inzerce, prodej, prodám, bazar

Akátová dekorační kolečka, podtácky

Kategorie: Ostatní

Prodám akátová dekorační kolečka, podtácky s rozměry, průměr od 6 cm do 10cm a výškou od 1cm až 2cm s kůrou nebo bez.

Všechna kolečka jsou zbroušena do hladka, vysušena a potřena venkovním bezbarvým lakem (lazurou), který chrání proti oděrkám a venkovnímu prostředí.
Vhodné využití jako podtácky pod skleničky, svíčky, hrnečky či dekorace do restaurací nebo svatby,
Cena za kus činní 70kč.

Pro bližší informace napište nebo volejte na číslo
Akátová dekorační kolečka, podtácky
Podobné inzeráty
dřevěná zahradní dekorační studna pr.125 drewbo
Dřevěná zahradní dekorační studna pr. 125 cm drewbo. Materiál dřevěné dekorační studny, masivní jehličnaté dřevo, povrchová úprava dekorační studny impregnace mořidlem. Rozměr dřevěné dekorační studny pr.125 cm.
Dekorační síť bavlněná 1x2m, oko10cm
Prodám málo používanou dekorační síť z tohoto eshopu: Používali jsme na obrázky na stěnu. Zaslání zásilkovnou při platbě předem za 79,-
Starší pivní půllitry, pivní talíř, podtácky, láhve Svitavák
Prodám starší pivní půllitry a pivní věci, i jednotlivě. Starší basička a láhve Svitavák, Velkopopovický kozel, Radegast, Primus. Purkmistr Pivovar Domažlice. Podtácků Gambrinus mám víc, skládají se jako pazzle. Mám i jiné podtácky.Prodán stojánek Svitavák na podtácky a sklenice OPAT. Pivní talíř Pivní otčenáš - cena 90 Kč.
Nová sada plechového podnosu a 4ks podtácky s retro motivem
Prodám novou sadu plechového podnosu a 4-kusy podtácků v plechové krabičce s retro motivem Coca Cola Company.Plechový podnos o průměru 32,5cm je na vrchní straně lakovaný s retro motivem,spodní strana poniklovaná.Podtácky jsou též plechové na vrchní straně lakované s potiskem obrázku a nápisem Cokeisit,spodní strana má vrstvu korku,průměr je 89mm.Krabička na podtácky je z poniklovaného plechu,spodní část s vrstvou korku a víčko z vrchu lakované s potiskem.Cena za komplet sadu: 199kč
Dřevěné podtácky a závěsná dekorace
Prodám drěvěné podtácky se slonovinou 6 kusů a dřevěnou vyrězávanou dekoraci. Dekoraci lze i zavěsit.Výška dekorace 52 cm.Výborný stav.Osobní předání Praha chuchle nebo zaslání na adresu. Poštovné v ceně.
Háčkovaný podnos s šesti podtácky
Nabízím háčkovaný podnos s šesti podtácky v khaki barvě. Průměr je cca 27 cm. V případě zájmu či dotazů mě neváhejte kontaktovat na tel. čísle .