inzerce, prodej, prodám, bazar

Adaptéry na motostojan

Kategorie: Ostatní

Prodám adaptéry na moto stojan.
Nepoužité.
Osobní předání možné Praha
Adaptéry na motostojan
Podobné inzeráty
Hydraulický zvedák motorek - 680 kg / Motostojany
Hydraulický zvedák na motorky a čtyřkolky. Vhodný do motoservisů, ale i pro jednotlivce do dílen. Velmi praktický pomocník při opravách a servisů motorek. Vysoce robustní ocelová konstrukce, plynule nastavitelná výška zdvihu, hydraulické zvedání a vypouštění, možné zajištění motorky pomocí popruhů, bezpečnostní pojistka, maximální nosnost 680 kg, hmotnost zvedáku – 30 kg. Rampa je zcela nová, nepoužitá a ještě originálně zabalená. minimální výška: 115 mm maximální výška: 380 mm rozměr nosných konzolí: 310×55 mm rozměr zvedáku: 800mm x 365mm x 300mm Cena 3400 Kč. Zcela nová nepoužitá sada univerzálních stojanů na všechny běžné druhy motorek. Jedná se o přední a zadní motostojan - dva kusy. Originálně zabaleno, nikdy nepoužito a nepoškozeno. Ocelová stabilní konstrukce, hmotnost 4,7 kg, zadní stojan s adaptéry buď klasická eLka kde jsou pogumované dosedací plochy nebo druhá varianta s vidličkama na rolničky, šířka úchytů lze plynule nastavit dle rozměrů motorky, 4 silná kolečka pro bezpečné zvedání a spouštění, maximální celková hmotnost motocyklu až 400 kg, špičková kvalita. Žádná domácí výroba v garáži na koleni. Ideální pomocník při stání motocyklu, mazání řetězu, opravách a servisu. Možný prodej i jednotlivě stejně tak i jakýkoliv jiný stojan např. do krku řízení, na letmo uchycené kolo, zvedáky na motokrosové motorky, atd. Cena 2200 Kč.
Motosrojan
Prodam motostojan.
Motostojan s kolečky
Prodám motostojenrozpětí 25-39cm
Stojan na moto ,motostojan,stojan pod moto
Nabízím stojan pod moto ruzné druhy zdvih min 310 max 400,masivni konstrukce.Cena za 1ks stojanu a je pevná. Pouze zasílám přepravní společností bez možnosti osobního předání.Cena poštovného je 250kč a ty požaduji předem na učet.Častka 1000kč pak bude formou dobírky skrze přepravce.Jen pište ozvu se .
Koupím adaptéry M42/Nikon-F, EOS, NEX
Poptávám adaptéry pro objektivy M42, bez vnitřní příruby (Ca, Ni), bez optiky (Ni), pro Sony ideálně ostřící helicoid. Pouze s možností osobního předání v centru Prahy. Volejte (ne SMS) kdykoli 12.-24.h.
Adaptéry na moto stojan
Prodám adaptéry na moto stojan nepoužité. Osobní předání Praha