inzerce, prodej, prodám, bazar

ADRIA ALTEA 402PH COMFORT PAKET BATERIE AGM 100AH

Kategorie: Karavany, vozíky

ADRIA ALTEA 402 PH ODPOČET DPH!!! IHNED K ODBĚRU!!! čalounění Gilles. Praktický karavan až pro čtyři na spaní, prostorné francouzské lůžko s polohovatelným roštem, koupelnou se sprchou a WC, AGM baterie 100Ah zapojena do systému, plynové topení Truma S 3004, otočný TV držák, příprava na TV anténu, elektrický bojler Truma, velká lednice 152L s odděleným mrazákem 15L na plyn/12V/220V, všechna okna mají moskytiéru a thermo roletku, 1x střešní okno 40x40 ložnice a 1x velké střešní okno HEKI 2 70x50, nerezový tříplotýnkový plynový vařič, nerez. dřez s teplou vodou, vstupní dveře s moskytiérou, propojovací el. kabel, schůdek do karavanu, spojovací zařízení AL-KO AKS 3004 se stabilizátorem. Cena bez DPH 478.512-kč. Celková váha 1300kg a provozní 1008kg. Schválená rychlost 130km/h. Více informací Vám rád sdělím na tel:
ADRIA ALTEA 402PH COMFORT PAKET BATERIE AGM 100AH
Podobné inzeráty
ADRIA ALTEA 552PK COMFORT PAKET MODEL 2023 BATERIE NABÍJEČKA
ADRIA ALTEA 552PK MODEL 2023 COMFORT PAKET, ODPOČET DPH!!! IHNED K ODBĚRU!!! CELKOVÁ VÁHA 1700kg: Nová generace oblíbené řady karavanů Altea s perfektně přepracovaným vnějším i vnitřním designem. Korpus kompletně z hladkého GFK. Altea 552PK je ideální rodinný karavan ve variantě se třemi palandami v nadstandartní výbavě. Textilní čalounění – Selena, podvozek ALKO VARIO X, kompletní LED osvětlení, USB připojení, komfortní lamelové rošty s polohovatelným podhlavníkem, sezení uprostřed, které je také možné rozložit na spaní, plynové topení Truma S 3004 s distribucí horkého vzduchu Trumavent, příprava pro přídavné elektrické topení Truma Ultraheat, nástavbová AGM baterie 100Ah s boxem, výsuvný a otočný držák na TV, 13-ti pólová přípojka k vozu, elektrický bojler Truma, velká lednice s odděleným mrazákem 167L na plyn/12V/220V, koupelna s WC a samostatnou sprchou, všechna okna mají moskytiéru a thermo roletku, velké střešní okno HEKI 2, 2x střešní okno, nerezový plynový vařič, nerez. dřez s teplou vodou, dělené vstupní dveře s moskytiérou, odpadní nádrž, propojovací el. kabel, schůdek do karavanu, rezervní ocelové kolo s držákem , izolace podběhu kol, spojovací zařízení AL-KO AKS 3004 se stabilizátorem, kryt oje. Cena bez DPH 577.656,-kč. Celková váha 1700kg a provozní 1282kg. Schválená rychlost 130km/h. Více informací Vám rád sdělím na tel:
Ahorn VAN 550 Black Edition 2023
Van 550 je s délkou pouhých 5,57 metru extrémně kompaktní obytný vůz, který není z hlediska výbavy nijak nižší než u delších modelů. Půdorys je klasický: zadní manželská postel a otočná sedadla řidiče, která se stávají plnohodnotným posezením. Díky důmyslnému designu má dostatek úložného prostoru. Další možností spaní pro třetího cestujícího je snížení jídelního stolu a dalších polštářů, které jsou rozloženy tak, aby bylo možné z místa k sezení vytvořit další postel. Kuchyňská linka má sporák se dvěma hořáky, nerezový dřez a prostornou 90litrovou kompresorovou ledničku. Koupelna je vybavena