inzerce, prodej, prodám, bazar

ADRIA CORAL XL 670 SL,1.MAJIT.,2021,SOLÁRY,MARKÝZA,DRŽÁK KOL

Kategorie: Karavany, vozíky

Prodám krásný, prostorný a velmi pěkně vybavený obytný vůz Adria Coral XL 670 SL z roku 2021. Je ideální pro rodiny s dětmi.

- alkovna
- manuál
- motor Citroën 2,2 (121 kW)
- najeto cca 55.000 km
- rok výroby 2021
- 1. majitel
- 5 míst na jízdu i spaní
- délka x výška x šířka (m): 7,36 x 2,3 x 3,07

VÝBAVA:
- solární panely
- markýza
- držák na kola
- parkovací kamera
- parkovací senzory
- velká garáž
- vyhřívaná odpadní nádrž
- nezávislé topení
- isofix
- klimatizace motorové části
- nezávislé topení
- dřez
- lednice
- chemické WC
- sprcha

Uvedená cena je bez DPH (možnost odpočtu).

Na vyžádání Vám poskytnu více info, případně další fotografie.

Kontrola Vaším mechanikem samozřejmostí.


alkovna, obytka, obytný vůz, obytňák, camper, kempr, obytný automobil, karavan, obytné auto,
ADRIA CORAL XL 670 SL,1.MAJIT.,2021,SOLÁRY,MARKÝZA,DRŽÁK KOL
Podobné inzeráty
Adria Sonic 700 SL - PRODÁM obytný automobil
Prodám luxusní obytný vůz ADRIA SONIC 700 SL AXESS (model 2021). Do provozu zařazen v květnu 2021, první majitel, najeto 15.400 km. Stav nového vozu! Cena 2 069 000,- bez DPH, 2 503 490,- Kč s DPH (možnost odpočtu DPH). více fotek do e-mailu Vozidlo je včetně kompletního vybavení (stůl s 5ti židlemi, odkládací stolek, talíře, příbory, hrnce, přikrývky, chrániče matrací, potahy, rezervní kolo, apod. v celkové hodnotě 60.000,- Kč) BAZARY A PŘEKUPNÍCI - NEVOLAT!! Technické údaje: Převodovka: 6ti stupňová manuální Motorizace: 2.3 Ad Blue HDi, 160HP Palivo: Diesel (70l nádrž) Druh: plně integrované vozidlo Podvozek: Fiat Počet míst k sezení: 5 Počet lůžek: 4+1 parkovací kamera+ parkovací senzory nosič 4 kol tablet – autorádio, navigace, hands free, USB vstup, Yotube atd. 2 x TV – (DVD, Netflix atd.) připojení k internetu- wifi lednice a mrazák dvě sedadla s úchyty ISOFIX pro dětské autosedačky auto klimatizace klimatizace v obytném prostoru solární napájení baterie nástavby topení + boiler zimní paket vyhřívaná garáž Další výbava: Markýza, zadní stabilizační nohy, denní led svícení, panoramatické okno nad každým lůžkem se sluneční clonou a moskytiérou, okna vč. roletek a moskytiér, moskytiéra ve vstupních dveřích do obytné části, 2 airbagy, tempomat, el . okna a zrcátka, vstupy na USB, AUX, venkovní zásuvka 12V/230V/, nářadí na drobné opravy, rezervní kolo, bezpečnostní plynový regulátor. Prodám karavan, obytný automobil, prodám obytný vůz, Pronájem obytný automobil, obytné auto, alkovna, polointegral, integrál, plně integrovaný vůz, obytnak, adria sonic, půjčovna, pujceni, obytka, bydlik, Půjčím obytné auto, pronajmu obytné auto, bydlík, obytňák, karavan, levný obytnák, camp, kemp, pronájem, auto na spaní , obytná auta, obytné vozy, karavany, Obytnák, obytný vůz, obytný auto, pronajmu, autokaravan, pronájem, pujcim obytný vůz, vuz, pronajmu obytňák, půjčím, Obytné auto, markýza, léto, karavany, kempy, obytný automobil, obytný automobil půjčení, obytný vůz, půjčovna, bydlík, karavan, camper, autokaravan, obytňák, pronájem, prodej karavanu, prodej obytného vozu.
