inzerce, prodej, prodám, bazar

Airsoft pistole We F226

Kategorie: Ostatní

Prodám airsoft pistoli We f226. Je to plynovka na greengas. Celokov s blowbackem. Funguje krásně. Se zbraní jsem hrál jednou nebo dvakrát. Je to hezká maketa.Úsťovka okolo 95m/s, FPS 310, dostřel 40m, 1J. ke zbrani přidám zbytek greengasu cca 750ml tam bude ještě. A plničku.
Prosím psát!
Cena 2000
Koukněte na mé další inzeráty pro další airsoft věci
Airsoft pistole We F226
Podobné inzeráty
Spárovací pistole - spárování kamene, zdiva, cihel
více informací na WWW. Strojní Aplikátor spárovací hmoty(spárovací pistole, pistole na spárování) originálním způsobem řeší problematiku spárování lícových cihel, přírodního a umělého kamene a pohledového betonu, které je jinak velmi náročné na čas. Je určen pro flexibilní spárovací hmoty (spárovací hmota, spárovací malta) Určeno pro přírodní kámen, umělý kámen, lícové zdivo, lícové cihly. Nástroj nasadíte na elektrickou nebo AKU vrtačku, zásobník (obsah 1,5 l) naplníte hmotou a pak už jen regulujete množství vytlačované hmoty úpravou otáček vrtačky. Více informací na WWW. "spárovačka, spárovací pistole, pistole na spárování, cihla, kámen"
Profi Tools Malířská strikaci pistole na malirskou barvu
Nova nikdy nepouzita strikaci pistole na malirskou barvu. Cetne CZ manualu, nova nikdy nepouzita. Predani je mozne ve Velkych Popovicich, po predchozi domluve mohu dovezt i Praha Vinohrady, Strasnice, Sterboholy, Dubec, Uhrineves, nebo nekde po ceste Velke Popovice - Praha. Popis produktu Malířská pistole - s její pomocí vymalujete jakýkoliv povrch - rovné zdi, štuk, cihly, obložení, beton, dřevo,... Malířská pistole je vhodná pro malování bytů, moření dřeva, nábytku nebo natírání fasád. S malířskou pistolí dosáhnete profesionálních výsledků bez námahy a nepříjemného uklízení, barva nekape. Malířská pistole - 3 možnosti nastavení rozprašování: vertikální horizontální bodové Malířská pistole - technické parametry: Jmenovitý příkon 650 W Jmenovité napětí 230V ~ 50Hz Otáčky motoru max. 32 000 ot/min Jmenovitý průtočný výkon trysky až 800 ml/min Obsah nádobky cca 800 ml Malířská pistole zvládne 15m2 za 10 minut!
výdejní pistole, nafta/benzin
Nové výdejní pistole nafta, nafta max a benzín na prodej: - 4 ks Automatická výdejní pistole nafta ZVA Slimline 2 - 2300,- / ks - 2 ks Výdejní pistole na naftu ZVA-25 MAX - 3500,- / ks - 1 ks Výdejní pistole na benzín ZVA s aktivní rekuperací par - 3000,-
Airsoft
Prodávám nový airsoft věci vestu,helmu,pouzdro na pistol. Vesta=1000 Helma=1000 Pouzdro na pistol=zdarma Taktická vesta, která je v originále určena pro speciální jednotky armády USA. Navržena tak, aby odpovídala všem podmínkám novodobého pole války. Je vyrobena z pevnostního nylonu 600D a váží 2,7 kg. Vesta je složena z několika dílů propojených ocelovým lankem. V kritické situaci, (např. pád do vody) se jedním trhnutím za oko úchytu vesta rozepne a voják se snadno vysvobodí. Vnitřní kapsy umožňují založení doplňkových neprůstřelných plátů. Vnější povrch vesty je pošit látkovými pásy splňující standard MOLLE a umožňují snadné, ale pevné připevnění řady kapes, sumek. Součástí této vesty jsou následující kapsy. 5x sumky na zásobníky do M4/M16/G36 1x kapsa na vysílačku, 1x admin pouch 1x kapsa se zipem na dokumenty či mapy a vnější povrch na nášivky se suchým zipem. 2x sumka na pistolové zásobníky 1x sumka-lékárnička s vnitřní všitou gumou na obvazy, nebo léky Poznámka: Vesta není určena k balistické ochraně. Pouze pro airsoft či paintball. Kvalitní replika helmy EXF BUMP od výrobce EmersonGear. Jedná se o verzi, která má integrovaný čirý sklopný zorník. Charakteristika: Odolnější provedení, kvalitnější materiály Vnitřek helmy tvoří pěnová vložka s přídavnými polštářky s molitanovou výplní, jenž tlumí otřesy Nastavitelný podbradník s přezkou z kvalitního ABS plastu Kovová odnímatelná montáž na noktovizor je nasazena na základně helmy. RIS lišty na obou stranách helmy 4x VELCRO panel - suchý zip pro uchycení nášivek a patchů Integrované sklopné zorníky - vyrobeny z odolného polymeru (tloušťka 1,8mm) Díky základně v přední části je helma připravena pro osazení nočního vidění (NVG). Postranní RIS lišty oceníte při montáži dodatečného příslušenství (např. svítilny, outdoor kamery..apod). Díky věrohodnému zpracování se helma skvěle hodí na hraní airsoftu. Univerzální pistolové pouzdro vhodné pro malé i velké pistole. Stavitelné pro různé velikosti pistolí. Pouzdro se buď připevňuje na pravou nohu jako stehení, nebo jej lze připevnit přímo na opasek. V přední části kapsa na náhradní zásobník. Vyrobeno z nylonu 600D. Pište nebo volejte Reaguji spíše na Gmail
Airsoft pistole CZ 75 Duty
Nová airsoft pistole CZ 75 Duty
Airsoft
Prodám plně vybavenou sadu aoutomatické elektricke airosftové pistole, pistole je celokovová, má regulovaci hop-up,k pistoli dám baterií nabíječku na baterii a richloplnicku zasobniku, pistole byli použita párkrát a fungovala skvělé. V případě zájmu volejte prosím na číslo děkuji. Kdybych tel. nezvedal ozvu se so nejdříve to půjde.