inzerce, prodej, prodám, bazar

Andro Treiber FI OFF FL

Kategorie: Vše ostatní

Prodám tuto pálku, dřevo na stolní tenis. Konkávní držátko, hmotnost 94g, frekvence 1455hz, innerforce struktura, složení Hinoki - Ayous - TXL Fiber - Kiri. Ťuk na hraně viz foto bez vlivu na hru.
Andro Treiber FI OFF FL
Podobné inzeráty
Dřevo Andro Aratox Tronum
Prodam jednou vyzkoušené dřevo Andro Aratox Tronum, konkavni rukojeť. Takže nové. Není tak rychle jak píšou .
prodám prkno na stolní tenis Ovtcharov Innerforce ALC
Butterfly Ovtcharov Innerforce ALC, žádné ťukance, odřeniny. Rozměry 152 x 157 mm, váha 88g, držátko FL, originál krabice. Testováno cca. 5h . Koupeno v ČR. Na mě moc rychlé. Původní cena 4790,-Kč, prodám s dopravou a poplatky. Dříve 3000,-kč nyní 2800,-kč.
Sporttester Sigma Sport PC 25.10
Prodám pěkný, plně funkční sporttester Sigma Sport PC 25.10. Sporttester Sigma Sport PC 25.10 je vhodný nejen pro ty, kteří jsou teprve na počátku své sportovní„kariéry“, ale i pro ne příliš náročné profesionály. Představuje unikátní zařízení pro zlepšování vaší kondice, ale rovněž skvěle vypadá a může sehrát funkci ozdobného náramku. Pokud si rádi zaběháte například v noci kolem nábřeží, nemusíte mít obavy, že na data neuvidíte. Dostatečně přehledný LCD displej disponuje modrým podsvícením a naleznete na něm vše potřebné. Stejně tak nemusíte řešit styk s vodou například během plavání. Sporttester je vodotěsný až do hloubky 30 metrů.Ačkoliv se na první pohled tváří jako obyčejné, leč poněkud rozměrnější hodinky, zahrnují všechny dovednosti, které by měl každý sporttester zvládnout. Zařízení je především vynikající, pokud chceme sledovat tepovou frekvenci a regulovat spalování tuků. Po dokončení cvičení Sigma Sport změří jeho délku, množství spálených kalorií a průměrnou i maximální tepovou frekvenci s přesností vyrovnající se EKG. Superhodinky si můžete zcela přizpůsobit sobě na míru. Do tréninkové zóny vložíte svůj věk, pohlaví, váhu, nastavíte si, jaký je váš cíl a váš osobní kouč je připraven k použití. K dispozici jsou dva tréninkové mody. Zatímco s jedním můžete pracovat na své fyzické kondici a dávat tělu tzv. zabrat (Fit), s druhým se můžete zaměřit na spalování kalorií a systematicky tak pracovat na vyvážené tělesné hmotnosti (Fat).Celkové hodnoty pak můžete porovnávat mezi týdny, měsíci a resety. Samozřejmostí jsou tedy běžné hodiny, stopky, časovač, možnosti ukládání do paměti, odpočítávání, nastavení budíku, vypnutí, k dispozici je i volba z pěti cizích jazyků. Sporttester je opatřen velkým a přehledným LCD displejem s modrým podsvícením a bohatou funkční výbavou. PARAMETRY 4 funkce pulsu (EKG přesnost) digitální a kódovaný rádiový přenos 6 funkcí času vč. odpočítávání a budíku trénink s 1 nastavitelnou zónou TF ukazatel kalorií celkové hodnoty za týden, měsíc, od resetu místo v paměti pro 1 tréninkovou jednotku, přihrádka pro baterie ON/OFF uložení nastavení při výměně baterie podsvícení personalizace prostřednictvím „Moje jméno“ stopky vodotěsnost Inzerát je platný do smazání.
Gopro hero 4 silver
Prodám kameru gopro, kamera byla delší dobu nepoužívaná a tak je baterka off. Takže potřeba koupit jen novou baterii vyjde cca 300-500,- Jinak vše funguje, není prasklé sklo nic, vše je v pořádku. Přidám kufřík se spousty držáků.
Dámské kolečkové brusle "K2 Alexis Speed Custom fit 2010" -
Ráda bych prodala skoro úplně nové kolečkové brusle značky K2 typem Alexis Speed Custom fit 2010. Brusle jsem měla pouze 2x na nohou. Jednou při zkoušení v obchodě a chvíli potom venku na. Od té doby bohužel leží ve skříni. Takže stále vypadají jako nové nepoužité. Mají na sobě i původní vysačku. !!! Cena je jinak orientační a dá se na ní ještě domluvit. !!! Značka: K2 Velikost: 41 (Mám nohu 40/41(25,5cm) a nebyl žádný problém s nimi na noze) Kategorie: off-road Tvrdost koleček: 80 A Velikost koleček: 84 mm Maximální povolená velikost koleček: 90 mm Určení: dámské Barva: černá, bílá Původní cena tohohle typu byla: 4999Kč Takže už i tak prodávám pod cenou, ale i tak jsem ochotná se ještě domluvit. Ps.: Poslední dvě fotky nejsou moje, ale z netu, aby byli lépe brusle vidět. Osobní předání je možné pouze ve Zlíně. Jinak poštou nebo zásilkovnou.
Sporttester Sigma PC 25.10, oranžový
Minimálně používaný, bez poškození a vad. Sporttester PC 25.10 s jednoduchým ovládáním a vybavením všemi důležitými funkcemi je skvělým doplňkem pro všechny sportovce, kteří touží svůj trénink ještě zefektivnit. K tréninku lze využít dvou přednastavených tréninkových zón, nebo manuálního nastavení zóny. Mezi přednosti patří například podsvícený displej s vodotěsností do 30m. Funkce: K měření tepu slouží pouze hrudní pás, samotný sporttester tep neměří. 4 funkce pulsu (EKG přesnost) digitální a kódovaný rádiový přenos 6 funkcí času vč. odpočítávání a budíku trénink s 1 nastavitelnou zónou TF ukazatel kalorií celkové hodnoty za týden, měsíc, od resetu místo v paměti pro 1 tréninkovou jednotku přihrádka pro baterie ON/OFF uložení nastavení při výměně baterie podsvícení personalizace prostřednictvím „Moje jméno“ stopky Balení: Pulsmetr PC 25.10, hrudní pás s digitálním a kódovaným rádiovým přenosem, držák hodinek na kolo, těsnění.