inzerce, prodej, prodám, bazar

Andílek štěstí

Kategorie: Doplňky

Krásný anděl strážný.
Na přání i jiné bary vlasů,šatů.
Andílek na podstavci, je vyříznut z bukové překližky 4mm, rozměry 30x11cm, podstavec 15cm. Možnost dopsání jména do srdíčka.
Cena 460kč.


Andílek štěstí
Podobné inzeráty
Ruční výroba ANDÍLEK pro štěstí
Prodám ruční práci andílek pro štěstí
Andílek s přáním
Andílek s přáním Udělejte radost svým přátelům, blízkým a dejte jim neobyčejný dárek s vlastním věnováním.. Andílek z borovicového lisovaneho dřeva 23x16x3cm. Pokud chcete jiný slogan napište,nebo poradím a společně něco vymyslíme.. Cena 350Kč + poštovné.
Svícen Andílek Andělka
Svícen Andílek Andělka Vyrobím andílka z borovicového lisovaneho dřeva tloušťka 3cm, rozměr andílka 23x16cm.. Cena 350Kč za kus. + poštovné. Mrkněte na mé ostatní inzerce mám tam více výrobků.
Velká kuchařka na zeď pro štěstí v rodině
Tradičně se zavěšuje v kuchyni pro štěstí, pohodu a soudržnost rodiny. Ručně vyšívaná, 2 roky stará, skladovaná,neužívaná,vysoká původní pořizovací cena, švadlena ji vytvořila na přání,eko len s bavlnou.Poštovné dle ceníku pošty na nebo kurýr DPD 128, ne dobírka.Nikam nenosím. Kurýrem ihned, na poštu jdu jednou měsíčně kolem 14. dne měsíce. Prosím jen mailujte. Děkuji.
Krásná velká dekorace (55cm)  = NOVÉ = DOPRAVA ZDARMA
Prodám tuto krásnou velkou dekoraci - miska na svíčky Buddha, která je úplně NOVÁ, zabalená v originálním balení. * Dekorace je vyrobena z velmi kvalitního a odolného materiálu (polyrezín, sklo, vosk, ratan a cement) * Rozměry: 55x14x19cm (DxŠxV). * Skládá se z: -1 miska z polyrezínu -2 svícny ve tvaru lotosového květu z cementu, doplněné zelenými lotosovými svíčkami -1 hlava Buddhy z cementu - 2 ratanové koule - 2 svícny ze skla s čajovou svíčkou Buddha je symbolem štěstí, moudrosti, osvícení, hojnosti, prosperity a přináší pozitivní eregii. Lotosový květ je obrazem prvopočátku světa, vzniku života. Je symbolem znovuzrození, krásy, života, štěstí a čistoty. Cena 399Kč. Mohu zaslat - DOPRAVA ZDARMA do konce února.
Přívěšek na klíče - andělíček pro štěstí/radost
Andělíček je skvělým dárkem pro štěstí nebo pro radost, jenž se dá využít pro jakoukoliv příležitost. Může být roztomilou vánoční dekorací. Díky poutku se může malý andělíček kamkoliv zavěsit. Je krásný jako ozdoba kabelky, klíčů apod. Na konci poutka má odepínací karabinku. Andělíček je vysoký +-3 cm. (Foto ilustrační, výrobky vyrábím, takže se mužnou nepatrně lišit) Rozměry odlitků jsou ruzné. Cena za 1 kus a jsou různé. ***---*** NOVÉ ZBOŽÍ *** Na výběr zaslání ČP (do ruky 129Kč, na poštu 109Kč, balikovna 79,-) nebo zasilkovnou (na pobočku 69Kč, doručení na adresu 89Kč) a to formou buď platby předem (0Kč) nebo dobírkou (+39Kč). Mrkněte na další naše nabídky, ale nově máme rozjetý eshop, kde najdete vše co zde i jiné typy odlitů atd.. . Pro více informací piště email, popřípadě SMS ***---***