inzerce, prodej, prodám, bazar

Alzheimer se da léčit

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Nabízím knihu Alzheimer se da léčit
Autor Michael Nehls
Nová.TOP stav
Alzheimer se da léčit
Podobné inzeráty
Jak se léčit rostlinami
Dobová publikace domácí přírodní lékárny z roku 1940, MuDr. B.Hruška 145 léčebných rostlin, stav dle věku, ale nepoužitý, strany nerozřezány.
Nemoc jako cesta Thorwald Dethlefsen
Prodám jako novou knihu Nemoc jako cesta. Zásadní práce dvou zkušených odborníků a autorů, která se zabývá fenoménem nemoci jako takové. Ruediger Dahlke je povoláním lékař, věnuje se přírodnímu léčitelství a má nemalou psychoterapeutickou kvalifikaci. Thorwald Dethlefsen je diplomovaný psycholog, psychoterapeut a patří k nejznámějším zastáncům ezoterické psychologie. Oba autoři svým dílem ukazují cestu k hlubšímu pochopení nemoci. Nerozlišují při tom ani tak jednotlivé choroby, které lze s větším či menším úspěchem léčit, nýbrž uvažují o jednom obecném "stavu nemoci", který patří neodmyslitelně k tomu, že se nemocný člověk "necítí dobře". Tento stav provází člověka po celý život a končí smrtí. Patří k životu stejně jako vzduch k dýchání a svědčí o tom, že člověk žije ve stresech, jejichž symptomy nelze odstranit pouze léky či operacemi. Dethlefsenovi a Dahlkemu jde o to, aby ukázali, co nám chtějí naznačit nejen různé infekce, bolesti hlavy, úrazy, srdeční a žaludeční potíže, ale i stále ještě tabuizované choroby jako nádory a AIDS. Tvrdí totiž, že všechny naše fyzické a psychické choroby jsou koneckonců pouhé symptomy, jež nám zprostředkují cenná poselství z duševní sféry, a snaží se podat čtenářům návod, jak se s těmito "vzkazy duše" vyrovnávat. Osobní odběr Frýdlant nad Ostravicí nebo pošta 100 či zásilkovna 79.
Tělo sčítá rány Bessel van der Kolk
Jak trauma dopadá na naše zdraví a jak se z něj léčit. Kniha zcela nová bez známek použití. Původní cena 499 Kč. V případě zájmu mě kontaktujte na e-mailovou adresu.
Rodinný domácí lékař
Prodám jako novou knížku Rodinný domácí lékař. Popis: Nabízíme vám rozsáhlou výpravnou knihu, ve které můžete nalézt všechny typy onemocnění, způsob, jak jim předcházet, i způsob, jak je léčit. Její obsah tvoří řada informací o nemocech jednotlivých částí těla a vnitřních orgánů, ale také o ošetření úrazů a poskytnutí první pomoci. Najdeme zde pojednání o zdravém životním stylu a návycích. K názornosti výkladu přispívá řada nákresů a přehledných tabulek. Osobní odběr Frýdlant nad Ostravicí nebo zásilkovna 79 či pošta 120 kč.
Jak léčit nemoc šílené medicíny : Jan Hnízdil
České zdravotnictví je nemocné. Více než opravdové léčení lidí dnes vidíme finanční a politické zájmy, které náš medicínsko-zdravotnický svět dokonale ovládly. A někdy to vypadá, že zdraví občana je na řadě až poté, co se nasytí peněženky mocných farmaceutických firem a podnikatelských skupin. Vzniká zajímavý paradox. Zatímco dříve člověk pečoval o svoje zdraví a kolem toho organizoval veškeré své aktivity, nyní se občan musí hlavně přizpůsobit zájmům zdravotnických lobbistů. Zajímá vás, kdo na vašem zdraví vydělává a jak k tomu přijdete vy? Kniha z pera předních odborníků se na tuto otázku pokouší odpovědět. Její poutavý obsah se týká každého, kdo někdy překročil práh zdravotnického zařízení. Kniha ve výborném stavu PC: 299,- nyní 220,-
Domácí lékař
Velká kliha rad, jak léčit neduhy doma