inzerce, prodej, prodám, bazar

Adhezni mustek pro doma

Kategorie: Stavební materiál

2x adhezni mustek pro doma 5kg zbytek ze stavby

Cenu nabidnete
Adhezni mustek pro doma
Podobné inzeráty
ADHÉZNÍ MŮSTEK 1 a 5 kg
Mám k prodeji adhézní můstek značky Univer Bau. Cena za 1kg je 99Kč a 5 kg 485 Kč. Je to jednosložkový bezrozpouštědlový nátěr pro užití v interiéru i exteriéru na vyzrálé omítky, dřevěné, papírové, sádrokartonové povrchy, na dřevotřísku, OSB desky, umakart, dlažby a podobný materiál. Nátěr obsahuje křemičitý písek, který má zdrsnit podklad pro lepší přilnavost k podkladu. Můstek si můžete vyzvednout osobně ve Staříči nebo po dohodě můžu zaslat kurýrem.
Adhézní můstek
adhezní můstek 10 kg nerozbaleno plus cca 2 kg zbytek
weber.tec 934 vodotěsná jádrová omítka 25 kg
Prodám 5 pytlů weber.tec 934 vodotěsná jádrová omítka 25 kg a 5 pytlů weber.san 951 S adhezní můstek 25 kg možnost zařídit dopravu, vystavím fakturu. omítka za 400, adhézní můstek (špric) 450 Kč.
Adhezní můstek
Prodám Adhezní můstek. Zbytek po přestavbě 1 ks 500,-Kč. Mám 3,5 balení. Cena celkem 1 500,-Kč. Telefon:
Parotěsná fólie,adhezní nástřik
Prodám parotěsnou fólii a adhezní nástřik Soudal: Parotěsná fólie určená k utěsnění připojovací spáry oken z vnitřní a vnější strany objektu SWS FOIL INTERIÉR 70mm celolep SWS FOIL EXTERIÉR 70mm celolep OKENNÍ FÓLIE A INTERÉR a EXTERIÉR s perlinkou 70mm Velké množství skladem Cena 15kč za 1m (balení 25m) SWS AEROSOL PRIMER Speciální rychleschnoucí adhezní nástřik pro zvýšení přilnavosti samolepicích pruhů Okenních folií. Balení ve spreji zajišťuje kvalitní, snadnou a rychlou práci při realizaci SOUDAL WINDOW SYSTEM 1 balení(sprej) - 500ml Cena z 1ks 150kč SOUDABAND ACRYL T90 8-20 X 15MM 4M balení Expanzní páska z impregnované polyuretanové pěny se střední hustotou. Po aplikaci se rozpíná a trvale utěsňuje stavební spáru. Je určena pro efektivní utěsňování stavebních spár s nároky na paropropustný spoj (průvzdušnost třída 2 dle EN 12207:2001). Má výborné tepelně izolační vlastnostmi a odolnost vůči náporovému dešti až 600 Pa. Pro snadnou aplikaci do spáry je na jedné straně vybavena samolepicí vrstvou. Doporučena pro tvorbu vodonepropustné a paropropustné zábrany připojovací spáry v rámci SWS. Cena za baleni 90kč(4m) Okenní kotva pro upevnění plastových oken a dveří Cena za ks 3kč
QDA adhezní lepidlo
Stavební chemie/ adhezní lepidlo ve spreji