mateřská plemenná kniha). Mám na něj zájemce z (USA), ale já bych byla moc ráda, kdyby zůstal v ČR. Původně jsem si ho chtěla nechat, je to můj splněný sen. Ale narodila se nám ze stejného spojení klisna (na poslední fotce) a bohužel nemám prostory pro tolik koní. Na 5. fotce otec, na 6. matka na 7. bratr ze stejného spojení. Více fotek jeho rodiny a Veškeré dotazy včetně ceny vám ráda zodpovím na telefonu. Na prodej nespěchám. Cena odpovídá kvalitě a jeho unikátní genetice.
Hřebec A1
Ahoj koňáci! Nyní se koukáte na našeho krásného Feidippidése, my mu doma říkáme Spirit. S těžkým srdcem, ale rozumnou hlavou jsme se rozhodli, že ho pošleme do světa, ovšem pouze do dobrých rukou a podmínek. Spirit je čistokrevný Anglický plnokrevník, ve věku 5 let s khv cca 155cm. Nikdy nezávodil. Je to moc hodný hřebeček. Ošetřování, vet i kovář naprosto v pořádku a bez problémů. Je obsednutý. Pracuje ze země, v sedle i bez sedla (Anglie) a je zvyklý na uzdečku. Chlapec se hodně rychle učí a práce ho baví, ale každý má své dny. Vhodný spíše pro pokročilé jezdce. CENA 100 000 ???? O ceně jsem ochotná jednat. VÍCE INFO, FOTEK A VIDEÍ ZAŠLU NA WHATSAPP! Prosím pište pouze sms!!!!