inzerce, prodej, prodám, bazar

Akasa redukce napájení 8Pin(M) to 8Pin/2x4Pin(F) 30cm

Kategorie: Ostatní

Prodlužovací kabel určen pro zdroje, kde není dostatečně dlouhý přívod s 8 nebo 2x 4 pinovým napájecím konektorem. Délka kabelu je 30 cm.

Konektory
* Konektory: EPS 8pin
* Z konektoru: ATX12V 8(4+4)pin samec
* Do konektoru: ATX12V 8(4+4)pin samice

Prodej z důvodu nevyužití.

Osobní předání v Praze 11 poblíž metra Háje. Zásilkovnou zasílám při platbě předem.
Akasa redukce napájení 8Pin(M) to 8Pin/2x4Pin(F) 30cm
Podobné inzeráty
krabice redukcí a kabelů DP HDMI USB VGA LPT COM DVI
v případě zájmu pouze volat - platné do smazání redukce 25M na 9F redukce 25F na 9M 3ks LPT kabel k tiskárnám COM kabel LPT kabel k HP starým tiskárnám 22ks USB 3.0 A-A kabel 20ks HDMI kabel k monitoru 9ks DP kabel k monitoru 5ks USB 2.0 A-A kabel VGA kabel k monitoru 7M 10ks redukce DP na DVI-D 5ks redukce HDMI na VGA 4ks redukce DVI-I na VGA redukce DP na HDMI 3ks USB 2.0 prodlužovací kabel 1.8M 2ks USB 2.0 prodlužovací kabel 0.5M 2ks eSATA bracket - záslepka redukce USB-eSATA rozdvojka PS/2 klávesnice a myš redukce SATA na micro SATA redukce napájení MOLEX-SATA datové SATA kabely upřednostním prodej dohromady za Vaši cenu s osobním předáním v lokalitě Lysá n/Labem, Milovice zasílám pouze po úhradě na účet a dodání kódu k zásilce přepravce Zásilkovna
Redukce z CPU (8pin) na 2x PCIe 8pin
Prodám použitou redukci z CPU (8pin) na 2x PCIe 8pin K odběru 2 ks. Vyzvednutí možné v Horní Bříze, po dohodě předání v Plzni. Možno zaslat pomocí Zásilkovny na vámi vybranou pobočku. > Při platbě předem cena dopravného 80 Kč (včetně pojištění zásilky). > Na dobírku 105 Kč předem na účet (včetně pojištění zásilky), cena zboží dobírkou. Preferuji prvotní kontakt SMS (nebo emailem, ale SMS je jistější) z důvodu pracovního vytížení během dne. Píšu nebo volám v nejbližší volné chvíle. Skrytá/blokovaná čísla z principu nezvedám.
Redukce na IBC nádrž (1000l nádrž)
Prodám redukci s libovolným závitem pro IBC nádrž (1000l). Nabízím tyto závity hrubé závity: S60x6 - od 120,-/ks S75x6 - od 140,-/ks S80x6 - od 150,-/ks S100x8 - od 200,-/ks A tyto jemné závity: Camlock 2" (58,4-58,9) - od 120,-/ks Camlock 2 1/8" (62-62,5) - od 120,-/ks BSP2" (59,5-60) - od 120,-/ks Pokud nevíte jaký závit na nádrži máte máte, tak stačí když mi pošlete pár fotek s přiloženým metrem na průměr závitu a já Vám poradím :) Je možné si vybrat s několika provedení, dle přiložené tabulky: - Redukce s 3/4" nebo 1" trubkovým závitem pro zahradní kohout (+0,-/ks). - Redukce pro malou hadicovou rychlospojku 1/2" nebo 3/4" hadici. - Redukce pro velkou hadicovou rychlospojku 1" hadici. - Redukce s trnem pro hadici 14 mm až 40 mm (1/2" až 1 1/2"). - Redukce pro připojení HT40 potrubí s průměrem 40 mm. Např. pro propojení dvou nádrží. - Prodloužená redukce s 3/4" nebo 1" trubkovým závitem pro zahradní kohout. Součástí jsou samozřejmě také těsnění (materiál SBR 65 - FDA). V případě zájmu mohu přidat také zahradní kohouty a hadicové rychlospojku: Zahradní kohout s 3/4" závitem (120,-) Zahradní kohout s 1" závitem (180,-) Malá rychlospojka pro 1/2" hadici (35,-) Malá rychlospojka pro 3/4" hadici (40,-) Velká rychlospojka pro 1" hadici (50,-) Osobní převzetí dle ceníku. Doručení na pobočku zásilkovny +80,-. Doručení na adresu +110,-. V případě platby na dobírku +30,-. Redukce je vytištěná FDM technologii (3D tisk), takže na požádání mohu vytisknout variantu na přání. Podívejte se na mé další inzeráty:)
