inzerce, prodej, prodám, bazar

AED simulátor / trainer HeartSine

Kategorie: Ostatní

zcela nový, nepoužitý, funkční
včetně brašny, ovladače a nabíječky
AED simulátor / trainer HeartSine
Podobné inzeráty
AED - automatizovaný externí defibrilátor - nálepka
Nálepka / samolepka ...se symbolem přístroje AED Rozměr: 105 x 148mm
Edukační pomůcka - myofunkční terapie INFANT TRAINER
Prodám výbornou pomůcku pro děti vhodný při narušeném vývoji - chrup (čelisti), tak aby se vrátilo vše do normálu, vyzkoušeno a funguje to !! 100% stav. Bližší info na: . K dispozici mám ještě SADU LŽIČEK PRO PORUCHY POLYKÁNÍ - více na: Odpovědi - SMS ne, WhatsApp ano – odpověď do 8 hodin, mail ano - odpověď do 12 hodin. Zaslání Zásilkovnou s platbou dopravy předem 200,- na dobírku možné. Mrkněte i na mé další inzeráty.
Fortnite trainer
Jsem fortnite trainer který naučí vše do dvou hodin
Pokemon elitě trainer box
Pokemon elitě trainer box úplně Novy nerozbaleny
Pokémon karta - Trainer Guzma 115/147
Prodám: Pokémon karty a online kódy - zakoupené v obchodech u Černého rytíře a Veselý drak, které máme zdvojeně. V super stavu jen vybaleny z Boosteru. Obr:1. 2. Trainer Guzma 115/147 -150 Kč. Prodej i samostatných kusů. Koukněte i na další mé inzeráty s Pokémon kartami. Prosím, pište mail, zaslání po platbě předem na účet.
Pokemon kartičky
Dobrý den prodávám pomémon kartičky,darkarai V stár , lugia full art,lucario Vstár ,toxtricity,trainer galari,paras trainer galari ,suicune alt art (jestli máte zájem o samostatný kus napište napište do správ nebo na mesenger {pro lidi co mají instagram můj instagram je frex3605}