inzerce, prodej, prodám, bazar

Adidas boty na běžky Skate vel. 42 PRO

Kategorie: Běžkování

Dobrý den, prodám boty na skate.
vel. 42 EU (7,5)

V případě zájmu prosím pište sms nebo volejte na .

Jako každou sezónu mám toho více - stačí si rozkliknout mé jméno. Závodní Běžky (nové i ježděné), boty, hůlky, skialpy, boty na skialpy, oblečení na běžky. Postupně budu přidávat.

Inzerát platí do smazání.

Děkuji a mějte hezký den.
Adidas boty na běžky Skate vel. 42 PRO
Podobné inzeráty
Běžky Kastle skate XP20 Hard + Botas RSC Prolink
Prodám set běžky Kastle skate XP20 - hard 185 cm a skate boty Botas RSC Prime prolink (43 vel). Kupované 2022 a stav jako nové. 1x použité 20 km. Nevyužiju. Cena nový set běžky 8 000,- Kč + boty 8490,- Kč, vázaní Rottefella NNN, skate 1290,- Kč. Celkem 17 780. Nabízím za 10tis.
Boty na běžky Fischer RC5 SKATE EU38/UK5/US6 (nové)
Prodám zcela nové boty na běžky Fischer RC5 SKATE ve velikosti EU38/UK5/US6. - Typ vázání: NNN/Prolink/Turnamic - Modelová řada: 2022 - Určení: UNISEX - Typ použití: na bruslení - Úroveň: závodní Preferuji osobní převzetí v Brně, nebo v Třebíči, ale mohu po domluvě zaslat přes Balíkovnu za 65 Kč, či Zásilkovnu za 79 Kč, pečlivě zabalené, s ochranou před případným nešetrným zacházením při přepravě. V případě zájmu mě prosím kontaktujte přes formulář. Popis: Ať už trénujete nebo závodíte, boty RC5 Skate jsou plně vybavené pro velký výkon. Nový štíhlý profil zvyšuje efektivitu a snižuje váhu, zatímco ergonomická manžeta kotníku, tvarovaná pata a pevnější podrážka optimalizují přenos síly. Šňůrky Speed Lock, polstrování Thermo fit a přesnější kombinace závodního střihu dodávají další podporu. Pohodlí vnitřního prostoru udržuje prodyšná membrána Triple-F, která také odpuzuje pachy. Suché, teplé a prodyšné Membrána Triple-F zabraňuje pronikání vody a sněhu do bot a zároveň umožňuje odvod přebytečného tepla a vlhkosti. Klima uvnitř boty zůstává teplé a suché, bez ohledu na to, jaké je venkovní klima. Podrážka: Turnamic Race Skate Hmotnost: 610 g/42 Tvrdost podrážky: stiff
SET běžky na skate Salomon RS7 + Vázání Prolink Access Skate
Prodám SET běžky na skate Salomon RS7 + Vázání Prolink Access Skate 21/22, délka 179 cm. Vhodné pro váhu 45-65 kg. Zakoupeny úplně nové, v prosinci 2022, pořizovací cena 5.290 Kč. Cena k jednání. Běžky jsou pro začínající a rekreační bruslaře. Jsou snadno ovladatelné a mají dobrý skluz za všech podmínek. Důvodem mého prodeje je špatný výběr stylu běžkování, raději zůstávám u klasiky. Byly použity 2x, tudíž jsou stále jako nové. Typ vázání: Prolink (NNN) Zaměření lyží: Na bruslení Jádro lyže: Densolite 2000 Skluznice: G4 Base (univerzální bez-údržbová skluznice)
NOVÉ Skate boty na běžky ED Pro ESK CR alpina 41 1/2
Prodám nové závodní boty na skate běžky. Alpina ED pro CR ESK. velikost 41.5 cena 8 000,- NNN vázání V případě zájmu prosím pište sms nebo volejte na . Jako každou sezónu mám toho více - stačí si rozkliknout mé jméno. Závodní Běžky (nové i ježděné), boty, hůlky, skialpy, boty na skialpy, oblečení na běžky. Postupně budu přidávat. Inzerát platí do smazání. Děkuji a mějte hezký den.
Raritní švýcarské běžky Schwendener
Prodám plně funkční, raritní, sběratelské běžky Schwendener Fiberglas Sprint 1700 s vázaním SNS Profil a mohénovým pásem (Made in Switzerland, 236665). Délka 190 cm. Jedná se o běžky od zaniklé švýcarské značky, viz odkaz: Běžky je možno používat, koupit do sbírky nebo na vystavení. Prosím podívejte se na mé další inzeráty, prodávám běžky, lyže, boty a další příslušenství! Při odběru více kusů velká sleva!! Osobní odběr v Liberci, jinak možnost zaslání. Vyhledávací hesla: běžky vázaní retro klasika klasické skate sběratelské nnn sns
Prodám běžky Fischer speed max 3D skate plus 181cm.
Prodám běžky Fischer speed max 3D skate plus délka 181cm. Běžky jsou minimálně jeté od reprezentace ze závodního programu včetně vázání Fischer Worldcup skate.