inzerce, prodej, prodám, bazar

Aga Sport Fit trampolína 500cm vč. ochranné sítě

Kategorie: Vše ostatní

Prodám 2 roky starou trampolínu Aga Sport Fit 500 cm vč. ochranné sítě. Nostnost - 150 kg, celková výška trampolíny 270 cm, Málo využívána, chybí molitany na bočních tyčkách (byly steřelé). Původní cena - 9.000 Kč, nová cena - 4.500 Kč.
Nyní je trampolína rozložena a připravena k vyzvednutí v Kounicích okr. Nymburk.
Aga Sport Fit trampolína 500cm vč. ochranné sítě
Podobné inzeráty
Aga SPORT EXCLUSIVE Trampolína 250 cm + ochranná síť, žebřík
Prodám Trampolínu - Aga SPORT EXCLUSIVE Trampolína 250 cm + ochranná síť, žebřík. Zakoupenou v Dubnu 2022 a používanou minimálně. Cena byla 3.599,-Kč. Je plně funkční a bez závad (před zimou rozložena a schovaná v zahradním domku). Důvod prodeje je malá zahrada. Praha a okolí mohu po domluvě přivézt.
Trampolína Aga - 305 cm,světle zelená
Trampolína Aga SPORT EXCLUSIVE 305 cm, Světle zelená + ochranná síť + žebřík - použitá 1 léto. Složená v původním obalu, bez poškození
Trampolína AGA SPORT FIT 335 cm
Trampolína 335 cm, zachovalá. Pouze osobní odběr.
TRAMPOLÍNA 518CM
Trampolína Aga Sport Pro 518cm s ochrannou sítí, žebříkem a kapsou na obuv. Máme ji 3 roky, používaná je 1 sezónu. Vlastní odvoz nutný.
Trampolína JumpKING OvalPOD 4,3 x 5,2 m
Prodám málo používanou, zachovalou trampolínu JumpKing. Trampolína je 4 r. stará, plně funkční, přes zimu garážovaná. Přiložím orig. návod k montáži. Původní cena 20.000,- Kč, při rychlém jednání sleva možná. TECHNICKÉ PARAMETRY Rám: Vysoce pevný ocelový, galvanicky celo pozinkovaný rám na čtyřech W nohách. (Rám 50,8 mm, nohy 57 mm) Rozměry: 4,3 x 5,2 m, výška od země 86cm. Odrazová plocha: Materiál vysoko zátěžový polypropylen-permatron. Rozměry odrazové plochy cca: 3,8 x 4,6 M ! Pružiny: 98ks - (82 ks - 18cm + 16 ks - 16,5 cm) ocelových pozinkovaných, vysoce tažných pružin Eurospring™. Bezpečnostní obvodové hrazení: 8 ks zahnutých ohradních žerdí s pěnovým obalem, které se zasazují přímo do rámu. Bezpečnostní síť natažena na horizontálních prutech připevněných clipovým mechanismem přímo k žerdím a dále "D" sponkami a stahovacími oky k rámu trampolíny. Vstup a výstup bezpečnostní sítí je zabezpečen zipem. Obvodové ochranné čalounění: voděodolná pěna, tloušťka 25 mm, šířka 250 mm, potah z laminovaného vinylu, barva černá. Skákací váhový limit jednotlivce: 140 kg (váha jednotlivce) Celkový skákací váhový limit - nosnost: 270 kg Hmotnost sestavy: brutto 145 kg / netto 135 kg , dodáváno ve dvou bednách (rozměry 117,5 x 50,5 x 47 cm a 117,5 x 50,5 x 21,5 cm) Záruka: prodloužená záruka 5 let na rám, 2 roky na odrazovou plochu, pružiny a na ochranné čalounění a ostatní součásti. Hlavní výhody trampolín JumpKing: Bezpečnost: JUMPKING klade celkovou bezpečnost založenou na kvalitním zpracování vždy na první místo. Jedinečný design, konstrukce a inovativní prvky. Vše v jedné dodávce, nic není třeby dokupovat: trampolína, obvodová bezpečnostní síť a polstrování, žebřík.. Snadná montáž i demontáž v případě nutnosti přemístění. Značkový výrobek: JUMPKING je největším výrobcem trampolín. Ve světě (USA, Kanada, Mexico, UK, Francie, Německo) se prodá více trampolín JumpKING než od jakékoliv jiné značky.
Trampolína 244 cm vč. ochranné sítě
Trampolína o průměru 244 cm je nepoškozená, v původních nevybledlých barvách. Bezpečnostní ochranná síť je nepotrhaná, vstup má opatřený zipem a pojistkou proti samovolnému rozepnutí. Skákací plocha nepoškozená,v původní pružnosti. Ochranný kryt pružin z odolného PVC materiálu. Stabilní a robustní konstrukce se třemi "U" nohami. Tyče ochranné sítě trampolíny sahají až k zemi Vejde se na každou zahradu.