Pronájem obytného vozu Adria Matrix 670 SL 2022.
Pronájem obytného vozu Adria Matrix Axess 670 SL, silnější motor 165k, spaní pro 5 osob, neomezené kilometry, couvací kamera včetně navigace a map ZENEC Z-E3756 s Apple Car play + Android Auto, díky silným solárním panelům jste nezávislý, držák pro 4 kola, dvojitá podlaha,navíc i elektricky vytápěná podlaha, parkovací senzory, izolovaná a vyhřívaná odpadní nádrž, plynové topení Truma Combi 6, plynový vařič se 3 hořáky, markýza, velká lednice s mrazákem, samostatné WC a sprcha, digestoř, zásuvky 230 V / 12 V + USB po celém voze, el. výškově posuvná přední postel, stabilizační nohy, prosklené dveře do nástavby s moskytiérou, ISO-FIX, v ceně příslušenství: nádobí, kempingový nábytek, pojištění pro půjčovny, možnost parkování po dobu pronájmu na soukr. pozemku pod kamerami, dovoz Praha, Střední Čechy. Ceny od 2.790,-!! Informace o cenách a volných termínech na V cene dalnicni znamky ČR,AT,SK Sledujte náš FB se slevami na termíny.
Obytný automobil Adria Matrix 670 SL+,  DPH
Nabízíme k prodeji obytný vůz Adria Matrix 670 SL +. Bohatá výbava a propracovaný interier nabízí nejvyšší standard ve své kategorii. Pravidelně servisováno, polointegrál. Rok výroby 2019 (model 2020), obsah motoru 2.3 o výkonu 130hp, najeto 60.000km. Řazení manuální, max hmotnost 3500kg, výška X šířka X délka - 2.81x7.38x2.29, podvozek Fiat. Zimní paket + zimní alu v ceně. Počet míst na jízdu/spaní 5/6. Markýza THULE, 3 plotýnkový sporák, trouba, digestoř, dřez, lednice - 12V/230V/plyn, mrazák, topení TRUMA COMBI 6, duocontrol, nejvykonnější solární panely, měnič napětí 2400w, samostatné WC a sprcha, nosič na 4 kola, velká garáž, otočná přední sedadla, zásobník na odpadní vodu 85l - vyhřívaná, zásobník na čerstvou vodu 20/140l, zásuvky na 220v, USB porty, venkovní osvětlení, vnitřní polohovací stůl, televize, DVD, satelit, moskytiery, 3x střešní okno, led osvětlení interieru, zatemění kabiny, vyrovnávací klíny, couvací kamera, bluetooth, handsfree, tempomat, navigace a mnoho dalšího.. UVEDENÁ CENA 1.489.000,- BEZ DPH, ODPOČET MOŽNÝ. Stav nového vozu, obytku prodáváme, protože na výlety nezbývá čas, tak snad bude dělat radost někomu jinému. Jakákoli kontrola Vaším mechanikem samozřejmostí. Pro více info tel nebo e -mail.
ADRIA MATRIX 670 SL, ALL-IN, obytný automobil