Výkonný 950W UPS APC Pro1400i-bez baterií
Jedná se o prvotřídní nejvýkonnější ve své třídě UPS pro PC,oběhová čerpadla ÚT,Alarmy i výkonnou elektroniku-prémiová ochrana napájení !! Výstupní výkon 950Wattů/1,4 kVA-dnes již srovnatelné UPS nemají tak velký výkon !!! Výstupní napětí-230V Inteligentní správa baterie maximalizuje vysoký výkon,životnost a spolehlivost baterie díky inteligentnímu a přesnému nabíjení. Chrání zařízení pomocí vstupních transformátorových bloků bez blokování přístupu k jiným zásuvkám. Automatický autotest baterie zajišťuje včasnou detekci baterie, kterou je třeba vyměnit.Přizpůsobitelné body přenosu napětí, kde se ups přenáší na baterii, abyste maximalizovali životnost baterie a chránili citlivou elektroniku.Poskytuje včasnou analýzu-indikaci poruch na bateriích, která umožňuje včasnou preventivní údržbu. Patentovaný provozní režim, který obchází nepoužívané elektrické součásti v dobrých podmínkách napájení, aby bylo dosaženo velmi vysoké provozní účinnosti bez obětování jakékoli ochrany.Přepínejte mezi předem určenými body přenosu napětí v závislosti na kvalitě napájení, maximalizace životnosti baterie a ochraně citlivé elektroniky. Schopnost studeného startu-Poskytuje dočasné napájení z baterie, když je napájení z veřejných zařízení mimo provoz. (AVR)-Opravuje podmínky nízkého a vysokého napětí bez použití baterie (není k dispozici u všech modelů). Umožňuje rychlou a snadnou výměnu baterie. Má jistič pro snadné zotavení z přetížení-není třeba vyměnit pojistku. Rezervuje kapacitu energie a dobu provozu pro připojená zařízení, která vyžadují zálohování baterie UPS a zároveň poskytují pouze ochranu proti přepětí pro méně kritická zařízení (AVR)-Zachovává životnost baterie a maximalizuje dobu provozu tím,že opravuje nízké napětí bez vybíjení baterie. Pomocí PC můžete získat přístup k dalším funkcím ochrany a správy napájení UPS prostřednictvím portu USB. Poskytuje oznámení o změně stavu napájení a napájení UPS. Varuje,když není k dispozici baterie pro napájení zálohy. Poskytuje ochranu připojeného zařízení před přepětím na datových linkách.Chraňte sekundární elektroniku před přepětím a špičkami,aniž byste snížili spotřebu energie baterie používanou ke spuštění primární elektroniky během výpadku. Zásuvky chráněné proti přepětí a přepětí-Zálohujte a chraňte hardware a data během výpadků napájení,přepětí a špiček. UPS chrání PC proti výpadku proudu a přepětí v síti,je po kontrole servisu plně funkční a nyní ji plně nevyužiji(mám jen ntb), proto prodávám někomu,kdo by využil její mimořádné výkonové vlastnosti(950W)
Akasa redukce DP - VGA, 20cm
Akasa redukce DP - VGA, 20cm. Mám více ks. Možno zaslat.
Adaptér pro připojení 2,5" SATA HD/SSD od výrobce Akasa
Prodám kabelový adaptér pro připojení 2,5" SATA HD/SSD do PC/notebooku od výrobce Akasa, adaptér je nový nikdy nepoužitý, cena: 300kč včetně poštovného a dobírky