inzerce, prodej, prodám, bazar

Adventni venec 35cm

Kategorie: Doplňky

KONTAKTUJTE MĚ PROSÍM PŘES EMAIL,NÉ PŘES MOBIL,děkuji.....Prodam hezký, jemný adventni věnec se stříbrnými svičlami , je na něm andilek, hvězda , baňky ...Tim, že je jemný ,dá se přidat třeba pár baněček červené růžové , zelené či jakou barvu potřebujete. Použitý jedny vánoce Barva převážně bilo stříbrná Velikost 35cm. Daji se dat větší jako na fotu a nebo i čajové, či tenke dlouhé./// Jelen a ptáček a nejsou součástí!!!
Osobní předání v Brně, nebo posílám zásilkovnou za 79,-při platbě předem na účet.Na dobírku neposilám, děkuji.
Adventni venec 35cm
Podobné inzeráty
Adventní věnec
Prodám kovaný masivní adventní věnec. Materiál čtyřhran 12x12, šířka 26cm víška po držák 15cm.
Sada kovových svícnů, moderní, dekorace adventní, vánoční
Kovové svícny na čtyři svíčky - set, originální cínové svícny umístěné na dřevěných podstavcích. Sada čtyř kusů, svícen adventní, vánoční, moderní umění, z kovu, cínový, do interiéru, socha, abstraktní plastika. Sada obsahuje čtyři svícny rozdílných tvarů a velikostí. Dřevěné podstavce jsou přizpůsobené na čajové svíčky. Vhodné jako adventní nebo vánoční dekorace. Autor: Barbora Fausová Rozměry i s podstavcem: výška: 6,0 - 10,0 cm šířka: 7,0 - 8,0 cm Technické parametry: Tato plastika je ručně odlévána, cizelována, patinována a nakonec konzervována voskem. Každý kus je originál a odlitek se může nepatrně lišit ve struktuře a patině. Podstavec je lehce zatónován přírodním mořidlem. K dodání do týdne. Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.
věnec z jehličí
Prodám krásný adventní věnec umělý z dvojího jehličí,je zdobený,ale dá se i dozdobit,je poměrně větší,vhodný dovnitř i ven,hezky zpracovaný.Průměr 44cm,výška 12cm,je hustý.Původní cena 1100 Kč.
Vánoční ozdoby a dekorace - zlaté
Nabízím k prodeji ozdoby na vanocni stromecek, sklenene, original ceska vyroba, prestoze pouzivane tak stale krasne, ruzne velikosti koulicek. Dale trpytiva zlata hvezda na spicku stromu, plast. Dale podstavec pod svicen a venec, jiz ozdobene do zlateho dekoru. Dale zlaty talir pod adventni venec a stojici dekorace (velky stromecek cca 20 cm a andelicek a stromecek cca 7 cm). Prodam pouze komplet
Zajímavý adventní svícen v oranžové barvě
Prodám zajímavý adventní svícen v oranžové/měděné barvě, držáky na svíčky jsou skleněné, dva z nich mají trochu setřený povrch, konstrukce je kovová, dekorace lze vyndavat a případně vyměnit za jinou. Průměr konstrukce 28cm. Včetně originál krabice
Prodám adventní svicen
Prodám adventní svícen. Nikdy nepoužitý. Ruční výroba ze dřeva.