inzerce, prodej, prodám, bazar

Alkoholové fixy Ohuhu (+ další)

Kategorie: Ostatní

Ohuhu Mid Tone - sada 48 alkoholových markerů v zipovém pouzdře. Sada obsahuje také blender.

Fixy jsou v podstatě nepoužívané, jen jsem je vyzkoušela. Jsou skvělé a kvalitní, ale byla to unáhlená koupě, protože nemám čas se tomu věnovat.

Dále k sadě nabízím pár kusů alkoholových markerů značek:
- Winsor & Newton Promarker
- Renesans Propic

Obě značky jsou také výborné a všechny značky se dají kombinovat mezi sebou, protože jsou na alkoholové bázi.

Vše dohromady - 1000 Kč
Pouze Ohuhu sada - 800 Kč
Ostatní celkem - 200 Kč

Preferuji koupi všeho naráz.
Alkoholové fixy Ohuhu (+ další)
Podobné inzeráty
Ohuhu Fixy
Prodám OHUHU fixy 120 kusů s pouzdrem - tenký a štětcový hrot 48 kusů v pastelových barvách s pouzdrem - tenký a štětcový hrot
Samo nalepovací tabule na fixy, mazací na stěnu, nábytek
Poznejte tuto jedinečnou nalepovací tabuli na fixy. Je jedinečným doplňkem do každé kanceláře, pracovny, studentského pokoje, dílny nebo dětského pokoje. Můžete na ni psát odkazy, plánovat, zapisovat, děti mohou po ní kreslit nebo může sloužit k označování sklenic a dalších věcí. Tabule je vyrobena z prémiové fólie nejvyšší kvality s 3M lepidlem na zadní straně. K jejímu nalepení nepotřebujete žádné lepidlo, dobře se aplikuje i odstraňuje. Velkou výhodou je že ji můžete umístit kdekoliv bez potřeby vrtání. S touto samolepicí tabulí si vytvoříte místo na odkazy, myšlenky a nápady. Kreslení s fixy dokonale rozvíjí kreativitu, tvořivost a inteligenci. Tato tabule je jedinečný dárek pro děti ale i dospělé. Tabuli stačí nalepit a hned ji můžete používat. Montáž je velmi snadná. Stačí se držet umytého a odmaštěného, rovného povrchu a máte hotovo. Sada obsahuje: - 1x Bílá tabule 45x200cm - 4 fixy s houbou (3x černá, 1x červená)
Nalepovací tabule na fixy, mazací na stěnu, nábytek
Poznejte tuto jedinečnou nalepovací tabuli na fixy. Je jedinečným doplňkem do každé kanceláře, pracovny, studentského pokoje, dílny nebo dětského pokoje. Můžete na ni psát odkazy, plánovat, zapisovat, děti mohou po ní kreslit nebo může sloužit k označování sklenic a dalších věcí. Tabule je vyrobena z prémiové fólie nejvyšší kvality s 3M lepidlem na zadní straně. K jejímu nalepení nepotřebujete žádné lepidlo, dobře se aplikuje i odstraňuje. Velkou výhodou je že ji můžete umístit kdekoliv bez potřeby vrtání. S touto samolepicí tabulí si vytvoříte místo na odkazy, myšlenky a nápady. Kreslení s fixy dokonale rozvíjí kreativitu, tvořivost a inteligenci. Tato tabule je jedinečný dárek pro děti ale i dospělé. Tabuli stačí nalepit a hned ji můžete používat. Montáž je velmi snadná. Stačí se držet umytého a odmaštěného, rovného povrchu a máte hotovo. Sada obsahuje: - 1x Bílá tabule 45x200cm - 4 fixy s houbou (3x černá, 1
Alkoholové Člověče nezlob se
Prodám alkoholové Člověče nezlob se. Nezasílám na dobirku
Hra Alkoholové člověče nezlob se
Prodám hru Alkoholové člověče nezlob se. Pouze osobní předání Praha 4.
Malířský stojan pro děti
Prodám malířský stojan - Tandem Desky. Podporuje autonomii! Díky tomuto stojanu můžete nechat děti malovat tam, kde chtějí. Jedna strana opatřena plochou pro psaní nebo kreslení křídou. Druhá strana opatřena plochou pro psaní a kreslení suchými fixy. Nahoře magnetická lišta na připevnění papíru na kreslení. Na obou stranách odnímatelná polička na křídy, fixy a malířské potřeby. Stojan je skládací, optimalizuje váš prostor po skončení aktivity. Rozložený stojí pevně a nepadá. Proti náhodnému složení je opatřen vzpěrou s pojistkou. Vyrobeno v Evropě, z krásné bukové překližky, struktura, lak. Přírodní barva. Vhodné pro jedno nebo dvě děti. Rozměry: Š: 60 cm - V: 120 cm. Hloubka postaveného stojanu (vzdálenost předních nohou od zadních) je 70 cm. Vše je v perfektním stavu, jako nové. Stojan byl zakoupen v obchodě . Cena nového podobného stojanu je od 5.600 Kč. Nyní prodám za 2.890 Kč. Osobní předání Praha-Zbraslav.