inzerce, prodej, prodám, bazar

Akrylové barvy

Kategorie: Umělecké předměty

Prodám nepoužité akrylové barvy
Cena dohodou
V případě zájmu pište na email.
Akrylové barvy
Podobné inzeráty
Akrylové barvy, akrylové fixy, desky na malbu, štětce, ...
Fixy jsou nové. Barva jsou některé plné a v některých je např. polovina. Za vše bych chtěla 1300,- Pokud by byl zájem jen o desky, ty by byly za 400,- Osobní předání v Hradci Králové.
Akrylové obrazy 100x70
Akrylové obrazy Veľkosť 100x70cm Obrazy posielam aj poštou na dobierku, vždy sú poriadne zabalené takže sa nemusíte báť poškodenia Pri rýchlom jednaní možná zľava Pre viac info ma kľudne kontaktujte :)
Obraz ručně malovaný, akrylové barvy - Astro dívka
Nový obraz s názvem Astro dívka je mnou vytvořený, malovaný značkovými akrylovými barvami (Pebeo, Goya) a impregnovaný sametovým lakem ve spreji. Obraz má dřevěný rám. Formát 40 x 30 cm. Převládající barvy zelená, modrá, černá, bílá. Motiv dívka, žena, dalekohled, vesmír, měsíc, noční obloha. Všechny obrazy lze namalovat znovu a upravit je dle Vašich přání. Po dohodě jsou možné i jiné rozměry. Více děl vystavuji na webu: umenizeny(tečka)cz Možno předat v Prostějově, Olomouci a blízkém okolí, po dohodě i v Českých Budějovicích.
Obraz ručně malovaný, akrylové barvy - Baletka
Nový obraz s názvem Baletka je mnou vytvořený, malovaný značkovými akrylovými barvami (Pebeo, Goya) a impregnovaný sametovým lakem ve spreji. Obraz má dřevěný rám. Formát 40 x 30 cm. Převládající barvy modrá, černá, bílá. Motiv žena / dívka, baletka, měsíc, strom, krajina, noc. Všechny obrazy lze namalovat znovu a upravit je dle Vašich přání. Po dohodě jsou možné i jiné rozměry. Více děl vystavuji na webu: umenizeny(tečka)cz Možno předat v Prostějově, Olomouci a blízkém okolí, po dohodě i v Českých Budějovicích.
Obraz ručně malovaný, akrylové barvy, Úžas
Nový obraz s názvem Úžas je mnou vytvořený, malovaný značkovými akrylovými barvami (Pebeo, Goya) a impregnovaný sametovým lakem ve spreji. Obraz má dřevěný rám. Formát 40 x 40 cm. Převládající barvy modrá, černá, žlutá, červená, oranžová, bílá. Motiv děti, chlapec, dívka, slunce, měsíc, planeta, vesmír, hvězdy, záře, noc, noční obloha. Všechny obrazy lze namalovat znovu a upravit je dle Vašich přání. Po dohodě jsou možné i jiné rozměry. Více děl vystavuji na webu: umenizeny(tečka)cz Možno předat v Prostějově, Olomouci a blízkém okolí, po dohodě i v Českých Budějovicích.
Páv
Obraz malovaný na dřevěnou destičku, bez rámu, akrylove barvy, motiv:priroda, páv, ptáci, barvy…