inzerce, prodej, prodám, bazar

Andílek v SRDCI

Kategorie: Doplňky

Prodám zajimavý ruční výrobek andílka v srdíčku velikost srdce je 32x29 Kvalitní ruční práce
Andílek v SRDCI
Podobné inzeráty
Sada srdcí - více variant NOVÉ
Různé sady silnějších srdcí v dárkovém balení. Srdíčka vyrobena z betonu. Krásné dekorace nebo dárečky pro potěšení, z lásky, jako pozornost nebo třeba dárek k svátku. Srdcí není nikdy dost a tato zahřejí na srdci, i když jsou vyrobena z betonu. A - sada 4 ks šedých srdcí 220 Kč B - sada 3 ks šedobéžových srdcí 180 Kč C - sada 3 ks hnědých flekatých srdcí 180 Kč D - sada 3 ks šedých srdcí 180 Kč Materiál: beton Barva: šedá / šedobéžová / hnědá Rozměr: 7 x 6,5 x 2,5 cm (kus) Výrobek je natřen lakem s atestem pro přímý styk a s potravinami, pitnou vodou a hračkami. K dispozici cca 200 ks různých výrobků - dekorace a doplňky do interiéru i exteriéru. Postupně přidávám. Můžete si napsat i o odkaz na shopy. Osobní odběr možný po dohodě. Poštovné dle celkové objednávky.
Andílek s přáním
Andílek s přáním Udělejte radost svým přátelům, blízkým a dejte jim neobyčejný dárek s vlastním věnováním.. Andílek z borovicového lisovaneho dřeva 23x16x3cm. Pokud chcete jiný slogan napište,nebo poradím a společně něco vymyslíme.. Cena 350Kč + poštovné.
Ruční výroba ANDÍLEK pro štěstí
Prodám ruční práci andílek pro štěstí
Andílek štěstí
Krásný anděl strážný. Na přání i jiné bary vlasů,šatů. Andílek na podstavci, je vyříznut z bukové překližky 4mm, rozměry 30x11cm, podstavec 15cm. Možnost dopsání jména do srdíčka. Cena 460kč.
Svícen Andílek Andělka
Svícen Andílek Andělka Vyrobím andílka z borovicového lisovaneho dřeva tloušťka 3cm, rozměr andílka 23x16cm.. Cena 350Kč za kus. + poštovné. Mrkněte na mé ostatní inzerce mám tam více výrobků.
Sada srdcí s měděným dekorem NOVÉ
Sada pěti dekorativních srdcí s měděným dekorem. Obsahuje čtyři závěsná srdíčka a jedno větší bez závěsu. Vyrobeno z betonu a zdobeno mědí. Jedná se přímo o měď, nikoliv o barvený hliník do barvy mědi. Doplněk do Vašeho domova, do interiéru i exteriéru. Můžete zavěsit například na přírodní větev a velké srdce opřít či položit. Vhodné i jako dárek. Materiál: beton Barva: šedá / měď Rozměr: 8,5 x 8 cm (závěsná srdce ) a 20 x 20 cm (větší srdce) K dispozici přes sto kusů dekorací a doplňků do interiéru i exteriéru. Osobní odběr vítaný. Jinak posílám poštou. Poštovné 120 Kč.