Vozidlo IHNED K ODBĚRU obytný automobil ADRIA MATRIX 670 SL / ALL-IN nejeto 360 km TOP výkon motoru 165 PS solární panely VICTRON 350 Wp + SMART regulátor počet míst na jízdu 4 počet lůžek 5 ALU kola 16" dvojitá vyhřívaná podlaha parkovací senzory izolovaná a vyhřívaná odpadní nádrž plynové topení Truma Combi 6 plynový vařič se 3 hořáky markýza velká lednice s mrazákem samostatné WC s oddělenou sprchou digestoř zásuvky 230 V / 12 V + USB po celém voze el. výškově posuvná přední postel stabilizační nohy příprava 2x 11 kg plynová láhev prosklené dveře do nástavby s moskytiérou ISO-FIX celková délka 749 cm celková výška 290 cm celková šířka 230 cm dveře do garáže L 85x120 dveře do garáže P 85x120 BEZKONKURENČNÍ CENA 1.690.000 + DPH! Tel.: +420 e-mail.: ihned1234@
ADRIA Coral XL 670SL - obytný automobil
Ihned k odberu!!!!!!!! predám nový obytný automobil ADRIA CORAL XL 670SL. r.v.2022, počet km cca 500, podvozok CITROEN, výkon motora 165PS. Nastavba je vybavená strešnou klimatizáciou, solárom, markízou, externou sprchou. K dispozícii je digitálny dotykový ovládací panel vrátane i-netu, 2-DIN autorádio s dotykovým displayom s NAVI a cúvacou kamerou. Na podvozoku sú vzduchové vaky, ťažné zariadenie a AL disky 16" v čiernom luxusnom prevedení. PRÍPLATKOVÁ VÝBAVA:Nadstavbová bateria 100Ah, DC/DC konvertor (pre nabíjanie batérie nadstavby vo vozidlách s inteligentným alternátorom Euro 6),Izolovaná a vyhrievaná odpadová nádrž, Kúrenie Truma Combi 6E s bojlerom + elektrické kúrenie, Zatemnenie bočných okien kabíny roletami, Kryt drezu / krájacia doska, Uchytenie detskej sedačky ISO–FIX, Poťahy matracov, Panoramatické strešné okno v alkovni, Predĺžená výpusť odpadovej nádrže, Príprava pre 2 x 11kg plynové fľaše, Predné hmlovky, Dvere do nadstavby presklené, s moskytiérou a centrálnym zamykaním, šírka 650 mm. Ostatná výbava ako Airbag, ESP, Tempomat, centrálne zamykanie s diaľkovým ovládaním, kožený volant, nastavitelné kapitánské sedadlá sú samozrejmosťou. VOZIDLO S MOŽNOSŤOU ODPOČTU DPH. Cena 77.565€ bez DPH. V prípade vážneho záujmu podám ochotne bližšie informácie telefonicky.
Adria Adora 472, SOLÁR, MOVER, markýza, SATELIT
Adria Adora 472, SOLÁR, MOVER pro snadnou manipulaci a parkování, markýza (možnost předstanu), automatický satelit OYSTER. Rodinný karavan ve špičkovém stavu. Velice pohodlné podélně umístěné postele v oddělené ložnici a rozkládací "U" sezení, kuchyňka s trojkombinační lednicí (provoz na 12V, 220V a plyn), koupelna se sprchovou vaničkou a kazetovým WC. Karavan je tepelně izolovaný, vhodný i pro zimní provoz, plynové topení TRUMATIC s rozvodem vzduchu. Na karavanu je nový solární systém s trakční baterií, MPPT regulátorem pro soběstačný provoz, vnitřní LED osvětlení. Možnost instalace nové LED televize (DVBT2) za cenu 6000,-Kč. Ke karavanu je předstan. Vše na karavanu je plně funkční, poskytujeme záruku na funkčnost veškerých spotřebičů, servis karavanů. Na karavanu je nová STK na 2 roky, rychlost 100km/hod. K řízení tohoto karavanu, s určitými vozidly, postačuje ř.p. skupiny B (B96). Na karavanu je veškerá výbava plně funkční, poskytujeme záruku na funkčnost veškerých spotřebičů, servis karavanů. Cena včetně příslušenství (markýza, schůdek, propojovací kabel, ...), je 299000,-Kč