inzerce, prodej, prodám, bazar

Alkohol tester Solight 1T06

Kategorie: Příslušenství

Prodám tento alkohol tester. Ještě s fólií přes display, nepoužitý. PC 1250,-
Alkohol tester Solight 1T06
Podobné inzeráty
Tester autobaterie a alternátoru
Prodám tester autobaterie a alternátoru. LED tester je určen pro rychlé vyhodnocení stavu autobaterie a vyhodnocení funkce dobíjecí soustavy (alternátoru) automobilů s napětím 12 V. Tester je vhodný pro všechny typy olověných akumulátorů. Tester je vybaven svorkami pro přímé připojení k akumulátoru, má 3 základní měřící funkce: test autobaterie, test alternátoru a test autobaterie při startování. Rozměry: 124*51*15mm. Délka kabelů (bez svorek): 25cm. Posílám: 1,Balíkovnou ZDARMA po tel. domluvě. 2,Zásilkovnou na odběrné místo za 79kč(platba předem), cena celkem 225kč. 3,Na dobírku zásilkovnou na odběrné místo za 102kč,cena celkem 252kč. 4,Osobní odběr Brno-zdarma, cena 150kč. 5.Za váš nákup pošlu dárek.
Alkohol tester Sencor SCA BA50FC
Prodám tento alkohol tester. Nejprodávanější v této kategorii. Použitý, chybí 1 náústek, jeden je součástí. PC 1300,-.
Alkohol tester AlcoForce
Prodám nový alkohol tester AlcoForce profesionál. Je použitý, ale jako nový. Chybí pouze naústky. Pořizovací cena 1900,-
Predám tester na benzínové Piezo GDI vstrekovače
Predám plne funkčný tester na benzínové Piezo GDI vstrekovače. Tester vyrobený na mieru v New Jersey, USA - žiadna Čína. Obsahuje 4 samostatné jednotky na testovanie 4 kusov benzínových Piezo GDI vstrekovačov (je možné testovať a čistiť 4 vstrekovače naraz), napájacie káble, zdroj - menič napätia z 230V na 12V. Nastaviť sa dá v rozmedzí 90V-120V a 15Hz alebo 60Hz. Cena nového 3300€ (clo ani nepočítam). Cena za kus Video ako to funguje:
tester Konnwei + autonabíječka 2 v jednom
Prodám zcela nový tester autobaterie + autonabíječka v jednom KONNWEI KW510 KONNWEI KW510 je profesionální tester zátěže baterie, nabíječka baterií, údržba baterie (pulzní oprava), udržovací nabíječka a desulfátor baterie. Díky vysoké přesnosti funkcí testeru baterií KONNWEI KW510 a funkci nabíjení a opravy baterií je přístroj pro údržbu baterií typu vše v jednom, což je velmi užitečné a zkrátí vaši práci a je nezbytným nástrojem pro všichni majitelé automobilů. AC vstup 100-240V / 50-60Hz Výstup Napětí 12V Výstup Proud 5A Příkon se zátěží Max 80 W. Rozsah kapacity nabíjení 4AH-100AH Kompenzace teploty Ano, zimní a letní režim Kompatibilní typ baterie Všechny typy olověných baterií Obsah balení * Nástroj pro testování a nabíjení a opravy baterií KONNWEI KW510 * Vícejazyčná uživatelská příručka * Nabíjecí kabel * Maloobchodní balení a bezpečné balení Preferuji osobní převzetí nebo můžu zaslat. Platnost inzerátu do smazání.
Tester zapalovacích svíček- do kabelu nebo dotykový
Prodám nový a nepoužitý tester zapalovacích svíček do kabelu: Testování: - Vypněte motor a odpojte cívku zapalovací svíčky - Připojte černou hlavu testeru k zapalovací svíčce - Připojte kovový konec testeru k cívce zapalovací svíčky - Nastartujte motor Pokud je kabel nebo svíčka v pořádku, kontrolka bliká. Specifikace: Materiál: kov, plast Barva: dle obrázku Hmotnost: 90g Délka kabelu: 15 cm Délka vývodu: 63 mm Pracovní napětí: 6 a 12 voltů Prodám nový a nepoužitý tester zapalovacích svíček dotykový: testování: Při běžícím motoru umístěte konec nástroje s drážkou na kabel zapalovací svíčky. Žárovka bude blikat, pokud zapalovací svíčka, kabely zapalovacích kolíků a cívka je v pořádku. Pracovní napětí: 6 a 12 voltů Zasílám: 1,Balíkovnou ZDARMA po tel. domluvě. 2,Zásilkovnou na odběrné místo za 79kč(platba předem), cena celkem 229kč. 3,Na dobírku zásilkovnou na odběrné místo za 102kč,cena celkem 252kč. 4,Jako doporučený balíček za poštovné a balné 100kč,(platba předem) za celkem 250kč. 5,Na dobírku, poštovné a balné 175kč,cena celkem 325kč. 6.Osobní odběr Brno-zdarma, cena 150kč. 7,Za váš nákup pošlu dárek.