inzerce, prodej, prodám, bazar

ANDĚLKY/ANDÍLCI PRO ŠTĚSTÍ NA KARABINCE (2+1 ZDARMA)

Kategorie: Ostatní

Andělky/andělíčci, pěkná drobnůstka pro štěstí, pro ochranu , z lásky , kolegynkam do práce, paní učitelce ve škole či školce apod.
Akce 2+1 - Kus 30,- nebo 3ks za 60,- .
Na další věcičky můžete mrknout na stránkách
odběr Brno Židenice nebo zaslani
Kontakt pouze přes SMS nebo e-mailem AlenaCvanova@
ANDĚLKY/ANDÍLCI PRO ŠTĚSTÍ NA KARABINCE (2+1 ZDARMA)
Podobné inzeráty
Andělky 95 cm
Velké Andělky. Krásná dekorace pro váš domov. Není vhodná pro malé děti.
Macrame andělky
Prodám macrame andelky. Lze vyrobit na přání.
Vanocni ozdoby
Zlate foukane sklo s zdobenim, porcelanovi andilci, andilci textil, plast foukana srdicka a hrozny, zlati motyli. Jedna koule ma vadu viz foto. Moc pekne, ale nevyuziji. Osobne v Brne nebo poslu, prosim sms/email.
VÁNOČNÍ KORÁLKOVÉ OZDOBY - ANDÍLCI
PRODÁM ručně dělané vánoční korálkové ozdoby - andílci. Uvedená cena za 1 ks.
Nové knihy 2
Nabízím nové neponičené knihy. Posílám pouze přes Zásilkovnu (poštovné 80,- při platbě předem, 100,- na dobírku). Osobní odběr v Rychnově nad Kněžnou, Kostelci nad Orlicí a Týništi nad Orlicí. V případě minimálně 5 zakoupených knih poštovné zdarma. Cena za knížky dohodou. 46 - Zombíci - aktivity, úkoly, bludiště 47 - L. Krebs, V. Cis: Včelař 48 - A. I. Grimmichová: Květinové tvoření 49 - J. S. Czupryniak: Bláznivé kočky - omalovánky 50 - D. Crombie: Zvuk rozbitého skla 51 - Z. Svěrák: Filmové příběhy52 - O. Hník: Malý český poutník 53 - K. Scottová: Příběh života - Evoluce 54 - C. Krisp: Poděska Ivy 55 - D. B. Frank: Sestry hurikánu 56 - K. J. Fowlerová: Čtenářský klub Jane Austenové 57 - Fidget Spinner - Nejlepší spinner triky 58 - L. Hoerner: Hravé těstoviny 59 - Londýn - průvodce s mapou 60 - J. Daňková, L. Tréglová: Antistresové omalovánky pro dospělé 61 - E. Hogarthová: Rozstříhej si knihu! 62 - A. Vachová: Kroužkované šperky 63 - K. Elamová: 100 snadných papírových květin 64 - M. Brown: Máme rádi koťata 65 - B. Shaw: Dvojníci v čase 66 - Místo v životě 67 - I. Králová: Vaříme "levně a chutně" podle Ládi Hrušky 2 68 - Receptář - Mise zdraví 69 - Vaříme s Zepterem 70 - Muži na podpatcích - Skupina Screamers + PODPISY!!! 71 - D. Grafová, K. Seideová: Moje dítě mě dohání k šílenství 72 - T. Shanker, K. Zerkasová: Pod maskou lži 73 - Pojišťovna štěstí 74 - Pojišťovna štěstí 2 75 - Pojišťovna štěstí 3 76 - S. Loubiére: Černý kafe 77 - F. Axat: Poslední hra 78 - S. Ross: Vyřeš to jako Sherlock 79 - J. Urban: Tenkrát v ráji 80 - F. Kožík: Na křídle větrného mlýna 81 - A. Tůmová: Miluju tě jak svý boty 82 - A. J. Finn: Žena v okně 83 - M. J. Osborneová: Wendy mezi Zemí a Nezemí 84 - I. Fučík: Francie s českou příchutí 85 - O. Pýcha: Sportovci 86 - 500 otázek a odpovědí dinosauři 87 - V. Mikeš: Poemy, Pozdní sběr 88 - O. Hník, M. Šmalcová: O Snížkovi
Květinové Koule štěstí KUSUDAMA
Kusudama je koule vyrobená z papírových skládaných květin . Tomu, kdo ji vlastní prý přináší štěstí, zahání zlé duchy a upravuje energii v místnosti. Je i krásnou dekorací v bytě. Může se zavěsit na okno, nebo pod lustr doprostřed místnosti. možnost vyrobit přimo podle vašich představ ( pokud bude barva k sehnaní) Standartní průměr je 10 až 11 cm . Ale dají se vyrobit i větší rozměry ( poté jiná individualní cena). Doklad o zhotovení (koupi) předmětu samozřejmostí Kusudama se poprvé objevila v Japonsku již v 11.století. Dříve se tyto koule vyráběly ze sušených léčivých bylin a měly tak mnohostranný účinek. Dodnes je kusudama skládána z papíru a je považována za důležitý element výzdoby všech významných událostí v lidském životě. Papírová kusudama přináší majiteli štěstí, upravuje okolní energii v místnosti, a tím eliminuje negativitu. Jednotlivé barvy mohou napomáhat k harmonizaci okolí. Květinka je krásnou dekorací do bytu a může být zavěšena kdekoliv ve volném prostoru, na okně nebo uprostřed místnosti. Používá se i jako zápich do květináčů Květinka je složena z 12 stejných květů o pěti lístcích a tvoří tzv. Platónské těleso Dodekaedr–dvanáctistěn, symbolizující živel éteru (Ducha, Světla, Jsoucna,Akáši....) Jeden díl květu představuje Pentagram: Sílu čtyř základních živlů s pátým živlem vesmírné energie éterem. Období jednoho života- zrození, zrání, dospělost, stárnutí, smrt. Pentakl aneb 5 částí člověka-hlavu, dvě ruce a dvě nohy. Směry-vpřed, vzad, vlevo, vpravo a vzhůru Planety-Jupiter, Merkur, Mars, Saturn a Venuše. Pentagram zakreslený v kruhu se užívá v magii již po celá staletí. Má vysoce symbolický a účinný magický nástroj a velmi ochranný symbol. Pětku můžeme zakreslit jako pětiúhelník–pentagon, nebo pěticípou hvězdu . Nebojte se na psat klidně zprávu aje možnost vyrobit přimo podle vašich představ ( pokud bude barva k sehnaní) Standartní průměr je 10 až 11 cm . Ale dají se vyrobit i větší rozměry ( poté jiná individualní cena). Doklad o zhotovení (koupi) předmětu samozřejmostí Pětka je tak symbolem individualismu–svébytností, která plody svého snažení obětuje celému Lidstvu. Z hlediska holistického představuje pětka vycentrovanou Celistvost,neboli axismundi–osu světa Veškeré květinové koule se dají vyrobit v různých barevných provedeni.