inzerce, prodej, prodám, bazar

Aktuální otázky trestněprávní ochrany společnosti před koru

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Aktuální otázky trestněprávní ochrany společnosti před korupcí - Petr Hulinský
Aktuální otázky trestněprávní ochrany společnosti před koru
Podobné inzeráty
ATPL(A) Oficiálne Otázky z Úradu - KOMPLET (vyplnené)
Predám kompletnú teóriu ATPL(A) - Oficiálne Otázky skúšané na skúškach na Dopravnom úrade v tlačenej forme. Obsahuje všetky predmety, ktoré sa skúšajú na Úrade vrátane 100 - Knowledge, Skill and Attitudes (KSA): 010 - Air Law 021 - Airframe, Systems, Electrics, Power Plant 022 - Instrumentation 031 - Mass & Balance 032 - Performance 033 - Flight Planning & Monitoring 040 - Human Performance & Limitations 050 - Meteorology 061 - General Navigation 062 - Radio Navigation 070 - Operational Procedures 081 - Principles of Flight 090 - Communications (091 a 092 spolu ako jeden predmet) 100 - Knowledge, Skills and Attitudes (KSA) Obsahuje teoretické otázky z kurzu dopravného pilota ATPL(A). Otázky sú v presne rovnakej forme tak ako sú pokladané na skúškach na Dopravnom úrade. Kompletné materiály okrem otázok zo všetkých predmetov obsahujú prílohy (Mapy, Obrázky, Tabuľky, Grafy...), ktoré sú vysvetlené, rátané príklady pre každý typ otázky, ďalej vysvetlenia pri určitých zložitejších otázkach, rôzne tipy, odporúčania, poznámky, mnemonické pomôcky, a v niektorých prípadoch teoretický popis pre danú tému alebo kapitolu, tak aby sa docielilo čo najlepšie pochopenie a zapamätanie. Všetky predmety sú rozdelené a roztriedené na kapitoly a podkapitoly - ľahko sa z nich učí. Po naštudovaní týchto učebných materiálov som bez problémov absolvoval všetky skúšky ATPL na Dopravnom Úrade. Spolu ako kompletný učebný materiál, ktorý je rozdelený na 6 častí má dokopy vyše 1400 strán. Knihy sú nové - nepoškodené, v anglickom jazyku, niektoré zložitejšie výrazy preložené, vysvetlené Cena: 2380 Kč (100€) + poštovné prevodom na účet (lacnejšie) alebo dobierkou podľa slovenskej pošty Ponúkam aj iné materiály pre pilotov - pozri moje ďalšie inzeráty kliknutím na meno Telefón je vymyslený, písať na mail. ATPL teória, ATPL(A) teória, ATPL theory, ATPL otázky, vypracované otázky, vypracované odpovede, ATPL skúšky, ATPL Aviation Exam, Dopravný úrad, literatúra, kniha, knihy, učebnica, letecké učebnice, letecká literatúra, letectvo, teoretické
Normy snesitelnosti prostředků individuální ochrany CO 1988
Normy snesitelnosti prostředků individuální ochrany v Civilní obraně - vydalo Federální ministerstvo národní obrany, Praha 1988. Číslo tiskoviny CO-3-13/č. Nabytí účinnosti 1. března 1988. URČENO VÝHRADNĚ PRO SLUŽEBNÍ POTŘEBU. Příručka pro používání všech typů prostředků individuální ochrany zavedených v Civilní obraně ČSSR. Předpis je určen pro nevojenskou část CO ČSSR. Měkká časopisecká vazba, 72 stran. Čtená, zanedbatelné stopy skladování, jinak nepoškozená, velmi pěkný stav. Osobní odběr po dohodě, zasílám po platbě předem na účet, Balíkovnou za 65,- Kč, Českou poštou klasicky za 75,- Kč, nebo Zásilkovnou za 80,- Kč. Při více kusech jedno smluvní poštovné, na dobírku zvolené poštovné + 60,- Kč.
