inzerce, prodej, prodám, bazar

Alete Mléčné kaše 400 g

Kategorie: Ostatní

Prodám mléčné kaše zn. Alete, dovezené z Německa, 400 g za 90 Kč.
Příchutě: Čokoládová, Večerní rýžová, Krupicová.
Os. předání možné Praha Krč, příp. Ostrava.

Pro více příkrmů pro děti z Německa se přidejte do mé skupinky na FB "Příkrmy a mňamky pro děti z Německa" :)
Alete Mléčné kaše 400 g
Podobné inzeráty
Alete Mléčné kaše na dobrou noc ve skleničce 190 g
Prodám mléčné kaše na dobrou noc ve skleničce zn. Alete, dovezené z Německa, 190 g za 30 Kč. Příchutě: Sušenky, Čokoláda banán. Os. předání možné Praha Krč, příp. Ostrava. Pro více příkrmů pro děti z Německa se přidejte do mé skupinky na FB "Příkrmy a mňamky pro děti z Německa" :)
Nemléčné kaše HiPP
Prodám nemléčné kaše zn. HiPP, dovezené z Německa. Kaše zelené 200 g za 60 Kč. Příchutě: Rýžová (BL), Ovesná (BL), 5 zrná. Kaše růžová jahoda malina 250 g za 90 Kč. Os. předání možné Praha Krč, příp. Ostrava. Pro více příkrmů pro děti z Německa se přidejte do mé skupinky na FB "Příkrmy a mňamky pro děti z Německa" :)
HiPP Mléčné kaše na dobrou noc ve skleničce
Prodám mléčné kaše na dobrou noc ve skleničce zn. HiPP, dovezené z Německa, 190 g za 44 Kč. Příchutě: Mléčná rýže, 7 zrná, Špaldová krupicová. Os. předání možné Praha Krč, příp. Ostrava. Pro více příkrmů pro děti z Německa se přidejte do mé skupinky na FB "Příkrmy a mňamky pro děti z Německa" :)
HiPP Mléčné kaše na dobrou noc 450 g
Prodám HiPP Mléčné kaše na dobrou noc 450 g z Německa, příchutě Oves jablko, Dětské sušenky, Ovocný jogurt, Banán nebo bez příchutě čistě mléčná. Cena za kus. Můžu poslat Balíkovnou (i přes Offero) Zásilkovnou/PPL nebo předání Sídliště Krč, příp. Ostrava. Pro více příkrmů pro děti z Německa se přidejte do mé skupinky na FB "Příkrmy a mňamky pro děti z Německa" :)
Prikrmy, mleko a mlecne kase
Pro alergii na mleko a hovezi maso prodavam vyfocene. Je tu 1 pokracovaci mleko BIO Hipp. Mlecna kase Sunar a Dm Bio. Presnidavky 4x obs. mleko a ostatni jsou prikrmy s hovezim. Vse Bio kvalita. Lze koupit i jen cast.
Nestlé Mléčná kaše
Prodám Nestlé mléčné kaše (ovocná a banánová příchuť). Trvanlivost do 2/2023 30Kč/kus, ostatní 50Kč/kus. Pouze osobní předání.