inzerce, prodej, prodám, bazar

ALPIN BUPEX polohovací bezpečnostní pás, velikost XL

Kategorie: Turistika, horolezectví

Prodáme polohovací pás, který slouží k pracovnímu polohování tam, kde máte pevnou oporu v nohách. Tento pás, který je určen pro zajištění uživatele v poloze pracovního polohování (s pevnou oporou v nohách) například při práci na žebříku, střeše a dalších.

Velikost XL: obvod pasu (115-150 cm)

Viz další inzeráty kliknutím na dobráci s.r.o.
ALPIN BUPEX polohovací bezpečnostní pás, velikost XL
Podobné inzeráty
POLOHOVACÍ PÁS FIREMAN - M, L, XL
Prodáme bezpečnostní polohovací pás sloužíci k zajištění pracovní polohy uživatele. V případě nebezpečí je možné jej použít jako nouzový prostředek pro záchranu z výšky či hloubky vytvořením sedáku pro slanění. Opasek je opatřen poutky pro uchycení výstroje. Hmotnost: cca 770 g Norma: EN 358 Životnost: 10 let Velikosti opasku: M/L 75-105 cm L/XL 90-130 cm Viz další inzeráty kliknutím na dobráci s.r.o.
Polohovací, jistící pás FIREMAN
Prodám polohovací pás od firmy FIREMAN velikost XL. Cena 290,-. Možný osobní odběr v Plzni nebo poštou.
Pinguin Alpin L
Kalhoty Pinguin Alpin L membrána Gelanots GXPR celorozepinací, nepromokavé, větruodolné, velikost L, nepouživané cena 2800 Kč
BEZPEČNOSTNÍ POSTROJ
Nový bezpečnostní postroj+ polohovací lano(brzda), bezpečnostní lano,délka 1m, Vyzvednutí Beroun -Chrustenice -Rudná. Nebo zasilkovna.
Polohovací pás
Dobrý den prodám záchranářský úvazový opasek nebo horolezecký značky Snaha Jaroměř vypadá nepoužitý jen ležel v suchém prašném prostředí nový stojí 1300kč nyní 400kč posílám zasilkovnou nebo jak si budete přát mrkněte na moje ostatní inzeráty mám více druhů
Dámská outdoorova obuv
Prodám málo nošené dámské turistické boty ALPIN PRO vel. 39