inzerce, prodej, prodám, bazar

Adaptér pro připojení 2,5" SATA HD/SSD od výrobce Akasa

Kategorie: Ostatní

Prodám kabelový adaptér pro připojení 2,5" SATA HD/SSD do PC/notebooku od výrobce Akasa, adaptér je nový nikdy nepoužitý, cena: 300kč včetně poštovného a dobírky
Adaptér pro připojení 2,5" SATA HD/SSD od výrobce Akasa
Podobné inzeráty
PCI-X SATA řadič DELL CERC SATA 1.5/6ch RAID Controller
Prodám funkční PCI-X SATA řadič DELL CERC SATA 1.5/6ch RAID Controller (Adaptec AAR-2610SA RAID Controller) Řadiče jsem otestoval v PCI a PCI-X slotu. On-board processors • Intel® 80302 Intelligent I/O Processor • Three Silicon Image SI3512 dual SATA 1.0 controllers with command queuing Cache memory - 64 MB, fixed ECC SDRAM Device protocol - SATA 1.0 and SATA II RAID levels - RAID 0, RAID 1, RAID 10, RAID 5, and Simple volume PCI bus - 64-bit, 66 MHz (32-bit, 33 MHz-compatible) SATA channels - 6 internal channels Device support • Up to 6 SATA devices per controller (1 per channel) • Supports a RAID container as a boot device Včetně DELL originálních 6ks SATA kabelů v jednom svazku. Cena 250 Kč. Volat na , SMS nebo mail, pokud se nedovoláte odpovím zpět. Tel: Mail: jedi2006@ Mezi Liberecem a Cvikovem mohu dovézt, jinak na dobírku, cena dopravy 90 kč. Nabídka platí do smazání inzerátu.
Adaptér/Redukce SATA - USB 3.0
Dobrý den, nabízím tento nevyužitý adaptér/redukci z SATA na USB 3.0. Specifikace a kompatibilita: * 2,5" disky * HDD / SSD * SATA III, zpětně kompatibilní s SATA II a SATA I * USB 3.0, zpětně kompatibilní s USB 2.0 a USB 1.1 * Délka: 35 cm * Plug and play (není potřeba instalovat ovladače) Preferuji platbu předem, nicméně při zaslání zálohy na dopravu odešlu i na dobírku. Inzerát je platný do smazání.
Rámeček (adaptér) pro 2.5" SATA HDD/SSD místo SATA slim 9.5"
rámeček (adaptér) pro 2.5" SATA HDD/SSD místo SATA slim 9.5" mechaniky v notebooku, kompatibilní s 7 a 9.5mm disky
PC zboží - napájecí kabely
Kabely napájecí pro zdroje: 1) šedý, bez vidlice - propojka ze zdroje pro napájení jiného zařízení (obvykle monitoru), délka kabelu 1,8 m. Cena 50 Kč. Kabely napájecí interní: 2) kabel - rozdvojka molex - molex/floppy 3,5" pro připojení PATA HDD/optické mechaniky a disketové mechaniky. Cena 10 Kč. 3) kabel - rozdvojka molex - pro připojení 2 ks zařízení PATA HDD/CD-ROM, 2 ks, délka Cena 10 Kč/ks 4) kabel - rozdvojka SATA - pro připojení 2 ks zařízení SATA HDD/CD-ROM. Cena 10 Kč. 5) kabel, redukce molex - SATA, pro připojení 1 ks zařízení SATA HDD/CD-ROM. Cena 10 Kč. 6) pro ventilátory, molex - výstup 2×5 V a 2×12 V. Cena 10 Kč.
Delock PCI SATA riser
Delock PCI Express Card > 10 x internal SATA 6 Gb/s – Low Profile Form Factor PCI-Express riser pro připojení 10x HDD přes SATA kabel. Stav úplně nový, nerozdělaný. Stále záruka 23 měsíců. Konektor: 10 x interní SATA 6 Gb/s 7 pin samice 1 x PCI Express x2, Rev. 2.0 12 x Pin Header pro LED Čipset: JMicron Podporuje Native Command Queuing (NCQ) Podporuje ATA, ATAPI Hot Plug Nezávislé na operačním systému, není nutná instalace ovladače HDD, SSD, hard disk, pevný disk, SATA, riser, PCIE, PCI-E, PCI Express, server, chia, PC
Akasa Flexa FP5 pro připojení 5 PWM ventilátorů
Pro připojení pěti větráků přes SATA (naprosto bezpečné, mají minimální odběr) buďto na 100% nebo řízení podle MB Rozbočovač disponuje jedním 4pinovým vstupem a na výstupu má celek pět 4pinových výstupů vhodných pro připojení ventilátorů s PWM regulací. Aby bylo zajištěno dostatečné napájení, byl k rozbočovači přidán napájecí Sata konektor, který připojíte k odpovídajícímu konektoru vyvedeného z napájecího zdroje. Délka kabelu je 45cm Osobní předání nebo zásilkovna. podívejte se na moje další inzeráty mám tu ještě zdroje, risery, grafické karty, PC ventilátory, splittery, základní desky atd.