inzerce, prodej, prodám, bazar

Ahoj hledáme fenečku na pokrití

Kategorie: Psi

Dobrý den,jmenuji se Bárny je mi 4 roky a hledám fenku na první připuštění papíry nemám ale moji rodiče papíry měli.
Ahoj hledáme fenečku na pokrití
Podobné inzeráty
Tomík hledá fenečku.
Ahoj ,jmenuji se Tom ,ale říkají mi Tomík.Jsem šikovný,čistokrevný,zdraví Maltezáček. Jsou mi skoro 4 roky a hledám k sobě fenečku ,která by se mnou udělala víc takových pejsků. Vše telefonicky a po domluvě na čísle 077370. Uškrtová K.
Hledáme pejska pro nasi fenecku na krytí.
Poptávám se po pejskovi Irského setra na krytí,bohužel máme fenecku s papirama,ale bohužel do dnes nám je paní majitelka neposlala a jednou chceme aby štěňátka měla než ji necháme vykastrovat...rodiče má papiraky oba krásný oba rodiče mohu ukázat na fotce od paní.
Beauceron
Dobrý den, rádi bychom našli kamaradku na naší zahradu a dům na venkově. Hledáme ideálně fenečku která není z jakéhokoliv důvodu vhodná do chovu protože pro nás štěňátka nejsou prioritou. Hledame kámošku pro život a pro vše co nám život přináší. Hledame bosíka pro jeho krásné vlastnosti a z vlastních dobrých zkušeností
Belgický grifonek
Prodám černou fenečku s PP, stáří 3 měsíce, bude mít kompletní očkování, je odchovaná v bytě a již se začíná venčit venku. Oba rodiče jsou šampioni. Fenečku nabízím jako domácího společníka, ne na chov, bude menšího vzrůstu. Odběr možný od 31.3.
Yorkshire
Nabízím k prodeji štěně fenečku Yorkshire teriér malého vzrůstu. K odběru od 18. března. Fenečka se narodila 18.1.2023. Cena za fenečku 15 000,-Kč Štěně fenečka je očkováná, čipováná, odčervená a po veterinární kontrole. Bez PP. K nabídce už je jen jedna fenečka
Koupím do dvou ročku Fenečku.
Zdravím chtěla bych koupit fenečku může být do 2 ročku . Chci do bytu a na procházky. Za rozumnou cenu nabídněte. Předem děkuji za nabídky. Pište na meil nebo SMS. Nejsem pořád u mobilu.Ja se vam ozvu. Děkuji předem.