PRODÁM KNIHU KORÁLKY: 200 OTÁZEK A ODPOVĚDÍ, ŘEPY I ZAŠLU
PRODÁM KNIHU: Korálky: 200 otázek a odpovědí Autor: Dorothy Woodová; Ashley Woodová PŘEDÁNÍ PRAHA 6 - ŘEPY, POSÍLÁM I POŠTOU ČI ZÁSILKOVNOU, V TOMTO PŘÍPADĚ PROSÍM O PLATBU PŘEDEM I S POŠTOVNÝM A BALNÝM NA ÚČET. BALNÉ 5,-KČ. STAV: VELMI DOBRÝ, JEN PROČTENÁ Specifikace Nakladatelství: Metafora Médium / forma: Tištěná kniha Rok vydání: 2014 Počet stran: 224 Rozměr: 145×195 Úprava: barevné ilustrace Vydání: Vyd. 1. Název originálu: Beading 200 Q & A Spolupracovali: přeložila Gabriela Hajtmarová Skupina třídění: Kresba. Umělecká řemesla Vazba: Pevná - PAPERBACK šitá vazba Datum vydání: 28.1.2014 Nakladatelské údaje: V Praze, Metafora, 2014 ISBN: 978-80-7359-394-0 EAN: 9788073593940 Popis / resumé Příručka je tematicky rozdělena do devíti kapitol, v nichž se dozvíte vyčerpávající odpovědi na všechny otázky týkající se korálkování, které vás vůbec napadnou. Od základů, které jistě uvítající začátečníci, až k samotnému dokončení šperku. Vysvětlení korálkovací terminologie, ukázky jednotlivých technik a návodné fotografie. Vše o korálkování a jak již podnázev knížky napovídá - celkem 200 odpovědí na otázky, která vás k této technice zajímají. Popis nakladatele O knize Všechno, co potřebujete vědět o korálkování – od základů až po dokončení šperku. Navlékáte korálky a narazili jste na problém, se kterým si nevíte rady? Rádi byste se něco dozvěděli o úplně nové technice? Hodilo by se vám pár rad ohledně nejrůznějších postupů? Snadná pomoc. Zeptali jsme se za vás. Rovných 200 otázek v téhle knize přináší právě tolik odpovědí, takže nezůstane nic, v čem byste ještě tápali, co by vám bylo nejasné. Najdete tu odpovědi, které se budou hodit začátečníkům, ale i rady pokročilým a zkušeným korálkářům. Otázky a odpovědi týkající se veškerých aspektů práce s korálky. Nezapomeneme ani na potřebné nástroje a materiály. Krásné názorné ilustrace pak pomohou k pochopení všech postupů a metod. Všechno, co potřebujete vědět o korálkování – od základů až po dokončení šperku. Navlékáte korálky a narazili jste na problém, se kterým si nevíte rady? Rádi byste se něco dozvěděli o úplně nové technice? Hodilo by se vám pár rad ohledně nejrůznějších postupů? Snadná pomoc. Zeptali jsme se za vás. (200 otázek a odpovědí : všechno, co potřebujete vědět, od základů až po dokončení šperku) ---------------- PŘEDÁNÍ PRAHA 6 - ŘEPY, POSÍLÁM I POŠTOU ČÍ ZÁSILKOVNOU, V TOMTO PŘÍPADĚ PROSÍM O PLATBU PŘEDEM I S POŠTOVNÝM A BALNÝM NA ÚČET. BALNÉ 5,-KČ.
Otázky a odpovede z automobilovej elektrotechniky
V ponuke mam množstvo zaujímavých kníh, pozrite si aj moje ostatné inzeráty Predám knihu - Otázky a odpovede z automobilovej elektrotechniky - ING. Ivan Belošovič, ING. Ján Michalík Rok vydania - 1977 Jazyk - slovenský Vydavateľstvo - Alfa 352 strán Stav - výborný ako nová Cena - 335 kč Platba - cez dobierku alebo cez účet - nechám to na vás Kontakt cez email Ďakujem Popis - Kniha obsahuje 254 otázok a odpovedí z odboru automobilovej elektrotechniky. Otázky a odpovede tvoria účinnú formu kontroly znalostí a úspešnú metódu samoučenia. Hoci je problematika vysvetlená populárne, odpovede sú na takej odbornej úrovni, že kto ich ovláda, má predpoklady, aby sám zistil eventuálnu poruchu v elektrickom obvode automobilu a vo väčšine prípadov ju aj odstránil. Kniha bude dobrou pomôckou vodičom z povolania, ale predovšetkým motoristom - amatérom a záujemcom o automobilovú elektrotechniku. 250 obrázkov, 18 tabuliek
RAW - digitální fotografie v Camera Raw a Photoshop CS4
RAW - digitální fotografie v Camera Raw a Photoshop CS4 - Bruce Fraser a Jeff Schewe. Stav bezvadný (viz foto). Doprava ČP, Zásilkovna, nebo osobně na Letenském nám. ako seriózní fotograf potřebujete mít nad svými snímky co největší kontrolu. Když využijete výhod, které přináší formát RAW a modul Camera Raw ve Photoshopu CS4, získáte přesnou kontrolu nad parametry snímku, jako je vyvážení bílé, tonalita, barevný prostor, kontrast a sytost. Tato obsáhlá kniha od proslulého odborníka na digitální fotografii a autora bestsellerů Bruce Frasera, byla aktualizována pro Photoshop CS4 a Camera Raw 5 mezinárodně uznávaným fotografem Jeffem Schewem. Kniha vás provede modulem Camera Raw skrz naskrz a nabídne vám praktické rady pro práci s RAW snímky. Dále jednoduchým a poutavým stylem vysvětluje, jak ovládat modul Camera Raw spuštěný z Photoshopu nebo z Bridge, popisuje profesionální techniky pro vybudování pracovního postupu a automatizaci úloh a podrobně se zabývá různými RAW formáty, včetně univerzálního digitálního negativu DNG, vyvinutého společností Adobe. O autorech Bruce Fraser byl světově uznávanou autoritou v oblasti digitální fotografie a reprodukce barevných snímků. Byl spoluautorem bestsellerů Real World Adobe Photoshop a Real World Color Management. Také byl ředitelem a jedním ze zakladatelů společnosti Pixel Genius, LLC, skupiny expertů v oboru, oddaných vývoji špičkových produktů a služeb pro digitální zpracování obrazu a fotografický průmysl. Jeff Schewe je průkopníkem na poli digitální fotografie a alfa tester a konzultant společnosti Adobe. Jako fotograf již 25 sbírá různá ocenění a vyučuje a dělá konzultanta v předních společnostech v oboru. Je ředitelem a zakládajícím členem společnosti Pixel Genius, LLC.
Otázky a odpovědi PRO KLUKY - P. Hirscher
Ve velmi dobrém stavu. Otevřené odpovědi na všechny otázky, na které se kluci nechtějí zeptat nahlas. Jak mě vnímají dívky? Co se děje s mým tělem?