inzerce, prodej, prodám, bazar

ALPINE HIFI + ALPINE NAVI + ALPINE ZESÍK + PARROT HF

Kategorie: Příslušenství

Nabízím mobile media station
autorádio Alpine Cva-1003r + NAVI Alpine CD/DVD CAR NVE-N077PS + Apline 3510 + Alpine DO + HF Parrot. Kompletní, vč. kabeláže
ALPINE HIFI + ALPINE NAVI + ALPINE ZESÍK + PARROT HF
Podobné inzeráty
Handsfree PARROT
Parrot minikit neo 2Hd! přenosná hands free sada Parrot Minikit Neo do automobilu je určena pro bezpečné telefonování z mobilního telefonu MINIKIT Neo vyniká spojením špičkové technologie s kompaktním a stylovým designem. Navíc ho lze využívat s aplikacemi pro iOS a Android zařízení
Handsfree sada Parrot MKi 9000
Bluetooth handsfree sada PARROT MKi 9000 bez displeje (sada určená pro montáž do vozu). MKi 9000 je komplexní systém určený k mobilní komunikaci a přehrávání hudby ve voze za pomoci nejnovější komunikační a audio technologie. Sada obsahuje: - ústředna - dvojitý externí mikrofon - bezdrátový dálkový ovladač - kabeláž - návod Preferuji osobní odběr v Praze, platba v hotovosti. Lze zaslat i přes Zásilkovnu na adresu (+ 109 Kč) nebo na pobočku (+ 79 Kč), pouze platba předem na účet. Kontaktujte prosím pouze e-mailem.
Handsfree Parrot
Handsfree parrot ck 3100 Chybí mikrofon, dá se koupit nový Zohledněno v ceně Jinak fungovalo bez problémů než jsem ho vyndal z auta odzkoušel jsem ho.
Parrot Xanthi 4 - Bluetooth Hands-Free Car Kit.
Prodám starší Parrot Xanthi 4 - Bluetooth Hands-Free Car Kit. Zašlu na dobírku.
Parrot
Prodám starší Parrot (s monochrom displejem), kompletní, kromě mikrofonu (ten jsem nechal v autě), včetně kabeláže a konektoru z Mitsubishi Pajero III, do poslední chvíle funkční a používaný (pořídil jsem rádio s handsfree funkcí).
Parrot CK3100 Bluetooth
Prodam parrot CK3100