inzerce, prodej, prodám, bazar

After knihy

Kategorie: Pro mládež

prodám knihy:
samostatně po 1 ks- 149
nebo celá souprava-4ks-399
(+poštovné)
After knihy
Podobné inzeráty
After, maturitní četba
Prodám dvě knihy ze série After a dvě knížky z maturitní četby Romeo a Julie, Utrpení mladého Werthera. Všechny knihy jsou ve velmi dobrém stavu. After tajemství - 180 Kč After pouto - 150 Kč Romeo a Julie - 70 Kč Utrpení mladého Werthera - 70 Kč V případě zájmu o nějakou knihu mě kontaktujte na email simona.alth@, děkuju. NA JINÝCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH NEODPOVÍDÁM, POUZE PROSTŘEDNICTVÍM EMAILU.
Kniha After Polibek
První díl knihy After Polibek, který byl také zfilmovaný. Kniha je bez vad. Pouze 1x čtená, zakoupena před týdnem
After set 1-5
Prodám všech pět dílů After. Četla jsem z nich dva a půl, na mě je to moc profláklá slaďárna. Cena 800 Kč + náklady na dopravu. Nejlépe pište SMS.
Ever After High - Divobájný směr
Autor: Shannon Haleová 248 strana Vydání 2014 3 díl ze série Ever After High Pevná vazba Původní cena: 299 Kč
Knihy pro dívky a knihy na tvoření
Knihy jsou čtené, ale většinou v pořádku. Třináct - zažloutlá na hraně knihy, věnování na první stránce. Cena 80Kč. Čtrnáct - dobrý stav, jen mírně zažloutlá na hraně knihy, cena 90Kč. Jsem superstar - taky mírně zažloutlá na hraně, jinak super stav, cena 100Kč. Můj cucflek a já - super stav, cena 120Kč. Jůlie a kůň snů - jako nová, super stav cena 50Kč. Opuštěná kobylka - špinavá na hraně knihy, jinak dobrý stav, 30Kč. Zmatky lásky holky Klárky - dobrý stav, 20Kč nebo zdarma k jiným knihám. Tak málo času - 20Kč nebo taky zdarma k jiným knihám. Velká kniha scoubidou - odřená, ale jinak v pořádku cena 40Kč. Kreativní tvoření pro náctileté - trošku naražený rohy, ale jinak dobrý stav - 120Kč. Při platbě předem na účet pošlu poštou, nebo přes zásilkovnu. Při odběru víc knih se můžeme domluvit na ceně.
Knihy after
V dobrém stavu 150 za kus Osobní předání Praha Pište na email