inzerce, prodej, prodám, bazar

airsoftová odstřelovací puška MB4418-3D

Kategorie: Ostatní

Prodám airsoftovou zbraň MB4418-3D. Zbraň byla používána pouze na pár her, jako záložní. Na zbrani je pouze pár škrábanců a je plně funkční. Původní cena zbraně 4400.
airsoftová odstřelovací puška MB4418-3D
Podobné inzeráty
Airsoftová puška SVD Dragunov A&K upgrade, 170 m/s (558 FPS)
Nabízím k prodeji svou servisně vylepšenou verzi legendární airsoftové pušky SVD Dragunov od výrobce A&K. Tato odstřelovací puška se neustále řadí mezi unikátní výzbroj nejen u hráčů airsoftu, avšak i u armád napříč celým světem, a to zejména díky své jednoduchosti, spolehlivosti, přesnosti a palebné síle. Provedený upgrade nabízí dostřel až 77 metrů (558 FPS neboli 170 m/s) díky vestavěné pružině M150 a dokonale utěsněné hlavni, což v kombinaci s točným zásobníkem na 180 ran udělá z vlastníka této zbraně v poli široce obávaného hráče. Puška disponuje kvalitní rychloupínací boční RIS montáží pro SVD, na které sestává puškohled 3-9x50 AOEG THO-205, který je jeden z nejlepších na trhu od firmy Theta Optics, navíc má schopnost podsvícení. Kromě samotné zbraně, RIS lišty a puškohledu v ceně nabízím také sluneční clonu na optiku, vytěrák hlavně, sadu cvičných kuliček, původní slabší pružinu a originální balení ke zbrani. Pušku vlastním zhruba rok a půl, za tu dobu se mnou byla na třech akcích, díky možnému nastavitelnému hop-upu a extrémní palebné síle jsem si s ní hru vždy maximálně užil, na rozdíl od mých soupeřů. Disponuje minimálními kosmetickými vadami, je prakticky jako nová, pouze jsem z důvodu potřeby rychlého nabíjení v poli demontoval uzávěr zásobníku, na jeho funkci to nemá absolutně žádný vliv. Zbraň nutně prodávat nepotřebuji, pouze z důvodu studia nemám na airsoft zkrátka čas, a tak mi přijde zbytečné, aby doma ležela nevyužitá.
Airsoftová odstřelovací puška
Prodám svojí odstřelovací pušku od J.G.WORKS. Dříve normálně používána, ale už jsem s ní přes rok nehrál. Je tam silnější pružina (úsťovka je kolem 160 m/s) a jemnější spoušť. Jsou na ní známky opotřebení (viz foto). Přihodím ještě pár věcí co k tomu mám. Při rozumném jednání dohoda jistá.
odstřelovací puška VSR-10 s puskohledem 9x40
Manuální odstřelovací puška VSR-10. Úsťová rychlost 132 m/s (433 FPS) Teoretický dostřel 60 m Celokovová odolná optika s průměrem 40mm a zvětšením Puškohled je seřizovatelný. Je odolný proti otřesům, prachu a vodě. Součástí balení jsou ochranné krytky i nízké montážní kroužly. Optiku lze s montážními kroužky připevnit na běžné 20mm (resp.22mm) RIS lišty.+2 zasobniky na 30bb a nabijecka zasobniku VSE 100%ni stav,bez skrabncu
Airsoftova puška s tlumičem
Kvalitní airsoftova puška s tlumičem a optickým zamerovačem. 100%ní funkčnost. P.c. samostatné pušky byla 6000kc +600kctlumic+1790optika. O ceně se dá jednat.
SIG SAUER MPX 4,5MM
POPIS PRODUKTU Vzduchová puška na diabolky a velkou CO2 bombičku. Jedná se o model výrobce Sig Sauer. Jelikož tato firma patří mezi velmi oblíbené výrobce ostrých zbraní, tak přišla na trh s novinkou v podobě vzduchovky na diabolky, tudíž si může i znalý člověk bez zbrojního pasu vychutnat střelbu z klasického Sig Saueru. 

Velmi netradiční puška v tomto odvětví, a to díky celokovovému tělu, které je opravdu bytelnou dominantou této zbraně. Jak již bylo zmíněno jedná se o MPX na velkou 88g CO2 bombičku, která se vkládá do pažby zbraně. Demontáž je velice rychlá a jednoduchá, jelikož pažbička drží na pouze na pojistce, kterou je nutno zamáčknout. Na konci naleznete gumovou botku, která dobře padne do ramene. 