kazetovým WC Thetford C 223, sprchou a umyvadlem. Nádrž na čerstvou vodu a nádrž na odpadní vodu pojme 100 litrů. Střešní okna Dometic Heki SOFT-Close zavírání skříněk Uzamykatelné zásuvky Skládací jídelní stůl Venkovní kotva pro použití jídelního stolu venku Venkovní osvětlení LED Topení dieselové Truma Combi D Okna Seitz s roletou a moskytiérou 2-plotýnkový sporák s piezo zapalováním Oddělený úložný prostor v zadní části AGM baterie 100Ah Dotykový ovládací panel Led osvětlení vč. Ambiente Úložné prostory pod lůžky Frost- control (mrazový ventil) Lamelové rošty Matrace z paměťové pěny Lampičky LED v ložnici 100L nádrž čerstvé vody 100L nádrž odpadní vody Zrcadlová skříňka v koupelně Designová vodovodní baterie v kuchyni Kazetové WC Thetford Komperesorová lednička Dometic 90L 2x zásuvka 230V 2x zásuvka USB 1x zásuvka 12V Nadstandardní vybavení v ceně. *COMFORT PAKET: Airbag spolujezdce , Elektrická okna a zrcátka, loketní opěrky, Tempomat, Asistent rozjezdu v kopci, Lapače nečistot, kontrola trakce *DESIGN PAKET: Přední nárazník v barvě vozu , Černé potahy (Black Edition) sedadel kabiny v barvě obytné části, chromové doplňky *Zvýšená motorizace 2,3 dci - 150 PS - Euro VI d WLTP včetně Start & Stop *Barva černá perleťová metalíza *Brzdový asistent *Klimatizace v kabině vozu *Rádio Alpine Halo 9 DAB+ kompatibilita s Apple CarPlay a Android Auto, bluethooth a handsfree *Navigace *Hliníkové ráfky 16" černé matné *Mlhová světla *Markýza Thule *Venkovní Led osvětlení *Moskytiéra bočních dveří *Vyhřívání odpadní nádrže *Venkovní sprcha *Isofix *Střešní okna Dometic Heki *SOFT-Close zavírání skříněk *Uzamykatelné zásuvky *Skládací jídelní stůl *Venkovní kotva pro použití jídelního stolu venku *Venkovní osvětlení LED *Topení dieselové Truma Combi D *Okna Seitz s roletou a moskytiérou *2-plotýnkový sporák s piezo zapalováním *Oddělený úložný prostor v zadní části *AGM baterie 100Ah *Dotykový ovládací panel *Led osvětlení vč. Ambiente *Úložné prostory pod lůžky *Frost- control (mrazový ventil) *Lamelové rošty *Matrace z paměťové pěny *Lampičky LED v ložnici *100L nádrž čerstvé vody *100L nádrž odpadní vody Cena uvedena bez 21%DPH
Adria Adora 542UL
Predám krásny obytný prives Adria Adora. Rok výroby 09/2022. Doplnená výbava: paket COMFORT, 5 lôžok, Podlahové elektrické kúrenie, Detektor dymu, Panoramatické strešné okno, Kožený interiér MORGAN, Full LED osvetlenie interiéru a exteriéru, Bluetooth Soundsystem so vstavaným subwooferom, Stabilizačný systém, ochrana proti vetru, Konštrukčná rýchlosť až 130km/h, TV držiak, Hliníkové disky ADRIA rotor design, Rezervné koleso, Nádrž na odpadovú vodu, Miesto na dve 11kg plynové fľaše, Plná fabrická záruka až 7 rokov , Strešná klimatizácia Dometic FreshJet 2200, Mover Truma smart A s elektrickým prísunom, Autobatéria BANNER Running Bull AGM 12V 95Ah... Dôvod predaja - rodinne dôvody. Cena pri rýchlom jednaní 38.000€. Moznost odpoctu DPH !!!! Víťaz Európskej ceny za inováciu a najlepší dizajn v odvetví. Konfigurácia vyskladaná pre vlastnú potrebu podla špecifickej objednavky.
Adria Unica B520
Prodám pěkný,vybavený, téměr nepoužívaný karavan Adria. Adria Unica B520 Nově instalováno: -LifePo4 100Ah baterie Solarfam -Nabíječka Victron Energy 15A -Měnič napětí 12/230V 1500W zapojený do všech zásuvek s automatickým přepínáním ze sítě. -Solární panel Victron Energy 175W -Plynový regulátor DuoControl na dvě láhve s crash senzorem. -El. pojezd - Mover -Plynový bojler Truma 10L -Vnitřní nádrž na vodu, čerpadlo, rozvody vody. -Nové přední kolečko -Komplet Led žárovky -Vodovodní baterie kuchyň - rok 1998 - hmotnost 950/1300 kg - délka s ojí 668cm - šířka 229 cm - pro 4 osoby, oddělená hlavní postel a rozkládací sezení 190x125cm. - uzavíratelný předstan Dorema - Trumatic plynové topení - sprchová vanička + sprcha - THETFORD chemické WC - stabilizátor - v oknech termorolety a sítě proti hmyzu - el.rozvod 12/230V - lednice 12/220/plyn - střešní okno Karavan je vhodný na kempovaní i mimo kemp. Rychlé jednání = sleva.
Trakční baterie 240ah velká za 6990 trakční  a 100ah pro kar
Pro karavany Trakční baterie 240ah velká za 6990 a trakční baterie 100ah za 2999 záruka 2 roky. Případně mám i klasické autobaterie 74ah za 1850 a 100ah za 2250. Tyto trakční baterie jsou vhodné k solárum. Velmi kvalitní tělo a váhu mají stejné jako Banner trakční baterie.
Adria Sonic 700 SL - PRODÁM obytný automobil
Prodám luxusní obytný vůz ADRIA SONIC 700 SL AXESS (model 2021). Do provozu zařazen v květnu 2021, první majitel, najeto 15.400 km. Stav nového vozu! Cena 2 069 000,- bez DPH, 2 503 490,- Kč s DPH (možnost odpočtu DPH). více fotek do e-mailu Vozidlo je včetně kompletního vybavení (stůl s 5ti židlemi, odkládací stolek, talíře, příbory, hrnce, přikrývky, chrániče matrací, potahy, rezervní kolo, apod. v celkové hodnotě 60.000,- Kč) BAZARY A PŘEKUPNÍCI - NEVOLAT!! Technické údaje: Převodovka: 6ti stupňová manuální Motorizace: 2.3 Ad Blue HDi, 160HP Palivo: Diesel (70l nádrž) Druh: plně integrované vozidlo Podvozek: Fiat Počet míst k sezení: 5 Počet lůžek: 4+1 parkovací kamera+ parkovací senzory nosič 4 kol tablet – autorádio, navigace, hands free, USB vstup, Yotube atd. 2 x TV – (DVD, Netflix atd.) připojení k internetu- wifi lednice a mrazák dvě sedadla s úchyty ISOFIX pro dětské autosedačky auto klimatizace klimatizace v obytném prostoru solární napájení baterie nástavby topení + boiler zimní paket vyhřívaná garáž Další výbava: Markýza, zadní stabilizační nohy, denní led svícení, panoramatické okno nad každým lůžkem se sluneční clonou a moskytiérou, okna vč. roletek a moskytiér, moskytiéra ve vstupních dveřích do obytné části, 2 airbagy, tempomat, el . okna a zrcátka, vstupy na USB, AUX, venkovní zásuvka 12V/230V/, nářadí na drobné opravy, rezervní kolo, bezpečnostní plynový regulátor. Prodám karavan, obytný automobil, prodám obytný vůz, Pronájem obytný automobil, obytné auto, alkovna, polointegral, integrál, plně integrovaný vůz, obytnak, adria sonic, půjčovna, pujceni, obytka, bydlik, Půjčím obytné auto, pronajmu obytné auto, bydlík, obytňák, karavan, levný obytnák, camp, kemp, pronájem, auto na spaní , obytná auta, obytné vozy, karavany, Obytnák, obytný vůz, obytný auto, pronajmu, autokaravan, pronájem, pujcim obytný vůz, vuz, pronajmu obytňák, půjčím, Obytné auto, markýza, léto, karavany, kempy, obytný automobil, obytný automobil půjčení, obytný vůz, půjčovna, bydlík, karavan, camper, autokaravan, obytňák, pronájem, prodej karavanu, prodej obytného vozu.