 Rukojeť pušky je vyrobena z polymeru. Lučík i spoušť je z kovu. Namáčknutí je velice příjemné, a opravdu připomína chod reálné zbraně. Manuální kovová pojistka je umístěná na levé straně a je v přesném dosahu palce při střelbě. Zásobník MPX je vyroben z polymeru. Sig Sauer, zde velmi netradičně pojal nabíjení diabolek, které se vkládájí do pásku a teprve poté vložíte do zásobníku. Samotná kapacita je 30 diabolek. 

Pro upevnění taktické svítilny vám poslouží dvě weaver lišty, které jsou umístěny stejně jako u originálu po stranách předpažbí. Samotná zbraň disponuje pevnými mířidly, které jsou taktéž z kovu, a tudíž velmi bytelná. Hledí je stranově nastavitelné, muška je výškově. Pokud však s puškou plánujete přesnější střelbu, tak vás jistě potěší klasická 22mm lišta pro uchycení puškohledu. 

 Na MPX najdete také oka pro uchycení popruhu. 

 Praktická zkušenost: Velmi zajímavá puška, která je určitě v top zpracováni. Jelikož nabíjení vzduchových zbraní je nudnější část této záliby, tak zde musíme pochválít netradiční zásobník, který naopak při nabíjení velice baví a těší. Hledí s muškou je možno sklopit, a tudíž je uchycení puškohledu na nižší montáži bez problému
Barrett 50.cal M82A1 Airsoft Snow Wolf
Nábizím na prodej Barrett M82 je těžká odstřelovací a protimateriálová puška. Zbraň byla přestavěna na HPA kit Mancraft PDiK V2, který zvládl kule 0,36g - při 18bar - 213m/s a 836FPS. Bohužel tyto parametry na airsoftové hřiště a akce v ČR, v podstatě není možné dostat a vysvětlovat pořadatelům a ostatním hráčům, že na 40-50m budu říkat “MÁŠ” a nebo může výstřel způsobit na tuto vzdálenost VÁŽNÉ ZRANĚNÍ, které může být i SMRTÍCÍ. Rozhodně nemám zapotřebí, zranit nebo do konce zabít někoho, kdo si přišel HRÁT a užít si den. Tudíš HPA kit zbraň opustil a našel si jiného majitele. Zbraň je předělaná zpět na elelektrický V2 mechabox. Pružina 190 Motor vysokozátěžový Boost Custom 40000 ot. Vzduchotechnika, ložiska, trn pružiny a kompletní upgrade od výrobce SYSTEMA (osvědčená a troufám si říct nejlepší značka upgrade dílů pro V2, V3. Zesílené kabely, baterie Li-po 11,1V Hop-up komora cnc do 600-650fps Tento set dílů zvládne na kulích 0,30g 170-180m/s, v rozmezí 514-520 fps Ke zbrani přidám nasvýcenou optiku 3-9x40EG s vysokými montážními kroužky. Původní váha je 10,5kg - nyní 9,2kg Pořizovací cena 11 999,- Upgrade komplet vnitřku vyšel okolo 13ti tisíc !!!ZBRAŇ MÁ ZKRÁCENOU HLAVEŇ O 26CM!!! Řezal jsem ji velice nerad, bohužel moje výška v roce 2017 byla cca 180cm a zbraň měla 176, nebylo možné s ní udělat krok. VÍM, že neni zbraň určená na to aby s ní byl majitel většinu času v pohybu spíš naopak.Ale po 6ti hodinách v lese z toho 3řech na nožičkách to nemáte náladu nést ani domů. Pokut toužíte po tom, aby drtivá většina lidí přítomných na akci měla takový respekt a strach z vaší zbraně, že se přiznají i když kulička proletí jen okolo. Tohle je ono. Nechci ani nebudu nikomu nic dokazovat přes email nebo telefon, že cena je hodně nebo, že to takhle nemůže střítet apod. Vím jak to střílí, lidi co tu zbraň potkali to ví. Cena 10000 a je PEVNÁ ! Nepočítám HPA, tak i přesto je ve zbrani proinvestováno přes 25 tisíc korun, takže za mě je odpovídající. Osobní odběr Kladno, nebo dobírkou na vaší adresu po zaslání zálohy na poštovné 400kč předem na účet.